TCD fiyat hareketlerine baktım yılbaşından 23 mayısa kadar değer kazancı hatta değer kaybı diyelim (-)%0.3747. 23 mayıstan günümüze kadar olan değer kazancı %44.1073. Ne olduysa 23 Mayıstan sonra olmuş öncesinde bu kadar agresif bir yapısı olmamış.
Printable View
TCD fiyat hareketlerine baktım yılbaşından 23 mayısa kadar değer kazancı hatta değer kaybı diyelim (-)%0.3747. 23 mayıstan günümüze kadar olan değer kazancı %44.1073. Ne olduysa 23 Mayıstan sonra olmuş öncesinde bu kadar agresif bir yapısı olmamış.
Dun sabah 11 de okt aldim .hala hesaba gecmemis .ppf de duruyior para
Çok da önemli değil TCD, sembolik birşey aldım takip amaçlı. Elde olmayınca takip edilmiyor.
GPG getirilerini bir arkadaşa soralım.
Buldum Webster üstad.
Üstad şimdi biz ne kazandık?
22 mayıs bugün elindeki hisselerin çoğunun dip yaptığı gün ,
o günden sonra elindeki hisseler devamlı yükselmiş , (örnek alarko)
Tabi hisse oranı zamanla artmış bütün alimi o gün yapmamiş.
Elindeki hisselerin endeksini çıkardiniz zaman 22 mayısta pay değeri 9 TL
Bugün pay değeri 12.80 TL
Türev ürünlerde de call opsiyonu vardır ,
Yani fon tamamen agrasif şekilde yükselişe oynamış borsa tarafında
Ben hisse pozisyonları 40 tan aşağı indiği zaman göstereceği performansı merak ediyorum
GPG günü tahminen on binde 3 değer artışı ile 1,246528 seviyesinde tamamladı
TI1 Günlük değer artışı %0.4888 MK 18.86
TIV günlük artış %0.0192 MK 7.41
garanti borclanma araclari fonu eksi yazmis bugun. neyseki almadim. ppf dursun daha iyi.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yada ben sabahtan fi5 ppf yi bozayim .mevduata atayim .para olmayinca mevburen alamaz .mi acaba ?
TCD fiyatını öğrenebilecegimiz bir yer yok sanırım. Tefas bile Saat 10:10 da guncelliyor fiyatı.
Hemen endişelenmeyin sn.r.lucas son bir yıllık grafiğinde derin inişler ve çıkışlar var o yüzden böyle düşündüm. Genelde bu tip fonlarda sabite yakın bir eğimde grafik olması gerekir. Yeni temerrüde düşen veya benim haberim olan bir temerrüt olayı yok. Paranıza birşey olmamıştır. Dün alış yaptıysanız bugün hesabınızda olması gerekirdi. Emir verdiğiniz gün 13'e kadar İptal edebilirsiniz sonrasında iptal olmaz.
https://i.hizliresim.com/lQqmzk.jpg
hocam BİST 30 endeks Ağustos vadede 116.000 ve 122.000 alım opsiyonları
Ekim vadede 136.000 ve 142.000 alım opsiyonları var
ben o yüzden endekste pozisyonları tamamen yükseliş yönünde almışlar dedim
Fil 18.22 fi5 19. ..