Ağzınızdan bal damlıyor.inş 2 değil 5 olsun..ben 1,50 benim için yeter
Printable View
Bu haberle oranları değişmez. Haber güzel görünüyor, yakında kendini belli eder.
Baskı tesisler 7 adet...şu ana kadar yapılan yatırım 300 m dolar...internet gelirleri yıllık 150 milyon civarı...kasasınsa 250 m para....
Gayrimenkullerinin değerini ayrı hesaplamak gerek...
Ben şirketin sahibi olsam pay başına 4.5 tl den aşşağı satmam...ama dö isterse 2.35 tl den satarım ben...ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıda yön verecek olan mahkemeden çıjacak olumlu bir haber olacaktır.yıllardır zarar açıklamış ve sonunda kar a geçmiş.illaki birilerinin dikkatini çekecektir.
Yarından itibaren sert hareketlerle ederine gider mayıs ayına kadar inş...
kardeşlerim bilenbiri aydınlatıcı yazarsa sevinirim
kafa basmıyor
yorgun düştü
bu kagıt yüzünden
lütfen
aydınlatırmısınız
Hayırlı olsun
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir şeyler olacak da
İyimi kötümü belli değil
İşi iyi bilen birileri vardır heralde
Dolduruşa gelmeden akli selimle aydınlatacak birileri
093 e değdirip 0.90 kapatır
Sermayesini artırıyor ve bu artırmayı kendi cebinden yapıyor, olumlu bir durum. Sermayeye 40 milyon takviye yapıyor. Bu artırmayı ortaklarından bedelli yoluyla yapsaydı olumsuz karşılanırdı.
Bu konunun uzmanı İbrahimdir
Aydınlatırsa memnun oluruz
davalar için zemin hazırlıyr lamazmı bak nminal değerin altında lduğu için tahsisli sermaye artırıyrum demek için.cuzi bir sermaye artırımı ayrıca bunu fiyatın düşük lduğu dönemde yapıyor tahsisli bedeli gerçekleşeceği zaman fiyat ne plur zaman nun yuzdesi altı veya üstünde yapacaktır.
aman aman birşey beklemek zr
tsgy 1 tl tahsisli yaptı yuzde yüz lduğu galde hisse 57 kuruş.
inşallah yükselir ve herkes magduriyetten kurtulur.
yt.tv.değ.
teşekkürler bizim için kötü olmasında buradakı herkez kaderdaş
Bedelli yaparsa iş kötüye gider, atıp tutmaya gerek yok 1.07- 1.18 ve 1.32 gibi güçlü dirençleri aşacak ki, 1.43 üstünde bir heyecan oluşsun. Bizim ky çok sever pembe rüyaları.
Bedelli durumunda mahkemede değer açısından işler karışır, arttırıma katılmayan birinin gelde hisse değerini hesapla şimdi, nedense bunların yaptığı hiç bir şeye insan olumlu bakamıyor.
Herşeye gebe ...nasıl bir habermiş arkadaş.kimse şu olur demiyor,diyemiyor...daha önce buna benzer bir örneği var mı ? Ben araştırıyorum bulursam söyleyeceğim.sizde şu hisse de olmuştu ve şunlar olmuştu derseniz sevinirim
Adamlar bizi gözüne ışık tutuşmuş tavşana çevirdi
Tukaşta olmuştu...cem okullu tahsisli sermaye arttırımı ile mallanmıştı...1.4 tl den 2 üstüne çıkmıştı diye hatırlıyorum...
Piyasadaki lotların ne kadarını topladı bilemeyiz...devir aldıkları ile birlikte %90 toplamıssa sermaye arttırımı ile birlikte 98 oranına ulaşıp kottan çıkma ve ortaklıktan çıkarma isteyebilirler...bu da bir formule dayalı fiyat tespiti yaparak olur...
