Birileri bu filmi izlemeli :)
https://www.fullhdfilmizlesene.pw/fi...laj-izle-fhd1/
Printable View
Birileri bu filmi izlemeli :)
https://www.fullhdfilmizlesene.pw/fi...laj-izle-fhd1/
Bu gün ki işlemler 1000 lot gddde 5.15 gitti.
anele 1000lot 3.75 gitti. kaldı 78 gün. İNCE İNCE acıtmadan
vestel tavan ,kırk kere bozdu. 39.30 dan 100 lotcuk yazdım satışa. Hisse çöktü iyi mi ?
Hani aklınızda bulunsun.
Elinizde tuzluk koşturmayın bazı hisselere.
Haha... :he:
Mersin merkez Mezitli ilçesine bağlı Tece Mahallesi'ndeki Tece Polisevi yakınında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Olayda yaralananlar olduğu belirtildi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.
O... cocugu teröristler rahat durmuyorlar.
20 dakika çatışma olmuş. En son bomba patlamış.
Allah askerimize polisimize zeval vermesin herhalde polis evi olunca zayıf gördü köpekler
Kuzey akım su altı boru sabotajı... ww2.5 :he: Isınma turlarında oyunculara başarılar...
https://twitter.com/disclosetv/statu...31536879292416
Uyuyan hücreler gıpraşmaya başlamış yine
günaydınlar
günaydınlar..
şeker ucuz kalmadımı sizcede
Elindeki hisselerin yukarıya çıkışı bir fırsattır satmak adına,eğerki satmazsan elinde patlar,çünkü çıktığından daha fazla düşer,bu piyasa böyle piyasa çakalların cirit attığı piyasa:plc:
:he:
Akaryakıtta görülmemiş indirim beklentisi! Rakamı duyan istasyona akın edecek
2 sa. önce
Ham petrol fiyatı, birçok ülkede yapılan faiz artışlarının küresel enerji görünümüne ilişkin beklentileri kötüleştirmesiyle 4. haftayı da düşüşle tamamlamaya hazırlanırken, ABD ham petrolü Ocak ayından beri ilk kez 80 doların altına geriledi. Düşüş sonrası başta benzin ve mazot fiyatları olmak üzere akaryakıt fiyatları için indirim beklentisi oluştu. Konuşulan indirim rakamı ise araç sahiplerini ziyadesiyle memnun edecek cinsten...
https://www.msn.com/tr-tr/haber/dige...d6b7d3edfcf631
Msn fark etmez hepsi yalaka.
Kılıçdaroğlu çok iyimser hep iyimserliğinin kurbanı olmuştur,onun yanı sıra bizde yanıyoruz,ne yapalım elimizdeki malzeme bu:notr:
Dışişleri Sözcüsü Bilgiç: "Almanya Federal Parlamento Başkan Yardımcısı Kubicki'nin, Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında kullandığı hakaretamiz ifadeleri en kuvvetli şekilde kınıyoruz"
Dışişleri Sözcüsü Bilgiç: "Almanya Federal Parlamento Başkan Yardımcısı Kubicki'nin, Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında kullandığı hakaretamiz ifadeleri en kuvvetli şekilde kınıyoruz"
Kaynak : Anadolu Ajansı
HAYROLA...
ne olmuşki ?
666 demokRatlar, melon zehirlenmesi geçiriyor... :kahkah:
Tut tut. En iyisi oyle. Belki yeni bir ev alirsin kazandiginla.
Oyle bir yatirim stratejisi eskide kalmdi maalesef. Devir degisti. Gitmiyorsa bir nedeni var. Daha fazla da gitmemeye devam eder. Gidenin de gitmesinin nedeni var, daha fazla gider.
Hani millet yazyiordu ya... "Hisse almak icin tek bir kriterimiz vardi... O da bu hafta tavan tavan gitmeyen hangisi". Cunku sonraki hafta o tavan tavan gidiyormus. Gecti.
