Su "yerel secim" olayini anlatabilir misin bana? Ne ise yariyor yerel secimler?
Printable View
yerel seçimlerden sonra hiç birşey aynı olmayabilir. seçimler öncesi ekonomi düzeltilmeli coşku verilmeli. bizim işimizi halledebilirlerse 4 ayın 1 ayı coşkulu geçse o arada reklam kampanyalar hız kazanıp seçime.
27 mart 1994 yerel seçimleri
5 nisan 1994 kararları
31 mart yerel seçimlerinden sonra daha başka seçimde yok. bu yüzden büyükşehir belediyelerinin kaybedilme ihtimali bile olmamalı. ekonomi bu durgunlukla 4 ay gider mi ? başarı gelir mi ? bizim iş yapılacaklar listesinde hep.
Iplemedi. Sona yaklasiyoruz herhalde. Ya OFAC dusecek yakinda, ya da yeni dava.
http://share.matriksdata.com/Images/...1000280421.png
Hacimde 1.yiz. Kendimizi geçtim endeksi de tutuyor kağıt her yatırımcının belası oldu
Th şu paçoza talip olda, kurtar bizi TH babaaaa
evt o bankada 6 sene calistim. Yilda bir kere kis aylarinda 4 gunlugune Antalyaya kampa gidiyorduk. Suleyman Aslan da geliyordu. Kendisi ile ufak konusmuslugumuz da var. Bi panelde bizim standata gelmisti. Hakan Atillayi da gordum. O zmanki daire baskanimiz simdi Merkez Bankasinda yonetici olmus. Yalniz benim tanidiklarim Muhendis, yonetici veya yonetmen seviyesinde. Inanin burada yazilarinlardan haberleri de yok. Berat Albayrak soyledigi icin soyluyorum. Sirketi denetledi ABD deki hukuk danismanlari. VE cok birsey bulmadilar. Bu raporlar ABD ye verildi. Yalniz hala OFACtan gelen birsey yok..
Beklemekten baska care yok. belki tamamini TrendHound alir :))
Trump - Erdoğan görüşmesinde 5 ana konu ele alındı. Halkbank konuşuldu. Kaynak Habertürk
Citi bir anda alıma geçti...
Yabancı alım da hayır olsun
hala trump muhabbeti...özüne sözüne güvenilmeyen abd'nin yeni dünya deneyinin kapağı...bir yere not edin bu coni domuzu esaslı bir ceza açıklayacak...aslında artık davanın önemi yok.bakınız ekonomiye,halkbank bilançosuna resmen kendi derdimize düşmüşüz.
daralan ekonomi, daralan kredi piyasası ve artan batak oranları söz konusu iken olumlu olmak çok zor...umarım yeni bir hüsran yaşamazsınız arkadaşlarım...
2001 krizinde ecevit ile sezer in birbirine anayasa atma hadisesi de halkbankla ilgiliydi. sezer hüsamettin özkan a baglı halkbankı denetleme kurumuna dentlettirmek isteyince ecvit denetimin denetimi mi olur diyerek peşine özkan da lafa girince anayasa fırlatma hadisesi olmuştur. sonra ecevit basın karşısında şikayet edince paatlamıştır.
Saldi yine.
Baska bahara.
http://share.matriksdata.com/Images/...1806078338.png
Yav geçen ki tepki de maliyetime 0,20 kr kalmıştı satayım dedim satmadım ben 7 altı gelmez artık diyordum ne lanet kağıda bulaştık sn 666 dediği gibi iğrenç aşağılık bi kağıt bu
5 sene önce ki fiyatının %30 undan işlem görüyorsun dolar bazında 10/1 indesin daha neyin düşüşü bu bulaşmaz olaydık
Klasik hareket başladı paçoz bildiğin paçoz. Bati cephesinde değişen bir şey yok.
Cüneyt Özdemir bir şey salladı %5 düş, diğeri bir şey daha sallar bi %5 daha düşer kısaca Amerika bu bankanın a. koymuş.
BU hisse yi forum ahalisine de güya kendine de
kilitleyen TH denen borsa cahili adamcağızdır
adama ykbnk bölünmesinde CAHİLSİN dedik anlamadı
adama Fener bölünmesinde cahilsin dedik yarım anladı
halkb de birşey demedik orada zaten cahilliğini ilan etmişti
''Portföyümün %50'si HALKB (maliyet 10.22 TL @ 15 Kasım 2017), %5'i FENER (maliyet 8.12 TL @ 11 Ekim 2018), %45'i nakittedir.''
