ohhh afiyet olsun ...çadır kuruyon mu akşam çadıra geleyim :) çorba içsek yeter :)
Printable View
Bizimki halil ibrahim sofrası hocam buyrun yeter ki ... :)
ana poz flat 500 zarar ordan ....
trade de 5 kısa vardı ufak bir zararla longa geçtim görüntü şu an long
şimdi diyelim ki ben bir sistem yazdım ..matriks e yükledim ... bu sistemi okuyacak bir yazılım vardır değil mi ... mantık şu ..virüs varsa antivürüs programı geliştirilir... virüs girdiğinde programı yakalar... neden sistem yazanlar hep terse yatıyor diye merak ediyordum ... ampul şimdi yandı:kahkah:
hadi artık fantezi iştahım had safhada... istediğim yere gel artık ...açlıktan bıktım bugün:kahkah:
133150 :kahkah: vur palacan kırbacı acıma vurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :dvr::dvr::dvr::he:
bagfs verildi 12.37. ykbnk 465 alındı raporrrr:rules:
yine inat ettim almıyecem ulen ...istediğim yere gelirsen alacem :)
çok fena düşürdüler durduk yerde - 3 yazdım
bah şimdi ...yine 2 kademe yüzünden vermedi :)
133 de timsah gibi yatıyom vermedi mendebur... neyse vakit var görecez....
yok arkadaş ....geçen sefer 2 kademe yüzünden 7000 puan kaçırdım ... şimdi yine 2 kademe yüzünden ne olacak bilmiyorum ...hedef paylaşmayı kestim artık ...paylaşmadığım dönemlerde her istediğimi verirdi ..bu 2 oldu :)
ya da hedefleri 2 kademe üstten vereyim :dvr::dvr:
eh bir yerlerden adım attım ... çekerse yüklenmeye devam edecem ...
çek 200 e oradan da jeton atayım çek bekletme :)
103 emirlerim yatıyor hala ..verirse ne alaaa..
x30 un tazesi show yapmaya başladı :)
x30 hisselerinin önceden bir ağırlığı bir asaleti vardı ...nerede o eski değerler... sığ tahta gibi hepsi oynaklık yapıyor..yuh be arkadaş...
200 den ilave jetonlarımı attım ..
Hocam long mu short mu ?
dostum sizler daha tecrübelisiniz 125.000 lerden bu yana Kırmızı üste çıkmış bir iki gün sonra yine yükselişe devam bakalım bu defa nasıl olacak ?
https://resmim.net/f/0GGeaF.png
şu 133 lerimide ver be ....
ulan bu mendebur kafamı bozuyo benim ... sahtekar pala:kahkah:
testere başlamış yaf :party:
zirve de-ne-ne-cek ..denemez ise şayet bu hafta atın beni bu platformdan :kahkah:
106 altı kapatırsan tamam derim pala.... görelim seni .... kapasa da hedeflerime sadık kalacağım....
palacan bugün en büyük kazığı bana attın vur artık ....