arkadaşlar yıllarımız geçecek bu hissede galiba nerdeyse bir yıldır zarardayım. ne hissler kaçırdım bu süre zarfında
Printable View
arkadaşlar yıllarımız geçecek bu hissede galiba nerdeyse bir yıldır zarardayım. ne hissler kaçırdım bu süre zarfında
Hissenin fiatı ilgilinin insafına kalmış. Biz bilançoya odaklanalım derim naçizane.
Duyduğuma göre şirkette satışlar iyi gidiyormuş.Kar marjlarında artma olabilirse bilanço rakamları da
iyi gelebilir diye düşünürüm. Hala temettü sonrası rakamına gelemedik. ya sabır./ytd
Daha önce de demiştim şimdi yine söylüyorum. Temettü almadan hemen önce bu hisseden nakite geçeceksin ve aşağıda alım için bekleyeceksin. En az %20-25 civarında temettü verdiği fiyattan aşağıya salınıyor. Ordan alan da uzun vade asla zarar yazmıyor. 2003 den beri hep böyle. İstisnası bir kere oldu. 1.50-1.60 dan 6 ya gitti. Şimdi sindirmeye çalışıyor. Umarım bekleyenleri çok üzmez.
Arkadaşlar,
yine hüsranları yaşayacağız galiba? Pegasus, karel, mavi, arçelik ve daha birçok hisse şu kriz ortamında bu yıl yüzde yüzden fazla yükseldi. Biz inanılmaz zararlar yazıyoruz. Tek umudum, aylık grafiklerde bollinger bantları çok daraldı. Aşağı kırarsak yanarız. Yukarı kırarsak en az hatırı sayılır bir yükseliş yaşarız.
Dün hissenin anasını ağlatan yapı kredi alımda
bildiğiniz oyum oynuyorlar hisseyle. Tacirler yüklü satarken, y.kredi yüklü alıyor. Ama hisse yükselmiyor
Hissesine sahip çıkmayan bu yönetici 'lere hakkımi helal etmiyorum yazıklar olsun her yiĺ 30 milyon civarı temettü al fakat hisseye sahip çıkma haram olsun yatırımcısının zararını umursamayan yönetim kulaklarını tikamislar yatirimcisinin hiçbir dediğini yapmayan şirket yönetimi haram olsun demek den başka bir söz bırakmadıniz
Haram zıkkım olsun küçük yatirimcınin hakkını yiyen tüm yoneticilere
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yok abi yok. hissenin yükselmesine kesinlikle bile isteye müsaade edilmiyor. şu ortamda 3,71 kademesine 20 bin lot satış yazmanın anlamı nedir? bu hissede piyasanın normal dinamiklerine göre işlem yapılmıyor. kontrollü işlemler yapılıyor. küçük yatırımcının anasını ağlattılar
Buna müsade eden de yönetim hisseye geri alım yapsa çakallar dağılacak gözleri ne perde inmiş kulaklarıda duymuyor bildiğin cehennemde ateşi körükleyen zebani gibiler Allah ıslah etsin
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.