Ünye,Bolu tavan çekti bugün,bu uyuzda mel,mel bakıyor arkasından,ne yapmaya çalışıyorlar çözmüş değilim,sanırım yayı germeylen uğraşıyorlar çok kalın olduğu için !!!.
Printable View
Ünye,Bolu tavan çekti bugün,bu uyuzda mel,mel bakıyor arkasından,ne yapmaya çalışıyorlar çözmüş değilim,sanırım yayı germeylen uğraşıyorlar çok kalın olduğu için !!!.
Rüzgarı arkasına aldımı acep?
Bugün hareket yapması muhtemel artık kıvamına geldi
Aslan çimentoya ne oldu beyler?
OYAK ÇİMENTO FABRİKALARI A.Ş.’nin (MRDIN.E); ADANA ÇİMENTO SANAYİİ TÜRK A.Ş. (ADANA.E, ADBGR.E, ADNAC.E), ASLAN ÇİMENTO A.Ş. (ASLAN.E), BOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş (BOLUC.E) ve ÜNYE ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (UNYEC.E) ile devralmak suretiyle birleşmesi nedeniyle MRDIN.E pay sırası 21.05.2020 tarihinde SERBEST MARJLA açılacak olup referans fiyat 6,287 olarak ilan edilmiştir (Referans fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır).
Birleşti.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tekniğe uyarsa biraz belki çok can sıkıcı olabilir . Ytd
ne olacak bu afyonun hali bugun bir kac deneme yaptı ama her seferinde geriye doğru geldi. bedelli de yaptı bu halinden degisen bir sey olmadi. şuan fiyat olarak cok mu pahalı? bilanço hakkinda bilgisi olan varsa paylasirsa memnun olurum
Sayın Refaba,ünye ve bolu ve diğerleri mardin oldular.Siz tavan oldu diye yazınca ben de şaşırdım.Acaba ben mi yanlışım diye düşündüm.Afyon elim de var.Umarım bu hafta iyi yerlere gelir.
yeni haftaya merhaba diyelim. herkese bol kazançlar. kismetimizde ne varsa artık
Bu kağıttan bir halt olmaz.
Sürekli baskı yıldırma vs satın kurtulun.
Diğer kağıtlarda zararlarınızı çıkartabilirsiniz.
Burada yaprak bile kımıldamazken diğer hisselerde kar yapıp geri buraya gelip ya aynı fiyattan ya da daha aşağıdan alabilirsiniz.
Burada beklemek aptallık...
Aynı öfke bende de var. Bu öfke ile iyi mallandım bu arada.
Teknik analizciler flama formasyonu var, yön aşağı hedef 2,45 desede Afyon hissesi kafasına göre takıldığı için endeks taban yaptığında bu tavan yaptığı için alıyorum . Allah sonumu hayır etsin.Ytd
İșmobilin hacimleri cumadan kalmıș. Bütün senetlerde hacim göstermiyor.
Kafayı yedirtir bu Afyon adama. bedelliye katılmak için elimdeki mdrs i cüzi bir karla satıp girdim. Keşke aldıktan sonra beklentiye girmeyip, satarak tekrar mndrs alsaydım şimdi parayı ikiye katlamıştım.
Afyon sinir uçlarımı nasıl zorluyorsun. Heyy spek nasıl bir planın peşindesin..1
Tüm analizciler 2,91 TL den sat diyor.
Daha kayda değer bir düşüş veya yükseliş yaşanmamışken 2,91tl den satış önerilerinde bulunmaları da ilginç...
Belki de bu kağıt trade edenler yüzünden gitmiyor.
Petkimi satıp buna geldim diyen arkadaş vardı.Netti acaba.Bunu satıp tekrar petkimemi geçti acaba.
Yerinde böyle sayan bir hisse daha BİST’te yoktur.
Satış ve alış var yön yok..
2.99:halay:
En son 3.01 görüldü.
Eğer 3 aşılıp yola devam edecekse sanırım dökme yapacak gibi...ama trader işini bilir !!!...ytd.
Hayaller ve gerçekler! Bazıları hayal kurar, bazıları gerçekleştirir
550 milyon işlem hacmi olmuş.
3.07 görüldü an itibariyle son 3 bilet
Konya çimento ve Oyak çimento yükselişte.
Çimento firmalarının hepsi yükselişe kim bilir tavana gidiyor olabilirler.
Ne sallıyor tahtayı be maşallah sankim deprem oluyor
Tavan kapatırsa Yarın 3.19tl direncini test edecek.
Tavanı 3.10,2.07 gösterdi,yani tavana 3 puan kalmışken,şu an 3.01
Büyük resmin ana direnci eskinin 9.73 ü değil mi o
3 üstünde kalırsa önceden belirttiğim gibi 3.50 gündeme gelebilir...ytd.