Benimde makinada iki dene cetonum var, bugün onları zararsız kapatabilirsem Osbir aralığa kadar işlem yapmıycam. piyasa henüz Manuel işlem için tam kıvama gelmemiş
Printable View
islamın şartı 5 diye biliyorum.
yani müslüman olmak isteyen biri 6 saniyede müslüman olabiliyor
bugün bir belediyede çöpçü olarak işe başlaman için 5 6 kişi ile görüşüp huzuruna çıkman gerekiyor :)
mesele islam değil aslında islamın temelinde temsil irşad ve tebliğ var.
peki bu islamcı geçinen kesim diyelim bari.
islama en çok zarar veren bunlar değil mi.
bu oyunları görmemek dile getirmemekle aynı şeyi yapmış olmazmısın ?
yoksa islamdan çıkış çok daha kolay olur . 1 saniyede redde bakar.
bir insan islama neden dil uzatır.
din düşmanı olması lazım sanırım . ama ozaman sadece islama değil tüm dinlere düşman olması lazım gibi birşey çıkar.
meseleye dinlerden bağımsız insan gözü ile bakarsanız özde olarak doğru veya yanlış diyebilmenize indirgenir olay.
insan gibi yaşamak için bu yeterli.
yapılanlara yanlış diyemiyorsanız mantıkta devreden çıkar.
islamı değil insanlıktan utanmaya gider iş.
aslında herşey birbiri ile bağlantılı .
insan gibi geldik insan gibi gidelim derim. :drunk:
Arkadaşlar
ne diyorsnuz
piyasa ne olur
devammi ediyoruz
şhort mu yapıyoruz
sabah satacak gibi idi ama satmadı
şuan sanki fena değil
ne dersiniz
bakışlar nasıl
margınler tam bıtsın 3.15 gıbı bır hareket olabılır
Dünkü batan ekip müdürün odasında yerlere filan bakıyorlar büyük azar fırça var. Kalanlar da robotlar çok kazandı biraz da biz robotları çarpalım diye bant yapıyor. Uğraşsak uğraşılır da bu hafta tövbeliyiz, saat 4 sonrası belki yabancı bi gıdıklarsa bir şeyler olur yoksa herkes bitse de gitsek modunda.
Aynen Lambent abi, yok üüüle ütüp gitmek, paramızı geri isterük :he:
kişisel beklentim Herif Bu ayın sonuna kadar bir geri iki ileri seklinde yukarı götürecek gibi görünüyor....yılın kalan kısmı BITS100 için alt 1250 üst 1590 olmak üzere bu bant arasında aşağı yukarı yapacak.......yıl sonu kapanış bu rakamın bu iki değerin ortalaması civarı arasında bir yer olmasını beklerim.. Tabi en başta dediğim gibi kişisel beklentimdir..Tamamen yaniliyorda olabilirim...
https://twitter.com/cmhr1881/status/...395491329?s=20
ÇARESİZLİĞİ anlaşılan hayatınız da hiç tatmadınız.!!!
UNUTMA UNUTTURMA
halkbankın karı 122 milyonmu benmi yanlış görüyorum...
napmış bunlar karı içmi etmişler...
koskoca banka için 122 milyon nedir utanır insan bilanço açıklayamaz...
ne diyordum...
devlet firmalarından uzak durun...
