Hayırlı olsun
Printable View
Anlaşılan hissede kimse kalmadı. Uçuşa başladı. Bakalım nereye yolculuk. Şerefsizler 3 yıldır kan kusturdular. Ytd
Yüksek miktarda Bedelsiz kokusu olabilir mi. Bu senemi son bedelsiz için üstatlar
Bu hissede tavan gormeyi nasib eden Yuce Allah'a sonsuz hamdu senalar olsun..
Bir türlü tavana kitleyemedi.
Hayırlı olsun tavan
Şaka gibi ya tavani bile adami surunduruyo :)
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseyı tavan a ıtmekten kollarım agrıdı 😎
Elinize sağlık, yarın ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Spek her fırsatı degerlendırdıyor sabah acılıs ta 8 lere kadar hisseyi - 5 yaptırıp mal kapma derdinde aksam %20 kapattı
Hedefim dun de yazdım TL zirvesi uzerınde kaldıgı surece dolar zirvesi ama 1 hafta da gider ama 3 ayda 3 dolar 18 t
bakalım beni hatırlayan cıkacakmı?
2017 yilinda bu sayfaya yorum yapmışsınız. Hoş geldiniz. Değerli yorum ve katkılarınız için şimdiden teşekkürler Sayın condansator.
Hayırlı yolculuklar... İnşallah önü açık olur...
3 tavan 3 yıl beklettiği içindi)))
Yeni yılla 4 tavan borcu oldu. Şu an 3 e düştü...
Lakin bu kağıt beni hep ürkütür. İlk defa zarar ettirmedi. Ne zaman alsam cebimden ufakda olsa tırtıkladılar)))
Ürküttü bi kerem . Derler ya insan ürkmesi hayvan ürkmesine benzemez diye. Bugün biraz verdim. Kalanı da salarım.
Belki benden sonra bedelsiz olur ne biliyim müthiş bilanço gelir ya da İngilizlerle ortak olur 40 olır 50 olur bel ki yine 5 olur ne olursa olsun benden uzak olsun)))
Çok kelepir ucuz fiyat ama klasik ky yim. Hep zarar ettiğim için ya yine düşerse diye lanet gelsin yapıcam. Gerçi 4 yıl önce ki fiyatı geçti şu an zararda ky kalmamıştır.
Çok ah vah almıştı tahtacı. Biri vardı yıllar önce yatırım danışmanı aldırtmış her gün zarardayım diye bebelrr gibi ağlardı. Umarım o da kar a geçmiştir. Neyse Ben hakkımı helal ettim. Artık belki bi gün 30 olur 50 olur ne olursa olsun... İnşallah yeniler kazanır bize nasip olmadı.
Gerçi daha ben demiştimci , grafikçi ekipler düşmemiş)))
Yatırım tavsiyesi değildir.
Tavanda 356 bin lot alıcılı kapatan Kutpo kralsın. Yarın tavana kitlersin artık. 👍👏👏
İşte ky bıkıp usandıgı zaman hisseyi elinden cıkarır kimi zararına dip seviyesinden kimi maliyetine geldigı zaman cıkar hisseden işte o vakit inadına yukseltır
Aldıgına pısman olan ky
Sattıgına da pısman olur
Bu hep böyle olur
Patron hıssesı de bır Baska olur
Sinir bırakmadığı için bize dokunmuyor artık. Nerde 90 orda 100. 👍
Valla ben bu hiseede 8 den beri teknik al verdiği halde delş tırsarım 9.40 dan bana aldırıp 7.60 zorla kaçmıştım sonra 4 lere kadar saldı elli tane hikayesi var yalnız patronu adam zikenlerden bilançoyu istwdiği anda allem edip gullem edenlerden normalde bufün tavan yapan hşssede ky hiç dökülmemiş ilginç olmuş dediğim gibi 8 lerde başka tahta olsa kesin alırdım ama bundan deli tırsarım temelanaliz hatırlar o dönemi millete ne çaktı patron
kutpo -2.5 milyon para cıkışıyla tavan olmuş .bu durum nasıl yorumlanır..
Patron istemez ise 6 ay önceki fiyatlarda tutar isterse göklere cıkarır kimse de bırsey diyemez
Ornek tire
Neye göre değerleniyor merak etmeye başladım. Her sene 30 milyon nakit akışı varsaysak bu kadar etmez değeri, ki öyle bir nakit yaratımı da olmuyor. Yurt dışı iş beklentisi mi körüklüyor, yoksa başka bir şey mi bilemiyorum ama benim rahat edebileceğim değerleme seviyelerini geçti. Açıklık getirebilecek bir arkadaş varsa dinlemeye hazırım.
