Bu paylaşımınızdan büyük harflerle
MUSTAFA KEMAL TOPAL OSMAN İÇİN SAMSUN’A ÇIKTI
anlamı çıkmaz Sayın refaba...
Sanırım bazen milli duygularınız ve atalarınıza bağlılığınız objektifliğinizi zedeliyor... :)))
Saygılar...
Printable View
https://eksisozluk.com/tarikat-seyhi...6422?a=popular
forumda boşuna arbede çıkarıyorsunuz... :yes:
Bir zamanlar ,bu forumda Ahmet g diye bir üye vardı.Amerikada yaşadığını söyler,Türkiye'den ( yalandan) ev,arazi, dükkan alip satardı..Abuk subuk yazılar yazar, sorular sorar,lafı geveler,konuyu sağa sola çekerdi..Sonra anlaşıldı ,ipliği pazara,poposu açığa çıktı ki Ankara Keçiören de yaşayan hayalperest birisi imiş...Sonra,buhar oldu gitti..;-)))
Akşam akşam ,Nerden aklıma geldiyse...
Aslında bu forum çok renkli.. !İnsanı hem sinirlendiriyor,hem dinlendiriyor..
;-))))
ara nağme vaktiniz geldiğinde pişman olacağınız bir hayatı yaşamayın.
Muhatap olmayın, şu göt kılıyla.
Sende yürek yok anladım,yaz dedim yazmadın,gtüne de güvenin yok o da anlaşıldı,hani diyor ya topunuzz gelin diye,neyinle gelirsen gel neyinle korkutursan korkut,biz sizin gibi düşmana eskortluk eden dinci hocalar gibi savaş meydanından kaçan ******lardan değiliz.Bebesine çürük raporu alıp,bedelli yaptırıp şehit tabutuna kolunu koyup eline mikrofonu alıp şehit tepesi boş kalmayacaktır diyenlerin peşinden koşan gerizekalılardan hiç değiliz.Sana bir daha cevap yazmayacağım.Gtüne güveniyorsan iletişime geç yok illa klavyeden sallarım diosan ben sana veririm adreslerimi telefonlarımı,yazdıklarını yüzüme söylersin.Okacha siyahi oyuncudur sana kaçı verir farkına varamazsın.Zorlanır yürüyemezsin sonra.
Yürek mi yedin ılen sen? :))))
Bu mesajın
yıllaaar önce FETÖ’nün .öt oğlanlarının
bana gönderdiği mesajlara benziyor...
Uyuzluk da aynı...
Benim anlamadığım
site yönetiminin kikbox randevu noktasına çevrilen forum için
gerekli yaptırımı yapamayacak kadar acziyeti...
İlginç...
Seni hiç unutmam okkaçça...
Pazarda, markette, büfede hemen aklıma gelirsin:
O KAÇA?
Biliyorsun ancak senin becerebildiğin kadar iade edebiliyorum iltifatlarını
forum kuralları gereği...
Yürü şimdi paytak paytak... :)))