Lan herkes akıl veriyor da biri de çıkıp demiyor ki "Ben bu durumda olsam satardım Hektaşları falan şeye yatırırdım paramı" Öeehhhh. Gidin kumda oynayın.
Printable View
Lan herkes akıl veriyor da biri de çıkıp demiyor ki "Ben bu durumda olsam satardım Hektaşları falan şeye yatırırdım paramı" Öeehhhh. Gidin kumda oynayın.
Turuncu kafa Ollandalılar yapmış abi, burdan elde edilen üreleri tarımda kullanıyorlarmış, bedavadan üre gübresi. Hektaş da kursun bunlardan her yere. Üreyi dolarla ithal ediyoruz çünkü.
https://www.instagram.com/reel/CxOTq...RlODBiNWFlZA==
En son evde kullanilmayan ne varsa satisa cikardim.
Eski cep telefonum ve 2 adet eski router duruyor, modem satildi..
Gazı kaçmış kola gibi oldu iyice. Tatsız tuzsuz. En kötüsü de birşey yapamamak far görmüş tavşan gibi kalmak. Pozitif yorumlanabilecek bir işaret görmeye çalışıyoruz. O da yok. Daha öncede çok beklediklerim oldu ama bu iyice çam dikti. Endeksin x2 yaptığı dönemde biz bunda eksi yazdık. Koca bir yıl geçmek üzere. Şirketten hamle olarak gele gele varlık satışı geldi. İşler, devam eden yatırımlar, arge çalışmaları, ürün satışları ne alemde bende haber yok. Olan varsa yazarsa bizde öğreniriz. Şubatta ferbisi arz edicez diye karar alındı. Bekleme sebeplerimden en önemlisi buydu. Ekim bitmek üzere. Ferbis te ne aşamadayız. Yine haber kırıntısı arıyoruz. Perşembe bültenlerini takip ediyorduk. Onuda boşa takip ettiğimiz söylendi. Bir zamanlar efsaneydi.
Savaş bize teğet geçer mi dedilerdi
Pek öyle olmayacak
Gaz petrol savaşı başlarsa