hocam bu sekilde al sat yapmak mi mantıklı yoksa beklemek mi
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
hocam bu sekilde al sat yapmak mi mantıklı yoksa beklemek mi
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç konuşma yapmayıp "emekliler kusura bakmayın bayramda 1000 lira ikramiyenizi veremiyoruz" deyip aşağı inseydi bile piyasa bunu somut bir adım olarak algılar, frene basardı. Şimdiki yangını söndürmeye kimsenin gücü yetmez artık. Londra'daki gayriciddi toplantının cezasını kesmeye devam ediyorlar.
Bana temizliğe gelen kadın şu an güler'in söylediklerinden daha mantıklı laflar ediyor..
Eeee benim dolarlar değer kazanıyor diye aylardır sevinip,dolar/tl kuru sizin tahmin ettiğinizin de üzerine gidince, ülkem elden gidiyor diye vicdan yapmanın manası yok...
Hayvan terli yemez....
saygılar/başarılar
yahu olayı velveleye vermeyin, bizim allahımız var o yeter...
Cengiz bence zor. Geliri yanlışım yoksa $ endeksli
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa İstanbul baskani : Berat Albayrak’ın açıklamalarını piyasa pozitif algılayacaktır .
Şaka değil az önce dedi ..
Eğri oturalım doğru konuşalım;Dolarla terbiye etmeye çalışıyorlar Reisi
İşin sakata gittiğini düşününce,işin ucu sanada dokunabileceğini düşününce ;Aaaa ben bilmiyordum...diyorsun
Bende sana ;Nah bilmiyordun diyorum...
saygılar/başarılar
Her zaman bir doğru vardır dün Dolar çıkarken, faiz çıkarken, KENEF BORSASI da çıkıyorsa orada YANLIŞ vardır ve sevilmeyen insanlar YANLIŞ var deme cesaretine sahiptir.
Güler Sabancıda Taklacı olmuş vay .....
Temennimiz aynı...
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erol Bilecik / oda taklacı çıktı Biriniz Sorun be Kardeşim Dolar 6.6 ne yapacaksınız vay vay vay
hala anlamıyorum, tamam konu derin yarım saatlik toplantıda o kadar detaya giremezsin. abi bu yazılı olarak detaylı olarak basına vs dağıtılamaz mı, ne tasarrufu yapılacak, cari açık nasıl düşecek?? dolar çıldırmışi, ortalık toz duman, yok şimdi yarısını açıklayacaz, öbür yarısını eylülde falan???? biri bana anlatsın. battık zaten borsada :) yahu doğum günü süprizi yapmıyosun devlet yönetiyosun...?
Bankacılık çöktü xbank -%11,07
KardemirD taban -%19,54 (son zamanlarda borsanın lokomotiflerinden birisi deniyordu)
SÜLEYMAN DEMİREL
"Türkiye asla bir daha siyasi şartla, siyasi tavizle para arar hale getirilmemelidir. Sonunu getiremezsiniz, altında bütün ülke kalır.."
sabancı 100-150milyar dolar arası takmış vatandaşa, tabi ki yalakalık yapacak.
Allah kendini bilmez toplumları HELAK eder kutsal kitapları nice bu benzeri hikayeler anlatıp insanları uyarır.
Bir Umut Putin Kaldı - Belki Düzeltirse o Düzeltir - zorlayabilir Reisi - Bu ne Krdşm ya
bloomberg sunucusu aglamaklı gibi sunuyor programı neden acaba
ses tonu oylemiş :d aglıyor sandım
Önce kendi sonra damat konuştukça coşturdu piyasaları. Coşku günü bugün her sene kutlayalım. Yaşasın reis yaşasın başkanlık sistemi.
6.44 den yarısını verdik