Olması gereken 450.
Aslında en fazla 150 bekliyordum bir hafta önceki RTE konuşmasından sonra ama dünkü konuşmasından sonra 450 görünüyor, ya da 350+yine arttırırız ha sopası.
Yani ya doğrudan 450, ya da 350+SOPA.
Printable View
Olması gereken 450.
Aslında en fazla 150 bekliyordum bir hafta önceki RTE konuşmasından sonra ama dünkü konuşmasından sonra 450 görünüyor, ya da 350+yine arttırırız ha sopası.
Yani ya doğrudan 450, ya da 350+SOPA.
300 altı olabilir
piyasa beklentisine uygun 450-500 bp artış gelse ne olur acaba?
Dolar düşerse halk bunu yeni alım fırsatı olarak göür mü, borsa artar mı yoksa beklenti gerçekleşti diye satar mı, dolar düşerse ithalat patlar mı yeniden, cari açık artar mı yeniden ve 1-2 ay sonra yeniden aynı noktaya döner miyiz dolarda vb çok soru var...
Bence 600 olur yersen.[emoji33]
Pas deyip görüş bildirmiyorum bu anket konusunda [emoji85][emoji85]🤣🤣
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Faiz haram be hökümat düşürmeye çalışıyor , sizi gidi faiz lobicileri sizi :)
Hem borsa hem de döviz ekside demek ki oyun ortada henüz. Fazla bir faiz artışı olmaması gerekir nedeni sonraki ayları da kontrol altına almak için diye düşünüyorum.
400 point diyorum,375 baz puanda olabilir sonuç tam çıksın diye.....
Rest diyorum, fayiz mayiz artmayacak estek köstek diyecekler...
375 benden gelsin, Ne şiş yansın ne kebap faiz artışı benim için 3 7 5
Faiz kesinlikle dusmelidir,. Çünkü faiz bütün kötülüklerin anasıdır, ayrıca faiz düşerse enflasyonda düşer, bu durumda faiz arttırmak için bir sebeb göremiyorum, ayrıca faiz haramdır
475 dıyen olmamış sanırım, onu da ben diyeyim.
225 baz puan
maksimum 300 baz puan da benden
300 altı tarihi hata geliyor.
min. 375 puan
max. 425 puan
275-325 baz puan :wu:
Olması gereken 475.
Yapılacak olan 375.
Önceki konuşmadan ben de faiz artmaz sonucu çıkarmıştım ama sonra hukuk reformu lafı ve dünkü konuşmadan sonra artmama olasılığı yok gibi. Hukuk reformu yapıyoruz lafına bakın MBmiz de bağımsız saçmalığını ekleyerek para dilenmek için mecburlar artık artırmaya.
Bence en önemli karar sadeleşme olur. Sonuçta başkan maliye kökenli bu nedenle karmaşadan kaçması onun pozitif algılanmasına neden olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
400
altı sıkıntı
500 üzeri bekliyorum...
150 tamamdır najji bey denilmiştir... aman efenim lütfen olamaz piyasanın beklentisi........ yok ısrar etme najji bey 150 yeterli ...
belki kopara kopara bi 25 daha almıştır ... etti mi 175
benim beklentim ne 500 üzeri ...
olmadı di mi ?
çil yavrusu gibi dağılırlar birazdan ...
gecen sene ki faiz oran kampanyalari vs derken elde ki cogu konut stogu bitti.bunlarin derdi konut stoguydu.
simdi faizleri artirmamak icin sebep yok..
tahminim 300 puan artis.
TCMB faiz kararı bekleniyor, beklenti 475 baz puan arttırılması yönünde / Bloomberg HT
Faiz kararı öncesi Dolar/TL 7.6893
Merkez Bankasi politika faizini 475 baz puan arttırdı
475 geldi. olması gereken.
Tcmb bir hafta vadeli repo faiz oranını %15,00 olarak belirledi(beklenti %15,00, önceki %10,25)
vay be..cesarete hayranim ancak buyuk oyun var..birileri tepeden dolarlari sokup ulkeye girdi.simdi yillarca faizi yiyip ardindan dipten toplayip gidecek..
TCMB : Tüm fonlamanın haftalık repodan yapılmasına karar verilmiştir
Merkezden sadeleşme adımıda geldi
AOFM kadar yapacağını yazdık hesap kitap matematik dedik.
Dinleyen kazandı dinlemeyen kaybetti
İtibarları alayım... :)
Ulen Reyisin hükmüde kalmamış, hani fayiz sebep enflasyon sonuçtu?:vk: