Printable View
görüşlerine değer verdiğim bir arkadaşımın yorumu
BDDK yeni hamlesi ile swap limitlerini kısıtladı. Oran %25'den %10'na düştü
Yabancılar TL bulmak İçin borsada satışa başlarsa ne olacak? Dolar düşer düşmesine de endeks ne olacak ? Daha önce bu durum doları düşürdü ama endekste kötü sonuçlar yaşadık
sizler ne düşünürsünüz bu konuda
*erdoğan: Ilk yerli uydumuz olan türksat 6a'nın tasarımı tamamlandı, onu da 2022 yılında uzaya göndermeyi planlıyoruz
*erdoğan: Yerli 5g altyapısını kurmadan 5g'ye geçemeyiz
MSB, İdlib ' de rejim güçlerinin topçu ateşi sonucu 5 askerimizin şehit olduğunu, 5 askerimizin de yaralandığını duyurdu.
https://3.bp.blogspot.com/-xRn6_z02j...-batakligi.jpg
Boğulan keşke o olsa, bizim aslanlar gidiyor bir hiç uğruna!
Borsada cöleli ekibi bir mokluklar çeviriyor,mesela hisseyi dipten almışsın yukarı çıkmış,onun altından satış giriyorsun satamıyorsun seni beklemeye alıyor hisse fiatı çok yukarıda olduğu halde,iyiki endexsin sahte yükseliş olduğunu anladıkta çoğunu nakitte kaldık,artık borsanın tadı tuzu kalmadı,üstelik tradeci olduğum halde biz böyleysek,hissede yatanların vay haline...ytd.
Yaw arkadas ben isbankası kullanıyorum. Satış emri veriyorum. 10 dakika sonra geçiyor. Aynı durumu yaşayan var mı?
Gedik yatırımda sorun yok..
harun kahramanda 1 milyon zarar varmış sabah havalardaydı:)
Msb : Yaşanan olaya misliyle karşılık verilmiş , hedefler vurulmuş , şehitlerimizin kanı yerde kalmamıştır .
Yalova Belediyesi Muhasebe Servisi’nde çalışan R.E. adlı personelin belediyeye ait yüklü miktarda parayla ortadan kaybolması üzerine başlatılan soruşturmada, Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, KOM ekiplerince gözaltına alındı.
AkParti sözcüsü Çelik : Saldırının ardından gerekli karşılık verilmiştir .
Çelik : Rejimin bu saldırıları tüm mutabakatları ihlal etmektedir .
çelik: Kararlılık üst düzeyde,gözlem noktalarımız çekilmeyecek
İşbankası iyice naletleşti,bu yönde çok şikayet var...Borsa işlemlerinde yeni menü sistemine geçmişler,yoğun işlem yapanların net bankacılığı sistemi menüsünü değiştirmişler,3 hesaplan çalışıyorum,az hesabım bulunan hesaplar eski sistem menü,yoğun kullandığım hesabım yeni menü sistemine sokmuşlar,kafayı yemek içten değil,tam 2 aydır öyle,devamlı telefonda,meillerde fırçalıyorumineymiş çok daha güzel olacakmış,ne güzeli hep ağzına etnmişler,aynen işcep misali yapmışlar,hepsini geçtik atmelerden alım satım yapamıyorsun,işcepten satıyorsun alamıyorsun,bende bıkmadan fırçalıyorum,email şikayetlerimi önce değerlendiriyorlardı,şimdi bakıyorlar benim ona bile cevap vermiyorlar fırça yüzünden,genel müdüre mektup yazdım beni yardımcısı aradı,neymiş efendim yeni sisteme geçmişler çok güzel olacakmış ve onada bir fırça,şimdi hiç ilgilenmiyorlar,telefonlarıma bile nadir bakıyorlar,neyse,bende yoğun olan hesaplarımı zayıf olanlara geçirdim onları güçlendirdim,eğer devam ederse aracı kurumumu değiştireceğim...Bugün satışlarda problem vardı borsada,alışlarda sorun yoktu,yani panik olmasın diye satışlara engel getirdiler alışa yönelttiler,hep bu işler o Cöleliden kaynaklanıyor,sanırım İngiltereden yüksek faizlen aldıklar dövizleri,varlık fonunun gelirini vs.leri borsada borsada değerlendiriyorlar,öyleya borsa neden yükselsin sebepsiz olarak,katlamış borçları olan bir ülkenin borsası yükselirmi,faizleri düşürmelererinin bir sebebide bu,riskli yatırımlarına yönlendirmek amaç...Neyse kısaca bir filim çeviriyor hükümet,buna işbankasının mokluğu ilave edilirse borsada işler zora gireceğinin resmidir...ytd.
Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Geçtiğimiz cuma günü seans sonlarına doğru ve bu gün de ayni aksaklıklar oluştu. İş bankası internet hesabımdan verdiğim alış ve satış emirleri , zaman zaman yarım saat gecikme ile biste gönderiliyor ve o süreçde verdiğim emirleri iptal bile edemiyorum. Dolayısıyla iş işten geçtikten sonra emirleri biste giriyor. Bu nedenle Cuma günü ve bugün , büyük zarara uğradım. Bu zararlarımızdan dolayı , işbankasına tazminat davası açılabilir mi acaba.
Beleşçi işbilmez liyakatsızlar doldu.
Benim dayım daha kuvetli diye iş yapmayanların olduğu bir durumda var tahminim.
Buralar arpalık oldu.
2,5 milyonu işten atacan e devlet yeni kağıt fabrikaları diğer fabrikaları yapacan burada çalıştıracan .
Nerede böyle bir iktidar.
Gelecek diğer iktidar yapabilirmi.
ATATÜRK'çü bir iktidar yapmalı bunu.
MSB : İdlib bölgesine takviye olarak gönderilen unsurlarımıza, Rejim tarafından yapılan son saldırılar sonrası angajman kuralları ve meşru müdafaa çerçevesinde anında misliyle mukabele edilmiştir. Şu ana kadar bölgede tespit edilen 115 rejim hedefi derhal ateş altına alınmıştır. Çeşitli kaynaklardan edinilen ilk bilgilere göre 101 Rejim unsurunun etkisiz hale getirildiği, 3 tank ve 2 top/havan mevziinin tahrip edildiği, ayrıca 1 helikopterin isabet aldığı öğrenilmiştir. Belirlenen hedeflere meşru müdafaa kapsamında atışlar devam etmektedir.
Şehit ve yaralı silah arkadaşlarımızın kanı yerde bırakılmamış, bırakılmayacaktır. Bu menfur saldırıyı yapanlardan hesap sorulacak ve benzeri saldırılara karşı şimdiye kadar olduğu gibi meşru müdafaa hakkımız en sert şekilde kullanılacaktır. Gelişmeler yakından takip edilmekte ve gerekli tedbirler alınmaktadır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.
ABD Ankara Büyükelçiliği : Bugün gerçekleşen saldırıda hayatını kaybeden beş Türk askerinin yakınlarına & ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. NATO Müttefikimiz Türkiye'nin yanındayız & Esad rejiminin uluslararası toplum nezdinde normalleştirilmesine karşı çıkmayı sürdüreceğiz
Günaydın TÜRK MİLLETİ
TANRI TÜRK MİLLETİNİ KORUSUN.
:byr::byr::byr:
1 milyon 160 bin kişi tam 1 yıldır iş arıyor
Kasım ayında işsizlik oranı yüzde13.3 olarak açıklandı. Gençler arasında işsizlik oranı yüzde 24.4’e ulaştı. Verilere göre 4.3 milyon kişi işsizliğin pençesinde kıvranıyor
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...riyor-5617570/
Bence 5-6 Milyon İşsiz
6-7 milyon göçmen
23 milyon besleme
100 bin kişilik ordu
Bu durum nereye varacak
akp oy verenler düşünüyorlarmı bunu yada akıllarında kurguluyorlarmı bunları.
K.Kıbrıs'da da kendi yarattıkları bir karşı tarafcı var.
Rum tarafına gönderilmeli.
Tam bir AKIL Tutulması yaşıyoruz.
geçmişte bunlardan %30 unu yapan bir parti hayatta kalamaz tarihin tozlu raflarında yerini alırdı.
Allah rahmet eylesin ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...abe7f9a6f0.jpg
Cds 254 'den 275' mi firlamis ne!!!!
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydınlar.
Bahçeli: Türk milleti şam'a girmeyi şimdiden planlamalı