Dolar sadece TL karşısında değil tüm para birimleri karşısında değer kazanıyor. EUR/USD an itibariyle 1.1765'e kadar düştü. O zaman iş biraz yaş desenize.
Printable View
Bence iyi bi araştırın,tl ve birkac para birumi haric dolar karsisinda deger kaybeden ulke yok,
Ekonomisi olmayan moldova ley i bile tl karsisinda son 2 senede %75 deger kazanmış,çünkü guven var, guven bile tek basina yeterli oluyor
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba arkadaşlar. Sizce 2.60-lar dip midir yoksa dibin dibi var mi? Gelen itibariyle hisse ile ilgili dusuncelerinizi paylaşa bilir misiniz? Saygılar
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğru tespit , cuma günü 2.60-63 arasında bekleyen alışların çoğu benimdi, Birileri index grubunda hisselerde kol kesiyor , şirketin faaliyetlerinde hiçbir sorun olduğunu düşünmüyorum , 2.60 a kadar verenin malına haftaya da alıcıyım , vermek isteyene duyurulur.2.60 stop grafikte çok doğru ama bana verirlerse 60 ın altına tahtayı basmam , uzun vadede bu fiyatların zarar edeceğini hiç sanmıyorum.
Ytd değildir.
Çok haklısınız ben de 2.65'ten aldım biraz bakalım. Endeks bozarsa hacimsiz basarlar belki ama öyle düşük hacimlerde alsan alamazsın, satmaya kalksan satamazsın. Psikoloji bozan rakamlar görürsün yalnızca. 2.80-2.90 civarlarında saatlikte düşen kanal üst bant direnci var. Burayı hacimli kırıp tekrar bu çizgiden onay alırsa sırayla 3 (psikolojik direnç), 3.24, 3.43 ve 3.70 dirençleri var. Allah herkese gönlünce versin, bol kazançlar...
Kademeli alımlara devam...
Hadi bakalım DESPACITO az daha gelcen mi aşağılara. Aheste aheste gel bekliyorum.
Pala 2.61'e değdirip korkutur gibi yapıyor. Verenin malını her türlü alırım, pala buna sen de dahilsin canım.