Hala kus musun bana?
100" lik televizyonu kirdik daha kutusundan cikarir cikarmaz.
Yalan soylemek ile soylememek arasindaki en belirsiz cizgi.
Kirik cikti kutudan, degistirin. Muahahaha
O "demokrasi" kelimesi de kod. Ben de muzdaribim. Yazmisim.
Herkez yemiyor artik bunlari. Bazilari yiyor sadece. Millet uyandi kodlara.
15-07-2022, 16:13 #6235
666
Demokrasi Gunu. Muahahaha. Bu da YPG'nin ismini Syrian Democratic Forces'a degistirmesi gibi.
General Raymond Thomas onlara "demokrasi" kelimesini koyduran. Kufur gibi bir kelime artik.
Afad : Ardahan ili Göle ilçesinde meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeden küçük çaplı hasar ihbarları alınmış olup, tarama çalışmaları ilgili kurumlarımızla koordinasyon halinde sürdürülmektedir.
Bana acilmadi film.
Yanlis anlasilma olabilir. Buyuklerimizle gecinemiyoruz cogunlukla, cunku inatci oluyorlar her bir seyi biliyorlarmis gibi.
Ama bazi sozler soylenmis...
"Akil yasta degil bastadir"
"Zaman insanlari degil armutlari olgunlastirir"
Yok bizim zamanimizda soyleydi, yok tup kuyrugu vardi, yok ekmek....
Zaman degisiyor. O zaman magara adami da gelip bizim zamanimizda hicbir sey yoktu desin.
Gibi birsey.
İreis helikopterlen yukarıdan ülkeyi gözlerken çok süperiz,araba,tır vs hertaraf cıvıl cıvıl,ekonomi süper,ama unuttuğu bir şey var,öyle tepeden baktığı gibi değil ülke,çünkü korkudan halkın içine çıkıp dertleşmiyor,sadece korumalar eşliğinde bir bölge seçiyor oradan veryansın ediyor,oradaki halkta seçilmiş olduğundan çıt çıkartmıyor,bunuda işte halkımızın içindeyim diyede hava atıp esip,gürlüyor,yani oradaki halkı kullanmış oluyor geri kalan halkı etkilemek için,huyu budur,bu huyda teneşire kadar gider,ama gitmeden önce yargılanacak elbet ilahi adaletten kaçış yoktur.
Adamın biri eskileri eleştiriyor,acaba bunu araştırma yapıp kaç kitap devirdi,hala antik,kadim çağımızın bilgisini sökmüş değiliz teknolojik açıdan,gelecek bilginin temel taşı geridedir,gerilerde ne olduğunu bilemiyoruz,sistem bir döngüden ibarettir geçmişi,geleceği ile,basitinden göbekli tepenin sırrını bile çözmüş değiliz,buzul devrinin sonunda bu ne dedirtiyor insana,böyle örnekleri, çokları mevcut:he:
İreis mersin saldırılarını bile CHP'ye bağladı,hiç şaşırmadık,çünkü bundan sonra seçime kadar buna benzer durumları çok yaşıyacağız,aptalları balık hafızalıları bu ülkede kandırmak kolaydır,ama unuttuğu birşey var,çünkü halk bu gibi olaylarlan daha ilgilenmiyor,onların ilgisi boğazından geçen lokma geçim derdidir,ben bunu yapmadım beni by kemal çalıştırmadı dese bile inandırıcı değildir:he:
Ardahan’ın Göle ilçesinde meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla;
[emoji3502]50 artçı deprem olmuştur.
[emoji3502]112 Acil Çağrı Merkezi’ne toplamda 60 ihbar ulaşmıştır.
[emoji3502]112’den alınan bilgilere göre depremde 2 evin duvarı çökmüş, 3 kişi yaralanmıştır.
Fed yetkilisi 2 cümle kurdu dolar 18.73 e iğne soktu çıkardı