Gerçek,sizi özgür kılacak. Hz İsa
Printable View
Gerçek,sizi özgür kılacak. Hz İsa
Alıntı:
Politic Türk
@politicturk
Katar Gazze'ye yönelik saldırılar devam etmesi halinde tüm Dünya'ya gaz ihracatını durduracağını duyurdu.
İşte bu Tayyip Ağamın sözüdür be ya. Tanırım ben...Tayyip Agam çok yaman adamdır abi.Alıntı:
Netice itibariyle, son sözü Tayyip Agam söyleyecek.
böyle yazı koyamazsın....provakatörlük yapma....halk düşmanlığı yapma....
Varsa yüreğin yol belli yordam belli....neyin var neyin yok gidilmesi gereken yere git....
Her ne isen her kim isen.....
Ben senin ne olduğunu bilmem.....
Türk olmadığın kesin belli.....!!!!!!!!!!!
https://harici.com.tr/bild-catisma-t...labilir/?amp=1
Alıntı:
Bild: Çatışma tırmanırsa İsrail beş cepheli bir savaş yürütmek zorunda kalabilir.
Alıntı:
🇮🇱 🇵🇸 Bild: Çatışma tırmanırsa İsrail beş cepheli bir savaş yürütmek zorunda kalabilir
'Tırmanışın artma potansiyeli olan uzun vadeli bir çatışmayla karşı karşıyayız'
'Gerilimi tırmandırma korkusu İsrail'in İran'ı açıkça suçlamaktan kaçınmasına neden oluyor zira İran'ın en ufak bir patavatsızlığı pek çok ülkeyi kapsayan bir askeri harekata yol açabilir'.
Alıntı:
23 DERECE
@yirmiucderece
📌 Yeni bir fizik yasası keşfedildi: Bir simülasyonda yaşıyor olabiliriz.
Fizik alanında Profesör olan Melvin Vopson, insanların bir simülasyonda yaşadığı gerçeğine işaret edebilecek yeni bir araştırması olduğunu iddia etti.
Profesör Vopson, Bir dergide yayımlanan makalesinde, "Çalışmalarım, nesnel bir gerçeklikte yaşamadığımıza ve tüm evrenin süper gelişmiş bir sanal gerçeklik simülasyonu olabileceğine dair tuhaf ve ilginç bir olasılığa işaret ediyor" sözlerine yer verdi ve makalesinin aynı zamanda evrendeki simetrinin yaygınlığına da açıklama getirdiğini vurguladı.
Yukarıdaki haberi 2 gün önce kopyaladım, kimse itiraz etmedi. Kuran'da gerçek olarak yarattım diyor?Alıntı:
Açık Kuran
@acikkuran
Allah'ın gökleri ve yeri gerçek olarak yarattığını görmüyor musun? Dilerse sizi yok eder ve yepyeni bir halk getirir.
(İbrahim, 19)