Aofm 14.97 mi nasıl sabit kalmıs .
Aofm 14.97 mi nasıl sabit kalmıs .
475 puanlık artış boşamı gitti şimdi.Yazık.
Dolarda indikarörler yorgun. Bu hızlı yükseliş satış fırsatı gibi geliyor bana.
Bankalar mevduat faizlerini arttırır arttırmaz bilemiyorum. Bende onlar arttırana kadar FİL Para piyasası fonunda duruyorum. Faizler çıktıkça o da otomatik yükseliyor. Bence getirisi o kadar da kötü değil.
Fil hep kendi kategorisinde bir numaraydı. PPZ sanırım yeni çıkmış. Şimdi fark ettim. Teşekkürler bilgi için.
Ama nedense bana Azimut riskli gibi algı var kafamda. Sonuçta Fil'in arkasında Hüsnü Özyeğin var. Ama dediğim gibi algı meselesi. Yanılıyor olabilirim.
Normalde TEB ve İNG de hesaplarım var. İNG de 12 ayımı doldurduğum için hoşgeldin faizinden yararlanamıyorum. TEB ise gel marifetli açalım diyor tekrar. Ama oradaki sıkıntım da 500 bin TL ile sınırlı tutmaları. Banka'ya da dedim. 3 Yıl önce de üst sınırınız 500 bin tl idi. Neden rakipleriniz arttırırken siz aynı bırakıyorsunuz. Üstelik dolarda üst limit 500 bin dolar :)
Haklısınız diyorlar. Ama TEB değişmiyor bu konuda.
10-15 sayfa kadar geriye gittim.. sadece bir dolar oranı paylaşılmış.
Aktif bizi bitirdin be :(
Vakıfbank arı hesap gösterge faiz 15 pazarlıklı 15,80 günaydınlar.
ıng turuncu da,
devam faizleri 1 puan yukarı yönlü güncelleme yapıldı.
Dün söylediğimiz gibi Aktifbankta bir değişiklik yok işlem yapmak isteyen MT ile görüşecek.
Aktifte artış yok, müşteri temsilcileri de bezmişler, sabah sabah biz de gerildik bir öyle diyorlar bir böyle diyorlar diye, bekletiyorlarmış, ben tüm hesabımı boşaltıyorum, yarım puan altına bile olsa bunlarda tutmayacağım bir daha
*bddk: Aktif rasyo kaldırılıyor
*bddk: Ar hesaplanmasına son verilmesine ve buna ilişkin tüm kurul kararlarının 31.12.2020 tarihi itibariyle yürürlükten kaldırılmasına karar verildi
Beklenen haber geldi, aralıkta bankalar arası faiz savaşları başlar.
Beklentim aralığın son iki haftası 32 günlükler 18%. Yıllıkta 20% alabilirsek, belli bir miktar uzun bağlanabilir.
Sırada stopaj indiriminin 2021 sonuna kadar uzatılması kaldı stopaj tüm vadelerde sıfırlansa çok iyi olur
BDDK: AR hesaplanmasına son verilmesine ve buna ilişkin yukarıda yer verilen tüm Kurul Kararlarının 31.12.2020 tarihi itibariyle yürürlükten kaldırılmasına karar verildi
yeşil tepki verdi ama tarih yılbaşında olacak. yani mevduatların kıpırdaması için zaman lazım o sırada stopaj uzamaz ise faydası fazla olmayacak sanırım mevduatçıya.
Viop teminat mk 14.27% günlük
Şimdi sırada ne var..
Bu AR saçmalığını uygulamaya koyanları tötöcü diye içeri mi tıkacaz..
Ne oldu şimdi bu haberler sonucun da mevduat faizleri mi yükseldi. Aralık sonuna kadar daha 37 gün var bence günlükte gitmekte fayda var. Faizi daha düşük olsa da