164007 olduBorsada fiyat yoktur,trend vardır.
Trend varsa fiyat önemsizdir.
Printable View
Çok şükür nazar değmesin inşallah, fazlasında gözümüz yok,
Sessizlik iyidir. Kalabalıklaştı mı korkmak lazım. Çalı arkasında beklemeye devam.
O zaman buralar kalabalıklaşana kadar yola devam paydaşlar...☺
Slm Arkadaşlar, bundan sonra neler olabilir, öngörüsü olan varsa aydınlatabilirmi lütfen. 50 yi geçerse yeni hedefler gelebilir denmişti. Önümüzde hangi beklentiler var. Bildiğim kadarı ile bedelli sermaye arttırım haberini bekliyoruz. Haber gelse hisse nasıl tepki verir acaba. Gerçekten merakımdan soruyorum. Teşekkür ederim
Arkadaşım burada hiç birimiz uzman değiliz. Sadece geçmiş tecrübelerimize dayanarak öngörülerimizi paylaşıyoruz. Yani yatırım tavsiyesi olarak değeri yoktur.
Ben düşüncemi şöyle paylaşayım.
1-Yükseliş dalgası ilk önce 17 lerden başlayan hareketle 36 da son buldu. 19 TL lik bir yükseliş oldu.
2- İkinci dalga 29 dan başlayıp 43 de ara düzeltme yapıp 48 de son buldu. Tesadüf yine 19 TL lik bir yükseliş oldu.
3- Buna 3. dalga dersek 42 den başlayıp en az 19 TL yükseleceğini varsayabiliriz. En az 61 i görüp düzeltmeye girebilir.
4- Ancak borsa sürprizlerle doludur. Bir haber gelir 19 değil 29 olur 39 olur bilemeyiz.
Sence bu trendlerde tepelerden satıp aşağıdan almayı kaç kişi başarmış olabilir.
3 Aydır ısrarla bekleyenler mi kazanmıştır, yoksa satıp trade etmeye çalışanlar mı?
Hikayeyi doğru yorumlamak lazım.
Wowwo nun 2020 performansı ne olacak? Wowwo halka arzı konusu belirsizliği ortadan kalkacak mı?
Diyelim ki bu konularda gelişme oldu hisse fiyatı nereye gider? Ya da gitmeli.
Şirketi olması gereken fiyatı ile borsadaki fiyatı farklı olabilir. Buna yatırımcılar karar veriyor.
YESİL Yatırım Holding şirketinin olması gereken piyasa değeri 700 milyon öngörüyorsam (Örnek olsun diye söylüyorum) hisse fiyatı da yaklaşık 100 lire olmalı diyebilirim.
350 Milyon ise 50 TL hisse fiyatı öngörebilirim.
Ancak borsada hisse fiyatı 50-100 de olabilir, 200 de bunu öngörmek mümkün değil.
Sonuç olarak ben, şirket değeri bence çok yükseldi bu kadar etmez dediğim yerde ''şöför bey uygun bir yerde inecek var'' der inerim.
Her zaman, en iyi satış peşinde koşmamak en iyisidir.
Dediğim gibi aslında hiç birimiz birbirimizden fazla şey bilmiyoruz aslında. Kar da zarar da senin hanene yazıyor.