3 yıllık Kutpo beraberliğimi sonlandırdım. Kalan arkadaşlara bol şans. Burdan alanlarda kazanır inşallah. Başka sayfalarda buluşuruz inşallah. 🙏🙏🙏
Hayirli olsun sayin Venedik
Üstad, Tşk’ler.
hem bireytsel hem de kurumsal bıroker bi dostuma sordum bugün. onun söylemi doğru yanlış bilemiyorum
sanki zaten patronu da açıklamış bunun, İngiliz bi firma ile görüşmeler sürüyormuş
dünyada nanoteknolijiyi porselende tek kullanan şirket buymuş
ayrıca dünyanın en büyük porselen üretici ülkesi çinde ki Korona virüsü nedeniylre, çoğu ülkenin porselende
Türk şirketlerine yöneleceğini söyledi
çok büyük potansiyel var diye söyledi. bu yüzden özellikle yabancı yatırımcı ilgisi varmış.
bu arada uyarı bu ölümcül virüs Korona içtiğiniz suya kulladığınız tabağa ijyene dikkat edin çin mallarından uzak durun
bu ölümcül çin virüsü zaten şu an tüm dünya borsalarını da etkiliyor, ticarette de çok etkisi olucak
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
2011 yılından beri portföyün tamamıyla bu hissede takılı kalmıştım(1/4 ile gitgellerim olmuştu) dün 1/4 sattım bugün itibariyle de kalan 3/4 hisseleri 11 üzerinde sattım kalan yol arkadaşlarıma hayırlı kazançlar diliyorum,Hak ve hukukunuzu helal ediniz benden yana helali hoş olsun,İyi bir ders aldım başka zamanlarda başka hisselerde buluşabilmek dileğiyle hoşkalın hoşçakalın.....
(toplam 90.000 adet)
Hayırlı olsun arkadas lar cok bekletti asırı derecede baskı vardı artık eski gunler geride kaldı 12 de dırenc var orayı bir sekılde kırması ıcın olumlu haberler gelmelı buralarda bir sure guc toplaması gerekir kırılırsa hedef 3 dolar
Yıllarca aralarda hep zarar etmiştim. Bu sefer 3-4 aydır ameleliğini yaptım. İlk defa ekmek bıraktı.
Yükü hafifletelim kalanlara daha rahat çıkış izni verelim.
2 masa 1 kasa şirketler 1 milyar Tl ile fiyatlanırken ; Arsaları olan devasa fabrikaları olan ihracatı olan ama az ama çok hep kar eden Arge si nanoteknolijisi olan bu şirket boğazda kelepir bi yalı fiyatına borsada işlem görüyordu. Belli ki nirileri bu hazineyi görmüş.
Alınca göklere çıkaran satınca kötüleyip düşsün ucuzdan almaya çalışanlardan olmadım hiçbir zaman çok şükür. İnşallah yeni slanlar daha çok kazanır. Bize nasip olmadı size olsun. Şirket değerli lakin bilanço işi ve bi anda düşüşleri sakat.
Dolar zirvesi 3.5 ya da 4$ olması gerek. Grafikçi gençlik daha iyi bilir tl olarak sanırım avarajda 20 tl gibi bir zirvrye işarrt ediyor. İnşallah patronun dediği İngilizlerle üretim ortağı olur bi Dünya şirketi olur daha kurumsal olur. Aile şirketi kabuğunu kırarsa önü çok açık. Saygılar.
Genelde ky satınca gider))) bakalım biz verdik gidecek mi. Efsane yine gerçek olacak mı)))
Yatırım tavsiyesi değildir.
Kutpo ya devam Info açıkta tutuşsun iyice çizmeye gelsin
laaa spek tecavüz edeceksende adam gibi yap hanzolar gibi yapma romantik bir ortam sağla :))))
ulen dur daha yeni aldımm len kapı arkasında bekleyen cemil gibi olmaaaa
kopar giderdi endeks takıldı yoksa biliyorum o infonun açığını bekleyeceğim ya herro ya merro spek info
sinirleri saglam olan ekmek yer.YTD.
Sabahtan beri bu lafınız aklımda, sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum. SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olsa olsa sattirmamaya yoneliktir. Kutpo yu bilen ky kolay kolay buralardan mal almaya cesaret edemez diye dusunuyorum. Ayrıca çin meselesinin kutpoyu olumlu etkilediğini düşünenlerdenim
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissenin burda olma sebebi olabılır cın en buyuk porselen uretıcisi simdi 8.50 yı zorluyor olurduk😎