bende uyuya kalmışım halkb daldım hocam yorum mümkünse :notr:
Printable View
bende uyuya kalmışım halkb daldım hocam yorum mümkünse :notr:
Gözaltına alınan vatandaş bugun mahkeme karşısına çıkıyor.
Tutuklanırsa tutuklanma gerekçesi suçlamalar önem arz eder.
Petkm tas trkcm tas hekts tas varmi otesi.
Prkme de bence dibi gordu dondu buralardan diye dusunuyorum.
Halk bank ile ilgilihersey olabilir yorum yapmak istemiyorum.
Asagi attigi bacaga kadar yine satis gelebilir.
Buradan yavas yavasta toplayabilir.
Sogumasi lazim bence 1 2 hafta ondan sonra bakilir.
Bugun bu tatgd yi iyi goruyorum.
Tam destekte ve satis yemiyor.
7.50 stoplu mal alinabilir.
http://finans.mynet.com/haber/detay/...-kadar/129215/
Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın ABD'nin İran'a yönelik yaptırımlarını ihlal etmek suçlamasıyla dün ABD'de tutuklanmasının ardından dolar/TL güne yükselişle başladı.
3,66'yı gören dolar bankalararası piyasalada 3,64-3,65 bandında hareket ediyor. Dolar dün 3,62 civarında işlem görüyordu. Euro 3,93'ün üzerinde seyrediyor.
Yaşanan jeopolitik gelişmeler ve referandum öncesi piyasalar küresel tarafta ise Güney Afrika'ya ilişkin gelişmeleri ve ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu yıl kaç faiz artışı yapacağını izlemeye devam ediyor.
Küresel piyasalarda dolar, Fed'in bu yıl yapması öngörülen faiz artırımlarını destekleyen güçlü ABD ekonomik verilerinin etkisiyle son günlerde gördüğü dört buçuk ayın dip seviyelerinden uzaklaşıyor.
ABD Başkanı Trump'ın geçirmeye çalıştığı ilk büyük yasa tasarısını partisinden gerekli desteği toplayamayarak geri çekmesinin ardından bu hafta 98.858'e kadar gerileyerek 11 Kasım'dan bu yana en düşük seviyeyi gören dolar endeksi 99.751'e yükseldi.
tknsada maliyetim 3.52
3.45 40 gibi stopum var dediklerim aynen gecerli.
3.66 yukari yonde kirilirsa trend baslatir stop olursada oluruz yapcak bisey yok. bu rakamlar nereye dogru ihlal edilirse dusuncem o yonde degisir.
surekli soru sormaniza gerek yok, rakamlari takip edin.