Git TÜİK den al.!!!
300 gaymeye.!!!!:oleyo:
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Printable View
tebrikler sayın gmt,..sabrın neticesinde inşalla şansınız bol olur,...
düşüş 2648.43 alt üst yapacak gibi duruyor,...inşallah daha da derinlere düşer ayrı konu,
biraz bayram hesabı da vardır iilaki,
birazda bilanço mevsiminde yangından mal kaçırır gibi yükselip üstüne çökmede var,
diğer taraftan putin efendi zelenskinin içini uranyum la dolduracam diyor,
ottoman kavala var,
emerginlerde yukselen usd var,
bllançoyu hızlı küçültme işi, kriptoları çırpıp duruyor haliylen,..
bütün bunlar elbette taktire şayan şeyler ve palanın yapabildiği kadarı ile bir realizenin konusu
2704.06
hemen altında
2648.43 alt üst
buralarda bir soluklanma olabilir, sonrası sonra belli olur gibi geliyor bana,
ilgili grafikler
https://i.hizliresim.com/as64dno.png
pembe boncuk çarpma sonrası (4.defa) aşağıda kırmızı boncuk var, kırmızı boncuk muhtemelen yukarıda bahsettiğim TL de 2648.43 alt üst seviyesinde dengelenir bence,
kırmızı boncuk altına soluksuz gidişler long üzer,..
henuz tebrikss seviyesine inemedik ama sagolasin :) 3200-3300 arasi poz artirmadigima pisman etmez umarim bu geri salınım..erkenden arazi olmak var dı simdi işte hisseye benzemiyor bu meret viop aldikca sattikca basina daha cok bela olabiliyor..neyse,sabrin sonu selamet olur insallah,düşüşler olmadan yukselmek yukselis olmadan da dusus olmaz diyelim bekleyelim..hayirlisi..
İSTİŞARE, hayatta ( her konuda ) başarılı olmak için önemli olan bir davranıştır.
İşin ehli olan, işi bilen kişileri dinleyip TEK BAŞINA karar vermek...İstediğiniz kadar becerikli,zeki vs. olun beyin değişik açıdan bakmadıkça o sorunu çözemiyorsunuz.Farklı bireylerin en önemli özelliği farklı açıdan bakmalarıdır.
Twitterde takip ettiğim 20 kişi var.Borsa konusunda güvendiğim...karar vermeden önce onları da dikkatle dinlerim-okurum.
Esas olan kendi teknik-düşüncem ama farklı bakışın da çok faydası var.
TV'de Hepsiemlak reklamı var, en az 2 yerden araştırın diyor. Eğer kendi kafana veya hislerine göre karar almıyorsan her konuda 2 yerden teyit almakta büyük fayda var.
İblis insan suretinde gözükür diye söz var, annem, babam, abim vs benim kötülüğümü isteyecek değil, ama en yakının bile belki de fark etmeden bir cümlelik bir söz söyleyip insanın kaderi ile oynayabiliyor.
Hatta buna ben de dahilim, geçen bir arkadaşım ile telefonda bir konuyu tartışırken bir söz ağzımdan çıktı, normal de düşünüp konuşurum, o zaman fark ettim.
Vehbi Koç bir yazı yazınca göndermeden önce 1 gün beklermiş, o da ani hisler ile veya öfke ile iş yapmayan başarılı bir iş adamıydı bence.
Öte yandan başına iyi veya kötü bir şey gelecek ise öyle veya böyle bir şekilde geliyor, onu fark edince çok direnmenin anlamı da olmayabilir.
Bayrama kadar 2500 yetisir mi ki
GARAN'da kar 8 milyar TL ama özkaynak artışı 17 milyardan fazla gibi.
https://i.hizliresim.com/q9mejht.jpg
2648 i görmek gerekli bu değer bir yöne sonlanma yapar illaki ve bu tekerrür trend olur,
misal pozdayız ve shortuz senin gibi, yukarıdan geldi 2648.43 e aşağı vurdu ki (bu yarın büyük olasılıkla olabilir) kırdı indi altına, döner bu değer üstüne bir back test yapar diye düşünüyorum,
yaptı diyelim,.. back test sonrası tekrar 2648.43 altına inerse çıkmadığı kaldığı müddetçe short tut, çıkarsa üste kalırsa şayet short stop yada short strateji, short poz azaltıp daha yukarıdan yenileme manasında
hep olasılık, biz hamleyi/hamlesini bilemeyiz, sadece değeri biliyoruz, hamle ve kademe onun,..değer, rakam, sistem bizim
2648.43 düz yelpaze
2592.79 ters yelpaze,
bu iki değer den birinde yukarıda ki senaryo gerçek olur,..
2648-2592=56 puan fark var ikisi arasında, eski puanla 5600 puan
Sabah yine harp var anlaşılan..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pala yarin biraz daha korkutup repocu kylerin mallari toplar
sabha çok longor operler abd mafıs...crıptolar geberık...takas bayram oncesı son gun sec begen al.
Conilerin palası kamyondan atladı
GARAN bilanço açıkladı diğerleri açıklamadı. Aşağıdaki bilgiler doğru ise GARAN, VAKBN ve HALKB ile nerede ise aynı PD/DD değerinde.
https://i.hizliresim.com/7gkz290.jpg
Cakacaklari en fazla 2250/2300 arasi daha sonrası yine yukaari sonra aşağı...zirvede sindirme.. Eylül e kadar böyle zigzagli yatay. Sonrası yine fizan... Böyle ele verme mi olur? Galip ten öğrensinler sağlam cakislari. tırıviri hareketler..
