Yine basit tv haberleri neyini inceleyecezzz...
Kayıtlı sermaye niye yükseltildi bence bedelli için...
Israrla tv haberleri paylaşılıp ky çekmeye çalışıyorsunuz...kim için çalıştığınız belli
Ytd....
Printable View
Arkadaslar ben bu hisseyi iki ay once aldim cuma gunku haber yalan bile olsa 2.53 e kadar ky almadi bu kesin eger ky ye yiksalardi bu hisse o gun kalktigi 2.14 un altina bile giderdi su anda 2.05 kerde hatta daha asalarda olurduk ha sikinti yok trabzon sporu isterlerse 25 milyon euro ya dusursunler isterse 5 milyon euroya dusursunler ben kavak agaci olarak bakiyorum tarlayi buyutup birazdaha kavak ekeriz tarlaya nasil olsa yakinda bir yalan haber daha yollarlar ytdddddddd
Yabancilara hisse satislari genelde boyle baslar yalan haberler cikar yalanlanir bir sure sonra gorusmeler basladi diye haber duser sonra olan olur denizbank satislarinda finansbank satisinda banvit in katarlilara satisinda hep boyle oldu ytddddddddddd
Peki kardes kavagin altindayim golgede bekliyorum tspor u kotuleyen olmadikca yazmicam uyurin icin tesekkurler ytddddd
Peki hagi kardeş. KST 100m den 500m'ye çıkınca (bedelli sermaye ile) sence piyasa değeri ederini bulmayacak mı? Bunu cevapla yeter benim için.
muharrem usta harbiden de ustaymış
Ben Karadenizli değilim ki hocam. Horizon da kim? Siz karıştırdınız galiba. İlk nickim Mustafa Cengiz di ama GS topiginde yazınca ve başkanın ismi de bu olunca Hissenet yönetimi nickimi değiştirmek zorunda kaldı. Birde böyle yapmayın lütfen. İnsanlara hemen sahtekar damgası vurmak kolaydır.Ayıp bu yaptığınız. Neyse size bol kazançlar...