Geçen haftasonu 35 lik EFE KLASİK almıştım lacivert renkli olan...72 TL idi ben aldığımda...
Bugün 90 tl üstü olacak dediler 4 eylülden itibaren şok oldum...Doğru mudur ? Ben hiç bi yerde göremedim böyle bi haber...
Printable View
Geçen haftasonu 35 lik EFE KLASİK almıştım lacivert renkli olan...72 TL idi ben aldığımda...
Bugün 90 tl üstü olacak dediler 4 eylülden itibaren şok oldum...Doğru mudur ? Ben hiç bi yerde göremedim böyle bi haber...
Alkol muhabbeti var dediler geldik...:he: Rakı sofrasından yazıyorum :he:
Her şey bizim iyiliğimiz için.
Muhlis Bey'den iyi mi bileceğiz?:evil:
https://i.hizliresim.com/LvGl11.jpg
Ölünce arkasından nasıl konuşulacak çok merak ediyorum ben de...
Ickiyide icki icenide sevmem
Bati ozentisi baska birsey degil
Icki icenlere bakin iclerinde bir tane x bulamazsiniz
Reha Gaya uygun cevabı verecektir :he:
Hamdolsun [emoji41]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oha 750 lirami. Bir de yerli ve milli olacak. Portoda 10 yilliklar 20 euro, 20 yilliklar 40 euro.
Rose dir. Sprite ile guzel gider
Burada lö küpek üldüren var o fiyata onlar olmaz mı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Icki dozunu artirmazsan limitini bilirsen siradan gunluk bir faaliyet. Amac sarhos olup gotu basi dagitmak olmamali. Yoksa gunde bir kadeh sarap icmek ya da eve yorgun kalep bir bardak sek viski icmenin kimseye bir zarari olmaz.
Evet mesela ben 3-4 double den sonra bırakırım içmem
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bize reva gordukleri bu iste. Elin ecnebisinin 3 5 euroya ictigi ickiye dunya para bayiliyoruz burada.
Anlayamazlar [emoji3][emoji41][emoji9][emoji16]
3 büyükşehire atanan kayyumlarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önlerinde birçok dosya olduğunu ve Meclis açıldığında bunların masaya yatırılacağını söyledi.
Almanya 25 cente bira vardı mesela .
Euro artmadan vay be tanesi 1 liraymış diyordum o zamanlar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, F-35 krizinden sonra Rus yapımı Su-35 ve Su-57 uçaklarının alternatifler arasında olup olmadığı sorusuna "Niye olmasın? Boşuna gelmedik buraya" yanıtı verdi.
Adam meclisi masasi gibi kullaniyor. Isine gelince kararname, gelmeyince meclis.
Avrupada biranin cok tuketilmesinin nedenlerinden bir taneside fermantasyondan dolayi. Onlar lager biz burada pilsener tuketiyoruz. Lager icimi daha kolaydir, pilsener gibi sisirmez. Adamlar bu yuzden su gibi iciyor.
Vaktiniz ve imkanınız olursa İstanbul-Şişli-Yapı Kredi Bomonti ada ya gidin...Orada çok çeşitli ve içimleri çok çok farklı enteresan biralar üretiliyor halâ...TORCH isimli Doğuş grubunun butik bir markası olarak (Şahenkin et restoranlarında servis ediliyormuş bir de, marketlerde piyasada yok başka yerde)...Orada Populist isimli mekan benim favorim...
Ben pek sevmem siyah bira ama seveni coktur. Britanya da ale kulturu yaygindir genelde.
Adamlarda secenek cok abi. Misal belcika da 700 800 cesit bira var.
5,8402 vurdu çekti
Spot piyasa 5,84 iken viop agustos kontrat 5,8180
Bu adamların her işi dümen
29 Ağustos Perşembe 10:19 ÇİN TİC. BAK. SÖZCÜSÜ GAO: ÇİN ABD'NİN YENİ TARİFELERİ KALDIRACAĞINI UMUYOR -BN
29 Ağustos Perşembe 10:16 ÇİN TİC. BAK. SÖZCÜSÜ GAO: ÇİN VE ABD'NİN ÇIKARLARI İÇ İÇE GEÇMİŞTİR, KOLAY KESİLEMEZ -BN
29 Ağustos Perşembe 10:13 ÇİN TİC. BAK. SÖZCÜSÜ GAO: İKİ TARAF EYLÜL'DE ABD'YE YAPILACAK ZİYARET KONUSUNU GÖRÜŞÜYOR
29 Ağustos Perşembe 10:04 TÜİK: DIŞ TİCARET AÇIĞI TEMMUZ'DA 3,19 MİLYAR DOLAR OLDU, BEKLENTİ 3,2 MİLYAR DOLAR
29 Ağustos Perşembe 10:03 TÜİK: TEMMUZ'DA İHRACATIN İTHALATI KARŞILAMA ORANI %82,6 OLDU, 2018 TEMMUZ'DA BU ORAN %70
29 Ağustos Perşembe 10:03 TÜİK: TEMMUZ'DA İTHALAT YILLIK %8,5 DÜŞÜŞLE 18 MİLYAR 351 MİLYON DOLAR OLDU
29 Ağustos Perşembe 10:02 TÜİK: TEMMUZ'DA İHRACAT YILLIK %7,9 ARTIŞLA 15 MİLYAR 160 MİLYON DOLAR OLDU
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, idam cezası tartışmalarına ilişkin 'Bu konu parlamentonun vereceği karardır. Eğer parlemento bu değişikliği yaparsa sayın Cumhurbaşkanı ne yapacağını söylemiştir' dedi.