72.5 milyon tl kasaya girecek.Sermaye 4.860.000 tl tavan olması lazım..
Printable View
72.5 milyon tl kasaya girecek.Sermaye 4.860.000 tl tavan olması lazım..
satış bedelinin 5.66 si kasaya girecek intem'in eyap'taki payı %5.66 doğru mu? böyle bir haberi seans içinde fiyatlaması gerekirdi
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arsa satmış kadar bir nakit girdisi söz konusu .Ayrıca semayesinin katları.
İntema, sahip olduğu Eczacıbaşı Yapı hisselerinin tamamının Eczacıbaşı Holding'e satılmasını kararlaştırdı
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
Bugün toplanan Yönetim Kurulumuz;
Şirketimizin %5,66 oranında pay sahibi olduğu Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'deki (EYAP) 1 (bir) TL nominal değerli toplamda 6.390.396,4 TL (altımilyonüçyüzdoksanbinüçyüzdoksanaltıtürklirası dörtkuruş) adet tamamı ödenmiş nominal bedelli payların tamamının Eczacıbaşı Holding A.Ş.'ye devir yoluyla satışına,
Pay satış bedelinin KPMG Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş.'nin (KPMG) 08.06.2018 tarihli değerleme raporunda belirlediği değerler de dikkate alınarak, 72.475.000 TL olarak belirlenmesine,
Pay satış bedelinin diğer yasal işlemlerin tamamlanmasına paralel olarak 29 Haziran 2018 tarihine kadar tahsil edilmesine,
(*)Pay satışından elde edilecek tutarın, Şirketimizin net işletme sermayesi ihtiyacının ve bağlı ortaklığımızın olası sermaye ihtiyacının karşılanmasında kullanılmasına,
karar vermiştir.
Yukarıda ki yazıyı umarım kasıtlı yazmamışsınızdır. Yukarı da bildirimde belirtildiği gibi.29 Haziran'a kadar 4.860.000 TL sermayeli İntema'nın kasasına 72.475.000 TL nakit girecek. Benim anladığım şirkete resmen sermaye enjekte ediyorlar.
sermaye yapısı
kap taki haberi dikkatli okumadim toplam paranin % 5.66 sı anladim sizler için hayırlısı olsun
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sorular 1 eczyt elindeki ıntem paylarını neden piyasaya satti bu ecyap hisselerinin satışından haberi yokmuydu hadi yoktu 18 kusurdan neden nazlanarak az bir pay geri aldi.
Soru 2 esas faliyet karı üretmeyen üretemeyen urettirilmeyen ıntem elinde gerçek ederi olan tek gerçek varlığı ecyap paylarını satarak nakite dönünce ıntem de tüm sorunlar çözülecek mi.
Soru 3 zaten bu paylar bilançoda satılmaya hazır finansal varlık olarak durmuyormuydu şimdi ne değişti.
Soru 4 neden ıntem pay senedi almalıyım yada satmalıyım buna verecek cevabınız varmi.
Soru 5 ben kimim ıntem paydasımiyim yoksa fiyatı trade eden tradermiyim.
Soru 6 tüm bunların cevapları sonun da asıl cevap gelecektir.
Tüm paydaşlarıma hayırlı bol kazançlar dilerim umarım herkes kazanır.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.