Allahtan köprüye bi adam daha koysanız dememiş:)Alıntı:
MİGROS/TORT: KİRADA TL’YE GEÇİŞTE 30 GÜNLÜK SÜRE KISA, 60 GÜN OLMASINI İSTİYORUZ
Printable View
Allahtan köprüye bi adam daha koysanız dememiş:)Alıntı:
MİGROS/TORT: KİRADA TL’YE GEÇİŞTE 30 GÜNLÜK SÜRE KISA, 60 GÜN OLMASINI İSTİYORUZ
Abi yazıda en komik cümle şuydu;
Bu adamın dünyadan haberi yok herhalde..:oleyo:Alıntı:
Bu hafta piyasaların gözü perşembe günü açıklanacak olan Orta Vadeli Plan’da olacak. OVP, piyasaların beklentilerini karşıladığı takdirde ekonomik krizin kontrol altına alınmaya başladığını söyleyebiliriz.
Alıntı:
Perşembe günü Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından İstanbul’da açıklanacak olan OVP’de cari açığın düşürülmesi, kamudaki tasarrufun yıllara göre takvimlendirilmesi, büyümenin istikrara kavuşturulması gibi hedefler yer alıyor. Bir ara OVP 5 yıllık olacak denildi ama Bakanlık yetkililerinden aldığım bilgiye göre OVP 3 yıllık hedeflere göre hazırlanıyor. Piyasaların beklentileri ile OVP’deki hedefler örtüştüğü takdirde kriz beklentisinde bir kırılma yaşanması bekleniyor. Ekonomin yüzde 50’si güvendir. Hele kriz dönemlerinde bu oran daha da yükseklere çıkar. Eğer OVP piyasalara güven verirse önemli bir psikolojik sınırın aşılması bekleniyor. Tüm çabalar krizin derinleşmesini önleyip uzamasının önüne geçmek.
siz mi çok iyimsersiniz ben mi kötümser bilemedim..
kanal istanbul için kredi bulamazlardenmiş, devlet bankaları ne güne duruyor, görev zararı sorunmu onlar için çok afedersiniz 80 milyon eşşek var verginin vergisi çıkar gene kapatılır..
ben bunların imf'yle anlaşacağını bile sanmıyorum, kuzey kore olma yolunda emin adımlarla gidiyoruz...
Abowww karanlıklarda mı kalacağız..:drunk:
Kore yarımadası gece uydudan böyle gözüküyormuş:
https://i.hizliresim.com/r1oPOa.jpg
Adana'da, hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan, uyuşturucu bağlımlısı olduğu iddia edilen Ziya Gökhan Atalan (21), babasından miras kalan 2 milyon lirayı 3 ay içinde bitirince, tekrar hırsızlık yaptı. Kamyonetlerin aküsünü çalarak 50 ila 100 lira arasında satan Atalan, tutuklandı.