Originally Posted by
Lemon
Tecrübeleri okumaktan dinlenmekten memnuniyet duyarım yeni çıktığım yolu daha önce geçenlerden öğrenilecek çok şey olduğunu da düşünürüm lakin tek şartla üstenci ben bildimci hele hele niyet okuyucu olmadan yapılan anlatımla olursa.
Geçtiğimiz gün sn myfinans bir mesajında ''artık günlük getirileri de yazan kalmadı'' mesajına karşılık ''Forum camiasında en sevmediğim özelliktir. Zirvelerde herkes yazıyor diplerde ses seda kesiliyor herkes ortadan kayboluyor...''
Yazdınız o cevaba gün için cevap vermek polemik yaratmak istemedim ama günlük getirileri bir süre yazdığım için cevap vermek hasıl oldu.
Üyelik tarihimden de belli olacağı gibi forumda ve yatırım işlerinde yeniyim. Ve dikkat ederseniz yatırım fonları hariç hiç konuya yazı yazmış değilim haddimi bilirim günde 30 dakika ara ile boş mesaj yazacak kadarda vaktim yok. Yatırım formuna yazmış olduğum mesajlarda çoğunlukla bilgi edinmek amaçlı sormuş olduğum konulardır. Hiç bir zaman şunu aldım şunu sattım tepeden sattım alttan aldım gibi yada ne bileyim endeks 2000 gider yada 1200 iner gibi yol gösterici yönlendirici ben bildimci mesajım olmamıştır bilgim yoktur çünkü fikir belirtemem. Foruma katkım amacı ile bir dönem portföyümde olan fonların getirileri yazdım şuan bıraktım bunu da sizin zan ettiğiniz sebepten bırakmadım, sağlıcakla.