Yalnız sayın izcinin malı yok diye biliyorum silver almadan bütün topiği okumuştum ordan biliyorum:)
Printable View
Yalnız sayın izcinin malı yok diye biliyorum silver almadan bütün topiği okumuştum ordan biliyorum:)
Takibe deger bir hisse olmasaydı buralarda olmazdı.demekki sılvrde potansiyel var. Ve onu görmüş. İzci abime burdan selamlarımı yolluyorum
Bugün dökülmeyen varsa büyük başarı gerçekten. Endex müsaade ederse sılver bilançoyu 2 liradan karşılar ama endex değme dansözlere taş çıkartıyor bu sıra.
1.40 lardan 1.22 lere üç günde 10 bin zarara dökülmedik. Bugünkü teğet bile geçmedi:)
Hissede değilim arkadaşlar. İleride kısmet inşallah. Hepinize de bol ve bereketli kazançlar dilerim.
O zamandan bugüne hiç almadım. Bu süre zarfında başka hisselerde işlem yaptığım oldu.
Sonuç: Toplamda ve koparmada bir miktar çarpıldım. Çift dalıp kündeye yatırdılar. İki kere de ayağımdan yakalayıp yerde çırptılar. Minderi onlara dar edecektim ki, süre yetmedi.
Bundan böyle serbest veya grekoromen yerine, yağlı güreşi tercih edeceğim. Tecrübe edinmek adına bir de öyle deneyelim bakalım. Hem de iyi bir fantazi olur.
Sn.izci sizleri buralarda görmek gerçekten çok keyifli.Gecmiste sn kitapci0,Sn.mastori ve diğer üstadların buralarda bulunduğu be yazdığı anlar gerçekten çok keyifli idi.Ozellikle sizin hiciv sanatınızla silvercan i tasviriniz ve soru cevap şeklindeki paylaşımlarınız çok güzeldi.Emin olun patron bile kendi hissesini bu kadar güzel anlatamazdı.Bu arada yaklaşık 10 yıl güreş yapmış ve sonrasında 2 kolumun kırılması sonucu bıraktığım spor hakkındaki kullandığınız jargon profesyonel ce bunuda belirtmek isterim.
30-40 dakika sonra yazacağım inşallah.
Uyumadım bekliyorum sn izci:)
Arkadaşlar,; Şimdiye kadar tüm hisseler siyasi ve ekonomik belirsizlikten dolayı pert olmuş vaziyette. Şu ortamda para kaybetmedim diyen, hissesinin spekülatörüne bolca dua etmesi gerekir. Bu işlerin piri olan dahi çarpılmaktan kurtulamadı.
Gönül isterki eskiden olduğu gibi beraber hareket edelim. Şu an için zor. Bilançoyu görmem lazım.
Eski arkadaşlarım eğer zarardaysanız, beklemek en güzeli. Çünkü şu noktada ayrıca hikayesi de oluşmuşken bence burası zamanlama olarak terkedilmez.
Evet bu şirketi ben yönetseydim daha iyi mi olurdu. Tabiiki Allah bilir.
Bu şirketin başında olsaydım ne yapmamız gerektiğini daha evvel madde madde yazdım. Eğer yönetim burayı okuyorsa, bence okuyor, yapılması gerekenler gayet basit.
İlk önce yüksek oranda geri alım uygulanmalıydı, mutlaka bu yapılmalıydı. Fakat siz teşviklerden yararlanmak için yatırımı tercih ettiniz.
Yatırım proğramı yanlış değil tabi, devletin desteklediği pastadan yararlanmak gerekirdi. Yalnız daha evvel, 3-4 ay öncesi geri alımı başlatmak lazımdı.
Şimdi yapılması gerekeni hatırlatayım; Vakit kaybetmeden, Pazarlama ile birleşmek için gerekli çalışmalara ivedi başlayınız.
Mağazalaşmaya önem veriniz, Her ilde 1, Her büyük şehirde 10, Her mega şehirde ise 25, toplamda 250-300 mağaza açmak gibi bir hedef konulabilir.
Zaten Mağazalaştığınızı biliyorum, fakat yetersiz sayıda, daha agrasif büyümek gerekir diye düşünüyorum.
Bunların hepsini elbette siz de düşünüyorsunuz, şüphem yok, fakat uygulamaya bir an önce koymak lazım. Özellikle de Pazarlama ile birleşme konusunu vakit kaybetmeden gerçekleştirmek lazım.
Piyasalar kötü, önümüzü göremiyoruz, size hak veriyorum. Fakat ne olursa olsun risk alınıp, bazı adımlar atmak gerekiyor. Tekrar ediyorum özelllikle pazarlama ile birleşme konusunu ciddi olarak masaya yatırıp müjdeyi yatırımcılara vermek lazım. En azından bunu yapalım ki, şirketi sevenlerin sayısı artsın. Yatırımcıların yüzü gülsün. İlk adım bu hamle ile başlamalı.
Yazacaklarım şimdilik bu kadar. Bilanço gelince bir değerlendirme yaparız inşallah. Son olarak Silver-Can şirketine, sevgili arkadaşlarıma ve tüm yatırımcılara hayırlı ve bol kazançlar dilerim.
Saygılarımla,
Değerli katkılar için sağol varol izci dostum.
Emeğinize ve yüreğinize sağlık sn.izci
An itibariyle 1.40 üstüne çıktık gibi.Hadi hayirlisi
My nette encok izlenenler listesinde hayırdır insallah
Sn.kazanc kapısı sizde biraz uzaklastiniz galiba hocam buralardan.
Sn.Kazanckapısı malum ayni durumdayız maliyetten dolayı inşallah tez zamanda o seviyelere gelirde rahatlarız.
Zarardan kara geçen şirketler genel büyük ralli yaparlar umarım sılver da zarardan kara geçecek bu bilançoda. Bi arkadaş 88 milyon teşvikten de bu bilançoya yansımalar olacak demiş Sasa örneği vererek olursa faaliyet karı ile birlikte kaymaklı ekmek kadayıfı gibi olur. Zararda olan arkadaşlar kara geçip yesin bu tatlıyı inşallah.
http://i.hizliresim.com/VDMYJj.png
Anlık takas
Sermaye 45 milyon
Özsermaye 50,5 milyon
Piyase değeri 64 milyon
F/k 5,80
Pd/dd 1,27.....
Sn.maharaj inşallah diyorum burada 8 10 aydır olan arkadaşlarımızın çoğunun maliyeti yüksektir diye düşünüyorum ben dahil.
Yukarılarda yüksek satışmı varki zorlanıyor bizimkisi?
Daha yukarilar için geçen gecemdigi seviye olan 1,45 TL yi mutlaka geçmeli. Geçerse 1,55-60 TL leri konuşuyor oluruz. Şu mynette 1. Sırada olması da kafamda şüphe uyandırdı. Ersu vb kağıtlarda da ilgiyi çekmek için yapıyorlar bazen...
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cok baskı yapıyorlar gitmesin diye
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.