Yılın endüşüğü 0,75 en yükseği 1,75 ort aldığımızda 1,25 yapar .yani olası bi çıkma kararı bile olsa ölüsü 1 liraolur gibi...
Bunlar kottan çıkacak bu kadar basit. Adamın dgzt te yaptığı ortada zaten. Tahsisli ile muhtemelen yeterli orana sahip olacak. Spk zaten bunun emrinde. İdeali ve hakkaniyetli olanı çağrı fiyatından kottan çıkmak ama bunlarda hakkaniyet ve hassiyet aranarak bulunur mu şüpheliyim. Koskoca devlet kurumunu bile bu amacı için kullanmış adamdan bahsediyoruz.
Dertlerinin kottan çıkma ve ortaklıktan çıkarma olduğu çok açık aslında...552 milyon sermayeli şirketin 9 aylık karı 330 m iken....29 m ile sermayeyi güçlendireceklerini 11 m ile de finansal borçları hafifleteceklerini iddia ediyorlar...29 m ile 552 mlik sermayeyi güçlendirecekler...11m ile 270 mlik borcu hafifletecekler...
Hem de bunu bu şirketin kasasından borç aldıkları para ile yapacaklar....[emoji38]
Eğer bunu, mahkemeye borca batıklık ispatı için yapıyorlarsa bu da komedi...6 ve 9 aylık konsolide faaliyet raporunda borca batık olmadığını kendileri açıkça ifade ediyor..
Tam çarşafa dolandı iş, biz yüksek maliyetlilere engel üstüne engel.
Bu "tarafsız"!! mahkemelerin hangi bahaneyle dolandırıcıları kollayacağı belli oldu. Bu iş uzarda uzar. Bu arada bunlar kottan çıkar.
Ne desek yalan arkadaşlar...yatın uyuyun bence.ağalar ne derse o olacak.yarın 1 de olur 85 de ..kapıttan kıllanan varsa satar .yok sonuna kadar burdayım dersende bekler görürsün.ya batarsın ya çıkarsın.kısmet nasip artık iyi geceler
sında ve şirketin borsa kotundan çıkmasında; kararın kamuya açıklandığı tarihten önceki; 30 gün, 180 gün, bir yıl içinde borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatlarının ortalaması, hazırlatılacak değerleme raporu ve kararın kamuya açıklandığı tarihten önceki son bir yıl içinde varsa pay bedelinin tespitine yönelik yapılan işlemlere esas pay değeri karşılaştırılarak en yüksek bedel pay alım teklifi fiyatı ya da ortaklıktan çıkarma hakkı bedeli olarak belirlenecek.
*
Yukarı sürecekler....mecburi....aşağı artık mal kaptırmak istemezler...ama silkelemek amaçlı aşağı yukarı sert hareketlerle korku salmaya çalışabilirler...ben gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmam...ytd
Syn yatayseyir ben bu kağıda bağladığım paradan çoktan vazgeçtim zaten. Aslında 0,7; 0,6; ve 0,5 liralardan sağlam alım için kaynak ve strateji de yapmıştım düşürmediler. Eğer Demirören 95 e ulaşamazsa o zaman bizim zamanımız gelir. Son söz bu ülkenin en güvenilmez kurumu spk dır. Bu benim şahsi fikrimdır
http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...20141112-7.htm
Hakim ortak veya birlikte hareket ettikleri %98 e ulaşmak zorunda.
12 M lot dışarda bıraksa kottan çıkarır.
Çok kıymetli maldıda 1.60tan 70 kuruşa niye düştü diye sorarlar adama. Burda bu adamlar ne istese o olur, adamların ne istediğide belli değil, sabahtan beri konuştuğumuzda bu zaten.
1 tlden 40 mlik mal alan adamın amacının sermayeyi güçlendirmek ya da finansal borçları azaltmak olmadığını düşünüyorum...bu sermaye yapısına 40m nominal ile müdehale edilmez...başka hesapları olduğunu düşünüyorum...ytd