TH ın imzası
döviz e göre zarar korkunç
faiz e göre zarar beter ötesi
durduğu yerde para zaten yerlere düşmüş
tabii doğru ise
belki de yersek midye dolma da vardır:kahkah:
Evet maliyetim yine çok yukarılarda değil çok şükür. Borsa hayatım da ilk defa bir hisse de 4-5 ay zarar da oturup maliyet düşürmeye çalışmadım. Çünkü bu bankadan daha fazla alasım gelmiyor. Hala ilk aldığım lot ne eksik ne fazla. 5li rakamlardan girseydim geçen hafta kâr ile çıkardım. Ama bilemiyoruz o kadar bilsek zaten monacodan takip ederdik
Zaten kafaya koydum maliyetime geldiği gün ( gelirmi bilmem ) viopta short pozisyon açıcam, en azından tekrar aşağı gelince zarar etmem.
Nasılsa düşücek 5 senedir düşüyor
Citi alırken kademelere bakıyordum. Saniyeler içinde 700 k mal aldı, 7.08 den 7.16 yaktı. Bu iş bitti, demek ki haberi aldılar dedim kendi kendime... neticede neymiş büyüklerde hata yapıyormuş. İlginç olan en iyi alıcıların maliyet ortalamaları 7.15 civarı. Ben son dakikalarda olanların birazda panik haliyle yapılan işlemler olduğunu düşünüyorum. Hazine ve maliye bakanı en az 5 kez halkbanka ceza beklemiyorum dedi. Sayın CB nin halkbank ile ilgili konuştum pozitif gelişmeler var sözlerine hep beraber şahit olduk. Haber gelene kadar ümitler kırılmaya devam eder. Proleter kulağımız sende...
https://resmim.net/f/BrSdQ2.png
-------------------------------------------------
Hepimizi cti yaniltti bu gün 😀😀
Forumlar aglama duvarina donmusse herkez suclucak birilerini aramaya basladiysa kisa sure icinde guzel haberler gelmeye ve ralli modune gecicek demekdir[emoji4]'sadece kendi avuntumdur'
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O dusus sonlanacak. Umarim yakinda olur. Ben %40'imi gectim TAV'a. Ordan da bir %5 yedik ama olsun, hic keyfimi bozmadi. O hisse zaten sig bir hisse, istedigin zaman alamiyorsun. Ancak curcuma ciktiginda girebiliyorsun aradan. Tekrar buraya getirecegim ama ileride. En azindan artik trade yapmanin maliyet dusurucu etkisi oluyor burda. Pis bir hisse bu, onda herkes hemfikir. Ayrica ayi piyasasindayiz, boyle hareketler normal.
Bu arada 4 tane puani vardi forumun. Oteki taraftan ne guzel kolay buluyorduk konunun basligina bakmadan CAFE TREND 5 yildizli oldugu icin. Birisi 5 yapmis, konuyu bulamadim.
Evet, şiddetli bir ayı piyasasındayız ve bu piyasada hemen hemen tüm hisseler göçmüş durumda. Halkbank ile birlikte tüm bankalar tarihi diplerde. Sadece bir kaç tahta etkilenmedi, örneğin KOZAA KOZAL vs gibi. Ama bazıları sadece benim elimdeki HALKB ile FENER düşmüş, diğer kağıtlar acayip prim yapmış gibi bir algı yaratıyor. Adam elindeki YKBNK'nin performansını görmezden gelip HALKB'ye laf çakıyor. Bu tür yorumlara gülüp geçiyorum çünkü asıl amaçlarının polemik çıkarmak olduğunun farkındayım.
Elbet bir yerden dönüş başlayacak ama bu dönüşün ne zaman ve hangi seviyeden başlayacağını hiç kimse bilmiyor. HALKB son bir kaç aydır geniş bir kanal içinde yatay hareket ediyor. Dip yapma sürecinden mi geçiyoruz yoksa yeniden aşağı gitmek için bir bahane mi arıyoruz, yakında bu sorunun cevabını alırız.