Sayın Prof emeğinize sağlık herkese iyi akşamlar.
Printable View
Sayın Prof emeğinize sağlık herkese iyi akşamlar.
JANTS ; 565.00 kapanış...
590.00 seviyesini gördü... Grafiğe bakıyorum S400 füze sistemini görüyorum sanki...Daha önce de söylediğim gibi füze rotadan çıkmış...Artık temel beklentili içine girmiş...Yüksek bedelsiz potansiyeli var ve vereceği yönünde beklentiler yüksek...kimbilir belkide amcalar duyum almıştır...
DİRENÇ ; 571.00 - 578.00 - 608.00 - 630.00...
DESTEK ; 560.00 - 540.00 - 514.00...
Hayırlısı diyelim... Umarım temelde birşeyler açıklar ve umarım ogün sizde olur...
Y.T.D.
EGEEN ; 1828.60 kapanış...
1835.00 üzerinde kalması şart...Öncelikle burayı takip edelim...
1787.00 destek olarak takip...
1835.00 geçilip desteklenirse ; 1925.00 - 1994.00 takip...
Y.T.D.
TTKOM ; 8.47 kapanış...
DİRENÇ ; 8.74 - 8.99 - 9.17...
DESTEK ; 8.39 - 7.86...
Aşağıda ; 7.86 önemli destek kırılırsa biraz daha yataya girer... Aslında yükseliş devamı ve hızlanması için ; 9.17 direnci oldukça önemli... Sağlam geçer desteklerse ilgimi çeker...Hedef direnci ; 11.14 olur ve yapabilir... İlk etapta... Daha sonra biraz daha hareketlenebilir... Dönüm noktası ; 9.17...
Y.T.D.
PENGD ; 5.11 kapanış...
DİRENÇ ; 5.20...
DESTEK ; 5.03 - 4.80...
Aşağıda ; 4.80 desteği önemli...
Yukarıda ; 5.20 kanal direnci tekrar geçilip desteklenirse ; 5.34 - 5.60 - 5.80...Gündeme gelebilir...
Y.T.D.
İyi geceler...
Sayın Prof hoşgeldiniz ,Günaydın iyi haftalar diliyorum herkese ...(ayrıca endeks için teşekkür ediyorum...
Teşekkürler Sn.Profosör hocam,kolay gelsin.
Sevgili Prof endekx 1508 valla tebrikler yine size
Hocam, Ostim ile ilgili aradim yakin zamanda bir degerlendirmenizi goremedim. Ostim icin değerli yorumunuzu alabilirmiyim? Teşekkürler. YTD
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Direnç: 4.20-4.38-4.50-4.60
Destek:4.05-3,85-3.81
4.20 üstüne atması şart diye söylemişti sayın prof.
Eski sayfaları iyice bakıp takip etmelisiniz. Rakamlar gördükçe zaten yeni analiz geliyor.
Son 1 aydır 3.85 ile 4.20 arasına sıkıştı ne dine gidiyor ne füze oluyor. Bıktırmak için elinden geleni yapıyor. Ky çıksa tahtacı vuracak atına kırbacı.... ver elini Üsküdar ... 🤣
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Cemts, brksn ve tmsn harikalar yarattı.
Piyasada hüstadları ters köşe yaptılar. İyi analizciler her zaman takdir topladı.
Bugün cumanın aksine nakite geçenler zarar ettiler .
Krdmirler coştu. Alkim 15 üstünde rekora gitti. Kords 12 üstünde rekor yaptı.
Daha neler neler. Rabbim bollaştır. Herkes kazansın inşaallah.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Günaydın arkadaşlar...
Kimseden ses yok...
Umarım para saymakla meşgulsunuzdur...:)))
Adem ve esselocan bey nasıl gidiyor...
Dğerli hocam hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Çocuk gibi şenlendim.Özlettiniz kendinizi.Sizlerden destur almadan öğrendiklerimizi dostlarada faydamız olsun diye birşeyler yazıyoruz umarım hakkınızı helal edersiniz.hurmetler...
Siz yoken CEMTS ve PAPIL kızımızın speklerini tokat delisi yaptım.Haberiniz olsun....
INVEO ; 93.00 işlem görüyor...
Bir hissenin hedefi sizin koyduğunuz kadardır ky olarak...
10.50 den nerdeyse 100.00 seviyesine dayanmış...
Tahta sahibinin koyduğu hedefi hiçbir zaman tahmin edemezsiniz... Onun hedefi müşteri bulana kadar devam eder bunuda bilemeyiz...Herkes şükretmeyi bilmeli ve kar cebe yakışır deyip koyduğu hedeften vedalaşmalı...
Temel olarak bir beklentisi veya beklentiniz vardır... Kimbilir 1000.00 lere bile gidebilir...
Bir hissede hedef sizin koyduğunuz kadar olmalı...Gerisi zaten kısmette yok demektir...
95.20 de bir direnci var... Geçerse ; 105.00 hedefi olur...
Y.T.D.
Hocam bizi kapı dışarımı attınız yoksa ?
Hoşbulduk...
Süpersiniz... Çok yoğunum... Anca alış satış için girebiliyorum bunun dışında dışarıda oluyorum...
Yazdıklarınızı okuyamıyorum çoğu zaman... Lütfen devam edin siz zaten hareketli ve bilinçli vede şükretmeyi bilen işide çözen bir yatırımcısınız...Takipçiniz çok...
Paylaşımlarınız çok faydalı...
Rahatlandım hocam.Bu hayatta en fazla değer verdiğim bana birşeyler öğretenlerdir ve onlara karşı duyduğum saygıdır.Bazen farkında olmadan hatalar yapabiriz.Farkında olmadan yaptığım hataları farketmek için çabalıyorum.Allah sizlerden razı olsun.
Saygılar sunuyorum....
Ben prim yapmayan hisselere döndüm... Rahatım :)))
Ozaman asıl işimize dönelim.Bugün takibe aldığım üç D vardı DOAS;DYOB;DGGYO ,SARKY,IPEKE ve KLMSN .
KLMSN 18.50-60 arası gelirse emir yazmıştım spek beni duydu aniden fırlattı.SARKY iki gündür bekliyorum spek mazlanıyor kulağını yakında çekmem gerekior.DOAS bohça hazırlıyor .DGGYO %97 hisse toplamış spek daha neyi bekliyor hocam hadi siz söyleyin.DYOB 12.00 lara dek bana fırsat ver gitmeye hazırlanıyorum diyor.CEMTS dünkü çıkışı sindirmeye çalışıyor.PAPIL kızımız 23.24 üzeri durursa koşmaya istekliyim diyor.Söyleyin hocam hangisine inanalım?
DOAS ; 31.40 işlem görüyor...
İlk önemli direnci ; 31.98...Burayı geçmeden yeni trend başlamaz... Geçerse ; 32.80 - 34.44 - 35.68 takip edilecek... Bu kanal biraz daha hareketli olabilir...
DESTEK ; 30.92 - 29.52...
Y.T.D.