10-15 arası bir yerde olacak galiba şey.
Printable View
10-15 arası bir yerde olacak galiba şey.
Doğrusu o...Ülkede ki tüm fakirleşmeyi akp ye ve başkanlığa oy atanların çekmesi...Ama bu imkansız...
100 kişiden 51 i birine oy attı diye biri başa geliyor ve o birinin yaptıklarını 51 kişi değil, 100 kişi çekiyor. O yüzden de demokrasi mükemmellikten çok uzak bir rejim. Daha iyi bir rejim için bir tavsiyem yok, o yüzden demokrasinin mevcutda en doğru rejim olduğunu düşünüyorum. Demokrasi karşıtı fln değilim yani ama gerçekleride görmek lazım. Büyük düşünür sarışın ablamızın "çoban" örneği çok doğru idi. O gün onu eleştirip, bugün haklıymış diyenlerden de değilim. İlk günden beri arkasındayım. TV de cesurca söylenmiş en doğru sözlerden biridir...
Tayyip e güvenip dolar a gecen yine kazandı
Sapla samanlar aynı yerde.
Başkanlık olmasaymış mış mış da mış mış.
Sorunu belirleyemezseniz, tedaviniz de manasız olur.
genel anlamda insan kalitesi,
bağımsız ve bağımsızlığı garanti altına alınmış kurumlar.
eksiğimiz bu.
birincisini gerçekleştirmek zaman alır,
ikincisi ise bikaç aylık mevzu.
Yalama hala yalicam derdinde :)
Utanma olsa arkadas bnm verdigim evet herkesi etkiledi yaptik bi yanlis der uzaklaşır
Bu hala burda durup sabah aksam elestirilerin yuzune tokat gibi carpmasini bekliyor :)
Tam zavalli ya :)
Viob da gram altındayım. dün katliama uğradım. benim gibi canı yanan var mı?
Sn akcay,
Siz ki matematikten anlıyorsunuz, 2000 ile 2020 nin ekonomik verilerini, ülkenin hazinesinde var olan zenginlikleri (fabrika, arazi, işletme, şirket, banka vs) ve MB nin rezervlerini karşılaştırınca ne görüyorsunuz. Sürekli laf sokulan Sn paragöz haklı değil mi?
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen bir şirkete ortaksın.
ortak olduğun şirketin tamamına sahip olduğu bir başka alt şirketi var.
şirket ile alt şirket para hizmet mal transferlerinde detayı kamuya açıklama zorunluluğu yok.
çok gücüne gitmişse, genel kurulda sorarsın, gündeme alınırsa ne ala, yoksa mualla.
neymiş şirket zırrı.
zırrı kim ya?
jas geçen hafta gönderdiğim mesajlara baktın mı.?
Alan kim satan kim?
Baktım Dostum. Net olarak bir tepki çıkışı görünüyordu. Bu yüzden acaba elimden çıkarsam mı dediğim 3.16 ortalamalı Krdmd hisselerini (alırken yazmıştım foruma, elimdeki tek hisse idi çeşitlilik olsun diye) biraz bekleteyim dedim. Dün 3.20 den açınca maliyetin üzerinde biraz daha beklesin dedim. 3.30-3.41 arası kademeli satışa koydum. Hepsi gitti 3.35 ortalama ile.
Artık %70 döviz, %20 altın fonu ve %10 TL (TL nin 1/3 ü ile kademeli açmakta olduğum altın ve dolar shortları ile bekliyorum. Eğer bir savrulma olursa diye 9.90 a kadar da dolar short girdim uzak vadede). Yarın sabah boşa çıkacak para ile de 10.50 ye kadar kademeli dolar short yazacağım sigorta için. Kısacası, sigorta işindeyim şu an.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
uzundaydım. aralık vadesinde 540 adet kontratım vardı. fiyat 524 iken bir anda 504 e düştü ve 505 deki stop loss patladı. 10.6k zarar yazdım. stop loss olmasa şu an oldukça iyi karım vardı. hem ondan olduk hem de zarar yazdık.
bana iyi tecrübe oldu. artık stop loss kullanmam. kullanırsam da bu kadar uzak bir fiyata koymam.
tekrar uzun açtım ama olan oldu artık.
Biden seçilirse zarrabı görecek miyiz?
geçmiş olsun
şimdi komplo teorisi diyenler olacak ama ben yinede yazayım.
belirli kurumlarda müşterilerin ( özellikle ky ) hesapları kontrol ediliyor eğer karda ise hırsı nedeni ile yüksek kontrat açanlara ters işlem açıyorlar özellikle de stop loss koyanlara.
ve güle güle diyorlar.
kazanmak bu şekilde oluyor.
işin özü kontratlar küçük olursa ve mc durumunuz çok uzak ise kimse sizinle uğraşmaz aksi takdirde elinizdekileri almak için her şey yapılır.
by isen stop yakın ise no problem
ama ky olupta stopta uzun olursa ilk avlanılacaklar arasındasınız. :)
dolar buradan gevşemezse
geçmiş olsun dolar short olanlara.
yani bir dalga daha başlıyor.
işareti aşağı,ama belli olmaz....
Kasasında
Döviz artısı olan
İhracat yapan
Borcu harcı az şirketlerden şaşmayın..
Bu 3 kritere uymayanlarda pişman olabilirsiniz...
Bu radde Borsa safahatı kanatimce başladı.. 90 lar , 2000 ler..
Kasasında döviz artısı olan, ihracat yapan, borcu harcı az olan şirketler dönemi tekrar başlamıştır, benim fikrim..
Maalesef, enflasyon artıyor
Döviz dolar artıyor..
sabah +1.75 gördüm..PGSUS:.. şimdi -3.45
ABVersin..sahtekarlar
Baskanlik denen ucube geldigi zaman dolar 3.2 lerde imis
Yaklasik 3 kat artmis kisa surede
ben yarına hatırı sayılır bir miktar short ile giriyorum....
https://i.hizliresim.com/xxgSkB.jpg
bu dediğiniz ilk aklıma gelendi. hatta firmayı aradım ve direkt olarak benim stop loss'u patlatmak için fiyat mı girdiniz dedim. bu durum fx de başıma gelmişti. sonra başka bir firmayı da aradım. o da aynı şeyi söyledi. 11:35 civarı bir anlık 504.60 a düştüğünü söyleyince komplo teorim boşa çıkmış oldu.
yine de size katılıyorum. çünkü dün bir ara 539 a çıktı. fiyat 524 iken önce 504 e düştü sonra 539 a çıktı. bence sizin belirttiğiniz gibi insanları zarara uğratmak için kasten yapıldı. ama kim yaptı onunla ilgili bir şey diyemeyeceğim.
Dolar tam 8,48'den 8,49 yaktı madem,
satıYorum satıYorum sattık gitti biraz daha..
Var mı buralardan Viop30 long girebilen babayiğitler bakalım ??..
Cuma öğlen beri ıskalayan & terse short giren çokTA o bakımdan..
SentimentUS style..