Bu hareketler hisse fiyatını düşürür ama mal düşürmez.hep beraber gördük tekrar görüyecez.ne kadar ucuz adamlar bunlar.
Printable View
Bu hareketler hisse fiyatını düşürür ama mal düşürmez.hep beraber gördük tekrar görüyecez.ne kadar ucuz adamlar bunlar.
Piyasa güzelken speklerin böyle kedinin ciğere baktığı gibi hissesine bakması ve benim bunu seyretmem çok keyifli.aşağıya giderkende hisse bekleyecek yine aç ..... gibi ama yine alınacak 👊Budur
👏👏👏alkışlar uşak ailesi ve mal spek kardeşe.geri zekalılar.
Said kardeş kendini boş yere yoruyorsun. Ben bu tahtada işlem yapan işbilmez vatandaşa GAZMAN diyorum biliyorsun. Hani şu kendini SUPERMAN zanneden fuzuli işler müdürü, çakma, komik karakter.
Yorma kendini, o kendi çalıp kendi oynuyor. Daha önce de demiştim ya tek hayalim şöyle esaslı birinin birgün tahtaya gelip bu işbilmezin satıştaki mallarını çarpması ve daha sonra da bunun devamını getirmesi.
Ben kendi namıma gayet rahatım, bırak mal satmayı aşağıya gelirse daha da mal almaya hazırım. GAZMAN ı ise hiç muhatap almıyorum. O kurufasulyesini yesin yellene yellene artistlik yapsın. İlla ki birgün ciddi birileri çıkıp bu basit hareketlere noktayı koyacaktır.
Bu hisseyi kendin gibi *** ediyorsun ama sana bugünleri hatırlatıp ödetecem spek bozuntusu.
Satan sattı artik alim zamani ....bence 3.60 a kadar 15 gün içinde... yatırım tavsiyesi değildir
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haydi uşağumm seramikleeri dize dize yukari çık 😉
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağolsunlar bu düzeltmede bana da tekrar alma fırsatı verdiler. Yoksa gerçekten çok üzülecektim.
Son bir iki yılda bir kaç defa alıp sattığım, her defasında kar ettiğim, her sattığımda da pişman olduğum iki hisse vardı. Petkim ve Yataş. Son zamanlarda bana aynı duyguyu tekrar yaşatan hisse ise UŞAK oldu.
Bu hisseleri nedense, uzun vadede çok inandığım halde prim yapınca kaşıntı tutup sattım, anlamsızca.
Satış tuşuna basarken son an bile kendi kendime, pişman olacağını biliyorsun ama yine de satıyorsun demişimdir. İnanın her defasında böyle.
Bu hisselerin hepsinin ortak yanı ise yeni yatırımlarının sonuçlarının satışlara ve faaliyet karına yansıması. Çeyrek bazlarda önceki çeyrek satışların üzerine çıkması. Özellikle Usak ve Yataş bu yönü ile çok benziyor. 1.60 yataşta başlayan maceram aralıklarla 5.20 de son buldu. Satarken kendi kendime dedim ki, artık kısa vadede çok fazla çıkmaz. Sonuç: kısa vadede 13.20 lere geldi :)
Şöyle düşünün 1.60 arası aralıklarla al sat 5.20 ye sattım. Yaklaşık hisse başına 3 TL kazandım. Oysa 6-7 ay daha sabretsem hisse başına 8 Tl daha kazanacaktım.
Kıssadan hisse olsun diye anlatıyorum. Bu tür hisselerde dönemsel bazda satışlar ve faaliyet karlılığı arttığı sürece hisse fiyatı da artmaya devam edecektir. Temel göstergelerde bir değişiklik olmadığı sürece bu durum süreklilik arzedecektir.
Bu kadar olumluluk içindeki tek handikap borçluluk oranının yüksekliğidir. Mevcut karlılık oranı sermaye ihtiyacı doğurmamaktadır. Ancak yönetimin de ne yapacağı belli olmaz. Bu risk gerçekleşirse ve hisse fiyatı geri gelirse de ilk müşterilerden biri ben olurum o ayrı.
Yatırım tavsiyesi değildir. Bilinen mevcut verilerin yorumlanmasından ibarettir.