Diplomatik Strateji
@diplomatikstji
·
2s
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Süleyman Soylu dönemi eleştirisi:
"Organizatörler ‘Türkiye’de artık sıkı denetim var, gitmeyin’ diyorlar. 120 günde bu noktaya geldik."
Printable View
Diplomatik Strateji
@diplomatikstji
·
2s
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Süleyman Soylu dönemi eleştirisi:
"Organizatörler ‘Türkiye’de artık sıkı denetim var, gitmeyin’ diyorlar. 120 günde bu noktaya geldik."
Alıntı:
Murat Oktensoy
@MOktensoy
Hocam 5 yıldan fazla oldu ketojenik besleniyorum. Günde ortalama 100-150 gr yağ var menümde. 5 yılda bir kilo dahi almadım. Bu çalışmamı hakemli dergilerde paylaşmalı mıyım 😂
........................Alıntı:
Dr. Özcan Yücel
@drozcanyucel
Batı Tıbbı!
Murat Bey’e cevaben; Hakemli dergilerde yüksek yağ yeme ile ilgili yaşadığınız harika tecrübeler daha önce binlerce kez yayınlandı. Büyük ilaç firmaları tarafından esir alınmış “bilimsel elit?” kesimler (kardiyoloji, dahiliye, metabolizma dernekleri) bu bilgileri düzenli olarak “görmezden” geliyorlar.
Yağ (özellikle de hayvansal yağlar) her zaman ama her zaman “ kötü” gösterilsin ki “kolesterol düşürücülerine” yer açılabilsin.
Yararları belirsiz, bol yan etkili kolesterol ilacı (statin) firmalarının yılda 40 milyar $’lık bir piyasası vardır. Son 30 yıldır şakır şakır bu ilaçlar yazılır. Kaba bir hesapla 30 yılda hasılat dünya çapında 1 Trilyon doları geçmiş olmalı.
Aynı bilimsel elit kesimler pro-inflamatuar rafine bitkisel yağların zararlarını da görmezden gelirler ve hatta bu tür yağları önerirler. Bu da onlara alan açar. İnsanlar daha da hasta olur. Mesela Türk Kardiyoloji Derneği bir margarin firmasından bol bol sponsorluk almış olup o firmayı gayet güzel desteklemişti. (Google’da Tür Kardiyoloji Derneği margarin yazın, Görsellere basın fotoğraflardan ne demek istediğimi anlarsınız!) Derneğin bu tutumu bir sigara firmasının reklamını yapmaktan farksızdı!
“Batı tıbbında” yağlar hakkında doğru düzgün eğitim verilmez.
Batı tıbbının önceliği bir firmanın ilacını “bir an önce” yazabilmektir!!
Sevgili tıbbiyeliler lütfen açınız gözünüzü‼️
https://twitter.com/umitozdag/status...06426616086767
Linkte video var.Alıntı:
Ümit Özdağ
@umitozdag
Ahmet bey, siz bu ülkede 17 sene dışişleri bakanlığı, başbakanlık dahil olmak üzere görev yaparken bütün dosyaları görme imkanına sahip oldunuz. Merak edip sorsaydınız sizin döneminizde görev yapmış 2 MİT müsteşarı size benim dosyamı getirirdi. Siz de benim herhangi bir yabancı servisten eğitim almadığımı görür, TBMM’de kürsüden üstelik “itiraf etti” diye yalan söyleyerek ismimi vermekten korkarak saldırmazdımız. Ama düşük seviyeli bir siyasi ahlaksızlıkla saldırdınız. Sizinle mahkemede hesaplaşacağız. Bakalım Haziran-Kasım 2015 arası konusunda yaptığınız gibi kıvıracak mısınız? Ümit Özdağ’ı kastetmedim diyecek misiniz? Yoksa Özdağ’ı kastettim deme cesaretini gösterebilecek misin? Avukatım mahkemeden bütün güvenlik ve istihbarat kurumlarından benim MOSSAD veya başka bir yabancı servis ile ilişkim, eğitimim, Türkiye aleyhine bir angajmanım olup olmadığımın belgelerini var ise istemesini talep edecek. Mahkeme bitince bütün ********lerin çenesi kapanacak. Tabii bu süreçte Musul Başkonsolosluğu “baskınını” da konuşacağız. Not: zerre kadar siyasi haysiyetiniz var ise sizinle istediğiniz televizyonda tartışalım. Ama onun için sizde olmayan bir organa ihtiyaç var.
@zaferpartisi
@GelecekPartiTR
@Ahmet_Davutoglu
War Monitor
@WarMonitors
·
1 sa
⚡️Gaza Health Ministry: 1,417 Palestinians killed, 6,268 wounded in Israeli strikes since Saturday.
Saturn Devouring His Son - Peter Paul Rubens (1636)
https://resmim.net/cdn/2023/10/12/Sq55tc.jpg
https://twitter.com/MugeVeGulsen/sta...92767366713649
Linkte video var.Alıntı:
2.Sayfaofficial
@MugeVeGulsen
Ebru Şancı’dan Dilan Polat yorumu: Tüm derdiniz kadının çok parası olmasıydı… Bu kıskançlıktan başka bir şey değil. Allah ona vermiş, sana vermemiş!
Alıntı:
Seher Sultan
@sehersultan1912
·
5s
Ne iş yaptığını bilmediğim ve ilk kez gördüğüm abla, Allah ona vermemiş.
Şeytan çal demiş, çalmış (MASAK raporu)
Şeytan taşlarken şeytana uymuş.
Teyitli bilgi :)
Almanya'ya sattığı Heron'lari geri istemiş. Yok mu kendi envanterinde. 90'larda yalvariyordu bunlara, bize Heron verin diye. F 35'ler nerede?Alıntı:
German Defence Minister Pistorius:
Germany granted Israel's request to use drones Germany owns in fight to defend itself.
- Germany has approved Israel using two of its Heron TP drones in fighting against Hamas.
https://twitter.com/yunuspaksoy/stat...32043398590837
Linkte video var.Alıntı:
ABD istihbaratından gizli brifing alan üst düzey Kongre üyesi;
•ABD istihbaratı bu saldırıyı nasıl kaçırmış emin değilim.
•İsrail istihbaratı nasıl kaçırdı ondan da emin değilim.
•Mısır'ın, İsraillileri üç gün öncesinde böyle bir olayın olabileceği konusunda uyardığını biliyoruz.
Detayları @cnnturk Ana Haber’de aktardım.