BOVESPA bugünkü ile benzer göstergelere sahipken 20 iş günü dayanabildi fazladan..bakalım benzeyecekmi..
Printable View
BOVESPA bugünkü ile benzer göstergelere sahipken 20 iş günü dayanabildi fazladan..bakalım benzeyecekmi..
Artık ikinci dalga corona mı olur,
Başka bir dalga mı olur bilemem,
Ben borsalarda yeni dip bekliyorum,almak için.
Lan şu krdmri aldığınız kadar eregliyi almadınız. Deli gibi alıyorlar. Yok arkadaş şans olacak.
Son dakika: Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında saat 15.15'te toplandı. Erdoğan'ın toplantının ardından açıklama yapması bekleniyor.
gel babana palacannn... gel evladım...
BIST Gün / BIST Ay
https://i.hizliresim.com/Fqvpf9.png
https://i.hizliresim.com/og5bFF.png
Bankaları kaldırdılar
BİST yukarıları tamamlamaya acele ediyor.
Sonra satacakmıdır nedir.
savaş çıksa ytine düşmez bu zamazingo
Rüzgara karşı işemeye gerek yok. Yön yukarı.132.000 bankacılık endeksini de kırdılar. Sıkıntı yaşamamak için açığa satışı da getiriyorlar. Bahane bırakmayacaklar.
Yükselen stopunuzu koyun devam edin.
ytd
gram altın haftalık bazda bakıldığında son 2 kez al dediğinde; dip bölgesinden 1. sinde 80 tl yi 15 haftada ve 2. sinde 96 lirayı 8 haftada çıkmıştı..şuanda dipten sonra 4. haftaya girdik ve haftalıklar al durumuna yaklaştı..3.90-3.95 den sonra beklenen potansiyel hedefler 4.50- 4.80 civarı..
gram altın bu hedefe varırken borsalarda sert satışlara denk gelecek gibi..
10 haftalık sürede çok şeyler olabilir yani..
Son günlerde dow vadeli çok yanıltıyor. Spot açılsın eksi olacak bence. 25.000 altında dow kapanışı bekliyorum.
Blackrock Investment Instıtute, ABD hisse senetleri için görüşünü nötr'e indirdi
Blackrock Investment Instıtute, mali teşviklerin azalması, salgının sürmesi ve Çin-ABD gerginliği risklerini gerekçe göstererek ABD hisse senetleri için tavsiyesini nötr'e indirdi.
Bim %2,2 ekside endeks ayağından bağlı gibi.
ABD de FAANG Sürüklüyormuş endeksi.
>>>>>>>>
What Are FAANG Stocks?
In finance, FAANG is an acronym that refers to the stocks of five prominent American technology companies: Facebook (FB), Amazon (AMZN), Apple (AAPL), Netflix (NFLX); and Alphabet (GOOG) (formerly known as Google).
Blackrock Investment Instıtute, gelişmekte olan piyasa hisse senetleri için görüşünü underweight'e indirdi
Blackrock Investment Instıtute, gelişmekte olan piyasa hisse senetleri için tavsiyesini, koronavirüsüe ilişkin endişeler ve bir çok ülkede politika önlemleri için sınırlı alan kalması nedeniyle underweight'e indirdi.
bakalım blackrock bizi yiyo mu yoksa haklı mı çıkacak...
Aselsan ne oldu niye ateşlendi.
Çöküşçüleri tokatlamaya devam...
Herif yarın hesaplaşır diye düşündüm ama değişik bir strateji uyguluyor.
pala tüm oyuncuları sahaya sürüyor.... :he:
malzemeciyi bile ısınmaya göndermiş...
Hedef 119.500 gerisi yalan 98.000 iken 113.000 gerisi yalan dedik hadi pala gülümse biraz dişlerini görelim 116.333 çekiyorum çektimmmm.
ISCTR de 5,62 yaptı %4,27
bovespa- bistsüper karşılaştırması..aslında abd borslarıyla da benzer resim var..
bist30 128 civarına denk geliyor..5- 6 bin extra balon olduk ..aynı virüsten önceki extra balon gibi..
https://i.hizliresim.com/Yiq42m.jpg
5 dakikaya dow eksiye geçer. bizimkide biraz salar
ML alıyor Deniz satıyor
x30 spot
https://i.hizliresim.com/slJk15.png
Herif karanlık odada satıp yarına nakit biriktirir bence.
ABD Senato tasarısına bir ek yapılmış, Buna göre Türkiye ABD'ye, NATO uyumlu olmayan (Rus ya da Çin yapımı) sistem almayacağının garantisini verirse; ABD, Türkiye'den teslim edilmiş olan S-400 sistemini satın alabilecek ve Türkiye'ye F-35 konusunda ambargo uygulamayacak.
Uydurma olabilir
bovespa nın 81.00 desteği = bist100 ün 101.000 desteği gibi oldu..
bovespa 13.000 karşılık bist100 15.000 düşecek diyebiliriz..düşecekseler yani..:)
bu düşüşe W için yarıyol dersek yine bist100 85-86 lara denk geliyor..
Bistde çıkışlar satış fırsatı artık
Dowda da çıkışlar satış fırsatı oldu.
Yeni dipte sıra
Geçen Vakıfbank reklamı ile işaret vermişlerdi.
>
Berat Albayrak
@BeratAlbayrak
·
1 sa
.@VakifBank
çok istikrarlı bir büyüme sergiliyor. Hayalleri, hedefleri olan büyük Türkiye'nin değişim ve dönüşümüne ortaklık ediyor. Tebrik ederim.
Alkışlama işareti
#DaimaSeninle