Destekl alimlari yapiyorum. Sikinti yok.
Benim isim almak.
Boyle dampingli satislara dayanamam hic. :)
Paranin adresi bist barbunun adresi ise firin.
Syg,
Yeni bir QE kapida.
Faizler yillarca dusuk kalir.
Reyiz sever bu havalari en onden gider.
Faiz neg olmaya devam eder.
Allah yardimciniz olsun.
Bu basliga artik pek bakmiyorum.
Laf atacak olanlar hisse basliklarina gelsinler bi zahmet. :)
Syg,
Qe falan filan artik yaramaz.riskli ulkelere para girmez.o donem bitti.vur patlasin cal oynasin bitti.borsalarin dibini biliyirum.ama soylemem[emoji39]
Malesef cok zarari olan arkadaslar varASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nakit kraldir yuzkere dedik.temkinli olun dedik.uyardik.
CDS ler 500 e dayandı burada ses seda yok hala 🙂
Arkadaşlar en son dolar temdit oranlarınız nedir?
Dudu gordunmu benim uyarılarımi[emoji39]
Bu islerden kimse sag cikamiyacak galiba.cunku cok buyuk sorun var.ne yapicagimizi bilemiyoruz.....
Aynen. Merkez bankaları parasal genişleme süreci başlattı. Amerikan merkez bankası da Çarşamba günü büyük ihtimalle faizleri daha da aşağı çekecek. Belki faizler sıfır olacak ama bu da çare olmayacak. Bu salgına bir aşı veya ilaç üretilmediği sürece sıkıntı devam eder. En son Birleşik Arap emirlikleri merkez bankası kendi piyasasına 27 milyar dolar para pompaladı fakat borsasının tekrar düşmesini engelleyemedi.
İkinci bir kara perşembe.ye hazır olmakta fayda var. Daha büyük bir Cisim yaklaşıyor.
Milletede evleri kakaladilar.sat bakalim evleri .alici varmi?hala kanal diyorlar.o isler bitti.uzun sure durgunluk.
Ay sonuna kadar benzine zam yapmadan dayanırlarsa bu ay ulaştırmada eksi enflasyon manşete ciddi katkı sağlar.
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...recek-5680314/
Hangi eurobont almali.SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
salgın hikaye tum sistem sorunlu......sadece balonu patlatan iğne oldu....
Dünyadaki milletler nasıl isyan etmez bu duruma anlamiyorum. Para basilan ve varliklarin balonlasip iyice hava üflenmesi sonucu insanlarin gelirleri artmiyor ama herseyin fiyati artiyor?
Merkez bankalarinin eli neden hep bizim ceplerde abi? 10 yilda bir finansal sistem kurtariyo bu herifler. Sistem yikiliyorsa yikilsin batan batsin? Bir avuc zengine hizmetkar oluyoruz hepimiz. Bence virüs falan hikaye. Artik sistem degismeli. Bir yerlerden ses cikip birileri paralarini bankadan cekmeye baslarsa fitil ateslenir.
Dünya da şu anda çok büyük batıklar var içlerinde en az kayıp altında fakat asıl bomba dow endeksi 19.000 li seviyelerde kapatırsa başlayacak. En iyi yapılacak şey şu anda kıpırdamadan beklemek toz duman dağılıncaya kadar.
en iyi faiz veren bilindik güvenilir banka hangisi
10 senede bi gelir düzlerler bütün kazançları..
Borsalar metres gibidir arada sırada takılırsın..Alırsın verirsin..Heyecanlıdır..7 gün 24 saat 356 gün hep metres tam metres olmaz..
Metres bazen sana bişiler de ikram eder tatlıdır güzeldir..Hayat ne güzeldir yarabbi..
Nakit (dolar , tl ) ise evdeki karın gibidir..
Evdeki karıyı boşayıp metres ile nikah kıyanlar vardır...Sonları perişanlık dır..Bunların içlerinde 50 60 ına gelmiş kart playboylar vardır..Senelerdir metres ile yaşadıkları anları düşünüp sağda solda anlatmaya bayılırlar..
Halbuki bunlar onları değil metres bunları bi güzel....
Farkında bile değillerdir.
BDDK'nın yeni tebliği ile anne kızlık soyadı, SMS ile tek kullanımlık şifre gönderme gibi bir çok kimlik doğrulama yöntemi tarihe karışıyor.
Hesap kapatma açma gibi işlemler için şubeye gitme zorunluluğu kalkıyor.
https://m.bloomberght.com/bankalarda...oluyor-2249855
Biz mevduatcılara gülenler % 11 ile bağlanırmı diyenler.. şimdi gara gara düşünüyorlar. bistte hisse senedi ile yakalanlara allah yardım etsin.
Burgan 250'ye kadar 11.30
Üstüne daha düşük
Artık iki ayrı hesapta da olmuyor.
Birgun buradaki herkes fon basligina geri donecek 😀