Ziyafet sofrasının elbet bir faturası var. Aceleye gerek yok, ziyafeti çeken faturasını görmeli, hissetmeli.
Printable View
'YAPACAĞIM ÇOK IŞ VAR KOLTUKTA OTURMAYI DÜŞÜNMÜYORUM '
YÜRÜ BE ASLAN PARÇASI [emoji41]
İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
S.Alışık
Usd ye gönül ve umut bağlayan paylaşımcılar...
5,58 üzeri son fırsatlarınız, benjaminden az zarar yada az kar ile sıyrılabilmeniz için.
Bol kazançlar
Türkiye'nin bir hesaba göre yarısı demek olan İstanbul'u kaybetmişsin...
Başşehir elinden çıkmış.
Diğer şehirleri saymıyorum.
Hala 500 küsur belediye kazandık, oyumuz Türkiye genelinde şu diye kendilerince bir seçim zaferi yaratmaya gayreti içindeler.
Hayber Kalesi cengi gibi.
"Acıtmadı ki, acıtmadı ki" havasını satmaya çalışıyorlar.
Siyaset böyle bir şey işte.
Siyasetçi filin neresini tutarsa orasını tarif edermiş.
Bu hafta sakin geçebilir.
Erdoğan seçim yorgunluğunu bir atsın.
Gelecek hafta müdahaleler başlar. Her konuda...
Ankara ve İstanbul seçim sonuçlarına tavırları da çok önemli tabi.
Dolar herhangi bir doğal afete karşı en iyi liman olarak görünüyor.
Bankalar makası daralttı millet satışta diye. Doları toplamak için makas daralttıklarını düşünüyorum dolara rağbet varken makası açıyorlardı. Seçimden sonra fırlıcak uçacak kaçacak beklentisi olan ve dolar alanlar senin gibi düşünerek şuan çıkıyorlar dolardan. Bu satışlar bitince dolar tekrar yukarı doğru hareket eder diye düşünmekteyim
Ons altın halen FED'in faizleri yükselteceğini fiyatlıyor. Petrol fiyatları aşağıdan ziyade yukarı çıkışı zorluyor. Trump'ın son günlerde Dünya petrol arzının daha fazla artması gerekir beyanları petrol kaynaklı enflasyonu, dolayısıyla faiz artışlarını kontrol altında tutabilmek içindir.
Ne zaman ons altın yükselişe geçer işte o zaman FED'in faiz artışlarına son verdiği, faiz indirimine gideceği beklentileri inandırıcı olur.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
sanırım 5.55 kapı gibi dayanıklı.ordan döndü.
daha öncede yazmıştım. bir süre belki 1-2 hafta yatay seyredecek sonra yükseliş kademe kademe başlayacak.
ağustos 2018de olan artışı unutun, abd devreye girmediği sürece seri halde artacağını düşünüyorum.
Bugün şu ana kadar yabancıların ağırlıkta olduğu aracı kurumlardan net 173milyon TL lik hisse satıldı ve endekste artışa rağmen satışa devam ediyorlar.
Alım yerlilerin yoğun olduğu aracı kurumlardan. Tabi borsa bu, "karda yürü izini belli etme" durumunu gözardı etmemek lazım.
Son Dakika! AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, açıklamalarda bulunmak üzere AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geliyor.
TİM in günlük-aylık ihracat açıklamaları da sapıtmış:)))) Geçen hafta ne diyordu şimdi ne diyor la bunlar.
bu itiriraz tayfası partinin yalaka kraldan daha çok kralcı takımı reis gece sonuçları kabullendi
kenara cekıldi digerleri suyu bulandırma peşinde bu saatten sonra birsey degişmez
imamoglu sandık agını kurmasaydı hersey olabilirdi
Yeni yatırımcı değilim yıllardır işlem yaparım yazmayı pek sevmem sadece gönderi sayımdan dolayı yazdıysanız eğer . Ardakaşların çoğu sizinle aynı düşünmüyor ama bu birbirimize karşı kaba davranmamızı gerektirmiyor sizin görüşünüz sizi bağlar ben bütün fikirleri dinlerim bu kadar kişi karşısında farklı görüş yazabilmekte kolay değil tebrik ederim sizi.
Sabah 5.70 e kafa atarken yazdığımız gibi geri geliyor. Teknik ve şablon tıkır tıkır işliyor.
Forumdaşlar ufacık bir nüans farkı ile herkesin anlaşabileceğine inanıyorum. Şöyle ki:
Aldığınız her pozisyon aslında bir risk taşıyor. Yazılarınızda bunu da belirtirseniz problem çözülecek hatta aranızda sıkı dostluklar dahi kurabilirsiniz.
Örnek: Çoğu forumdaş benim TL'de uzun pozisyon taşımayı sevdiğimi bilir. Ama ben bunu belirtirken bunun yüksek riskli bir seçim olduğunun da altını çizerek söylersem insanlar benim yorumumun tarafsızlığıma güvenecektir.
Yani ben TL taşıyorum ve çok yüksek bir risk alarak çok yüksek bir getiriyi hedefliyorum. Kaybedersem de yüksek bir kaybım olacak.
Keza döviz taşıyorum servetimi korumak istiyorum, riski düşürüyorum ve TL faiz kaybımı bir kasko primi olarak görüyorum.
Ufak şeylere dikkat ederek çok şey kazanabiliriz. En azından birbirimizi.
Yabancı tam gaz satışta borsada. Net satışları 20 dk da 173 milyondan 201 milyon TL'ye çıktı. Yerli karşılıyor. (aracı kurum işlem hacimlerinden faydalanılmıştır)
yok katılmıyorum onun amacı üzüm yemek değil üzüm bağını talan etmek
ipe sapa gelmez 4.20 ler 4.62 ler yazıp duruyor
4.20 ler dediğind edolar 5 tl idi ve 7 gitti
hallen ben yanıldım özür dilerim diyeceğine gelip 4.20 de görüşürüz muhabbeti yapıyor
kişiliksizlik örneği gösteriyor
doalrın yoksa bunları buraya ne şeyime yazıyon diyoz.
anlamıyor
defolsun gitsin bu kışkırtıcılığa devam edecekse
MB şu analitik bilançoyu artık yayınlasan diyorum 6 dakika geciktin. Sende de veri akışı durdu elleam.
dolar 2 kuruş düştü mü mahallenin dedikoducu akrıları gibi etekleri tutuşarak koşa koşa geliyor