Arkadaşlar cümleten teşekkürler
Endeks 30 da beklediğim
şöyle gumbur gumbur bir yükseliş gerçekleşmedi henüz
belki hazırlık bitmedi
piyasanın satışa döneceğini sanmıyorum
20-30 puanlık düşüşler olabilir
sonra devam eder
çarşamba günü benide zorladı
şuan normal moda donduk gibi
Aşı ya karşı değilim gerçekten kalp tansiyon şeker gibi hastalıkları olanların olması gereklidir aşı virüse karşı sizi koruyor , koronaya yakalansanız bile belki hafif atlatıyorsunuz.fakat aşı olmayanlarda var artık herkesin kendi bileceği bir şey fakat karşı tarafta sanki aşı olmayanlar hastalık bulaştırıyormuş gibi yanlış algı oluşturmaya çalışanlar var.Aşı olmayan virüs taşımaz bulaştırmaz eğer vücudunda vürüs varsa zaten koronaya yakalanmıştır hastanededir.geleim aşı olanlara aşını olmuşssun daaa neden korkuyorsun değilmi ???? aşı olmanın amacı kendini garantiye almak değil mi ????? garantidesin kanında antikor oluşmuş daaa neden korkuyorsun.Aşı olmayan insan virüs taşımaz , hastalık bulaştırmaz zaten kendisi risk altındadır.hastalık aşı olana değil aşı olmayana bulaşır.Bazı işyerlerinde insanları aşı olmaya zorluyorlar aşı faydalı güzelde bu şekilde zorlama kişilik hak hürriyetlerine aykırıdır.Sen aşı olmamışssın diye mobing uyguluyorlar.Bunlar insan hakları ihlalleridir.kendin aşı olmak istiyorsan ol kimse kimseyi engellemiyor.Yani şu yanlış algıyı yok etmemiz lazım aşı olmayan , hastalık bulaştırmaz , virüs taşımaz virüsle temasa geçerse kanında hastalığa karşı savunmasızdır covide yakalanır adresi hastanedir.Devlet aşıyı sağlamış mı ????? sağlamış bedava mı bedava gerisi insanların tercihine kalmıştır ister olur ister olmaz.herkesin aklı var fikri var.Aşı olmayan virüs taşıyor hastalık bulaştırır yanlış şeyler yinede sağlık konusu benim kişisel görüşümdür.Doğrudur yanlıştır doktorunuza danışın.
https://www.youtube.com/watch?v=_NXKYWh_v6s
https://www.youtube.com/watch?v=_NXKYWh_v6s
8,36 tüm malı sattım güzel para yaptım izliyorum dik bir bar yaparsa şorta giricem şimdilik izlemedeyim...
tupo izliyorum ama girmem haftasonu kafam rahat olsun...
belkide girerim benim işim belli olmaz... :)
https://i.hizliresim.com/17c9zby.jpg
haftasonuna #bist long giren yiğidolarla tanışmak isterim
Spot mal taşıyoruz kurbanlık koyun gibi o da sayılır mı;(SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TUPRS 102.50 yi hacimli kırıp üstüne oturursa işin rengi değişir...
2 yıllık sıkışma son bulacak ve hızlanma bölgesine geçecek...
Ordan 115 lere hızlı bir atak yapabilir, 115 üstü ise bambaşka bir dünya...
Hayaller, hayaller...
ÇOK YÜKSELDİ den başka short emaresi yok...
ve unutmamak lazım 5-6 da bir vobda altın vuruş yapılır.En son Martta oldu..
illaki short yapacaksam zirveden 10 puan aşağıda ve 15 daklık sat dediğinde yaparım..veya short lehine kuv. bir for.olursa olur...
ama şuan short açmam mümkün değil..
kimseyi etkilemek istemem.sadece her zamanki genel bakışıma göre konuştum.
biraz sonra 20 puan satış gelirse bunlar direk çöp olur...
Taşınan Açıklar
https://megaimg.net/i/i/awl7Kg.png
Dün 60bin poz. kapatılmasının açıklaması bu olsa gerek.
sanırım endekis te tehlike geçti
sadece 1000 p marj var robotların elektrık parasını bıle kurtaerrmaz ......suan ıtıbarıyle ....ınanılmaz bır marj...
SPOT, viop ta short kapatan İs Yatırım 2 gündür hisse alıyor! sanırım pazartesi günü boşaltacak!
https://megaimg.net/i/i/JwWj4g.png
100 kaplan gücünde bisttimiz oldu, fırsat versede 2 dene cetonumu kapatsam bende, adamlar 60bin ceton kapatmış, boşuna kapatmamıştır heralde
trendyolun ben 16 milyar dolar değere ualştım demesi sizce ne kadar gerçekci... ?
cirosu nedir karı nedir bilinebiliyor mu?
bakalım.....degecekmı su 155600e.......yada 158.....