Peki kur desteği olmasa fikriniz ne olurdu? Yine de yatırım yapar mıydınız?
Onurum
Bugun yelegi giydim
İcinede limon sari tisort
Altina mavi kot
Dexter cikolata kokulu ayakkabimi giydim
Millet icime dusuyordu
Allahtan boyum 1.40
1.70 felan olsam var yaaaa
Çok sağolun fikirleriniz için. Evet ben de aft taşıyordum ama geçen hafta çıktım Amerika seçimlerinin sonucuna göre Kasım'da dönmeyi düşünüyorum m. Bu arada elimde afs ve aoy vardı ikisini de bugün satışa koydum ama sonra pişman oldum emri geri de çekemedim. Haftaya tekrar almak istesem hangisini alırım diye tereddüt kalınca buraya sormaya karar verdim.
2,26-1,5= 0,76
Evet doktorum. Tam teşhis.
Para neredeyse gelenek görenekte orada.
Aslında 3 aylık perspektiften, bankaların durumunu gördüğüm için tebrik edilmek isterdim ama yeniliğe açık nesil beni bu yönüyle korkutuyor.
Ayrıca Bebek davası, köpek davası, cımbız davası diye adam asmış bir milletiz yani, bide bebek hisseden turplara gelmiyelim
iyimser kişilerin çoğu, kötümserlerden daha bencildir. Kabul etmesek te bu böyle çalışan bir sistem. Kötümserler çoğu zaman doğruyu yakalar. İyimserlerin olaylara bakma açısı oldukça dardır. Kötümser açıyı 467 ye çekip çatlatırken iyimser 90 dereceyi panoramik zanneder. Etrafımda ne kadar kötümser varsa o kadar rahat ederim. Zaten lay lay lom lu yerlerde barındırmıyorlar beni.
hava güzel yazin son günleri havanın tadını cikartin pazar aksami yeni analizlerde gorusuruz dostlar
onur kardeş biz de en güzel günlere yelken açtık. Antalyanın en güzel günleri yeni başladı. Gerçi bu sene 15 gün geç başladı. tam denize girme mevsimi, oksijen in pik yaptığı günler.gece ile gündüz arasındaki sıcaklığın 5 dereceyi geçmediği günler, gece 23 gündüz 28 olduğu günler bu günler. Denizin ultra keyf verdiği günler. ekim ayı sonun kadar böyle gider. kasım ayında gün seçersin artık ara ara soğuk yapar. ama denize rahat girersin çıkınca biraz üşütür.
25,09,2020 cds 544,04
Haftaya 115'mi 105'mi olacağız.
Dolar 7,70'mi 7,50'mi olacak.
Nasdag düşecekmi çıkacakmı?
Ons 1900'mü 1800'mü olacak?
Faizler 14 olacakmı?
CDS düşecekmi çıkacakmı?:)
Yds ne ya
Gecen sene soyle bir girmis
98.75 almistim
O mudur?
İelts im 11 !!!!
Ons 3000 dolar olacaktı hani
Ne oluyor buna
3000'i bırak 2000'e bile razıyız.
HOUSE DEMOCRATS ARE PREPARING A $2.4 TRILLION STIMULUS PLAN, AND COULD VOTE ON THE LEGISLATION AS SOON AS NEXT WEEK - CNBC
2,4 trilyon dolarlık yeni tesvik paketini onaylamaya hazirlaniyormus demokratlar