Spot içindir soylemim
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aralik vade kahrolasi vadenin yaptigi puştluğa kalsak işimiz zor..meret vade inadina yuksekte tutmak istiyorlar ama insallah ishal olup bezlerinden taşar...dedigin seviye gunlukte mi saatlikte mi hangisi back test diyorsun ya..? open thee doooor open the dooorr come back jackk yarin vome back jack diye bagirsa da titanic batsin beaa :)
Piyasalar iplisssin kontrolünden çıktı muhtemelen o da sağa sola bakınıyor olmalı
bizim için farketmiyor zaten ariston abi felek boyuna vurdu fakir geldik fakir gidecez :he:
Şırıl şırıl şırıl su sesi kıtır kıtır kıtır para sesi ve cıvıl cıvıl cıvıl kadın sesini sevmeyen yoktur
Geçen ticari kredilere zorunlu karşılık geldi diye haber vardı, ondan önce de hisse ve döviz alacaklara kredi vermeyin diye haber vardı.
Borsada banka kredisi ile iş yapanların kredileri çağrılmış da olabilir.
pala vade sonuna full long yakalandı...
dowu tahmin edemedi...
dow kamyon şöförü atladı...
artık dönüş çok zor...
el mecbur üst vadeye geçicek zararla...
Gmt hocam yakin vadede islem yapsaniz daha iyi degil mi. Aralik vade al sat arasi 30 puan oynuyor nerdeyse
şöyle şılaaabss diye tabanda gormeyi de engelliyor artik yeni yeni icatlar..neymiş devre kesici..lenn seneleeeeeer onceleri bir seansta %20 eksilere yapistiydik ta öldükmüy dü..ertesi günler %20 lerle hobbadanaa yukari..korkunun da bir tadı vardi coşkunun da..hicbirseyin tadı kalmadi..boşuna mi diyorum bu son turum bist icin diye.keyfi yok..
Sn Akçay hocam
Teb'in kalan 165 bin long'un ortalaması 2050.
Nasıl zarar yazacak SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilk eli hemen hemen tamamladı gözüyle bakıyorum, yarın ilk yarıda bi miktar eksi görürsem shortları kapatırım, gün sonunun pozitif oynancağını düşünüyorum
garanti oyunbozanlık etti, çarşamba akşam açıklayacak olduğu bilançoyu pazartesi sabahına aldı, beklenti üstü 8.2 milyar kar açıklarken, çağrı fiyatını update etti.. yüzde 5 artı yazması bilançoya tepkisini değil, update edilen çağrı fiyatına yakınsamayı ifade etti
akbnk bilançosu perşembe, ykbnk bilançosu cuma.. düzeltme bilançolar öncesi yapılıyor gibi bi hava var- şimdi garan bilanço tepkisini veremedi çünkü başı bağlı 15.00 TL limiti var, akbank başı açık, 8 milyar gibi bi çeyreklik kar yollarsa 2022 kar beklentisi 25-30 milyara güncellenir, yani <2 f/k.. bankalar bilanço sonrasını yukarı oynar gibi düşünüyorum
pair severler için long xbank / short x30
Rusya, Bulgaristan'ın doğalgazını kesmiş diyorlar :wu:
Robotlar ky yi bitirdi, devre kesici gibi icatlar şu şartlarda gerekli bişii bence enazından sağ kalan ky için kaçış koridoru oluy :)
Eskiden paramızın bi değeri vardı, alırdık satardık bol keseden harcadık dokunmazdı, ütülsekte acıtmıyordu. şindi üüülemi herşey ateş pahası, bişii almak için elimiz titriyor.
İŞ 12 şort akşam seansı da 4 şort açtı. Toplam 16 şort ortlaması 3260 civarı oldu ki adam sabah zirveden verip zannedersem 3128,25 civarı yerine koydu birazını ortalama bu yüzden yükseldi. İş şu an toplam lot bazında zararda. Kusar mı bilmiyorum. Ama 3000 altına gelse iyi olacak.
Hocam bu dediğin ortalama nasıl olacak.
İmkan ve ihtimal varmı.
Şubat sonu 2000 bölgesinden bu vadeye taşınmış bu longlar SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bozkurt hocam 2005-2011 yillari arasiydi 15:30 da abd datalari geldikinde kalb carbintisindan tuşa basacak mecal kalmazdi..ama yine de asagi yukari ine cika yolumuzu bulurduk..ne gunlerdi..simdi hersey sozde çok gelisti ama insani duygularla yogrulmus emirler degil hayvanimsi robotumsu icatlarin emirleri çim biçme makinesi gibi olmuş sanki..tak tak tak biçiyor çimi aliyor yovmiye yi arkasina bakmiyor..
TEB Nisan Vade 165296 adet long maliyet 2050
TEB Haziran vade 71173 adet long maliyet 2900
Ortalaması 2475 yapar düşeceğimiz nokta burası mı? :)
Ben 2380 bekliyorum 30 Mayıs.
https://twitter.com/CanEmrahYILMAZ/s...876672/photo/1
Hocam
Teb'in longlarına çok kafa takmamak lazım.
Çünkü pozisyonlarının % 80 karşılığı yine kendisi.
Vade sonlarında tek emirle 4000-5000 ad gördüğümüz işlemler be pozisyon taşıma dediğimiz durum.
Piyasayı yönlendiren herif kardeşimiz longları son yıllarda tebden acıyor.
Karşı bacak şhortları 3-4 kurumdan acıyor.
Bunları da vade sonu blok olarak diğer vadeye taşıyor.
Bizim piyasada endeks vadeli de işlemlerin büyüğü gün içi aç kapa
Şimdi poz taşıma zamanı
Ortalama çok yukarı kalmasın diye sanırım piyasayı aşağı çekiyor.
Diğer vadinin ortalamasını düzeltmek istiyor.
Tahminim bu SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.