Ah abim benim delik donla ayının gözünü bağlayacanda benim dötü neyle bağlayacam ben.
Printable View
21/11/2022 günü alttan bir çizgiyi 12/01/2023 günüyle uzattım fiat 4653 tekabül etti sanra baktım aşağıya sarktı
mokoko mu oldu acaba bizim ABUZER de böyle bekliyordu satop u olmalı ?
https://i.hizliresim.com/2lewove.png
Enflasyon düşünce Borsanın düşmesi gayet normal.(bence)
Sizce de normal olması lazım,sanıyorum. :p
YTD
https://i.hizliresim.com/pti2gr9.png
borsanın son 6 aylık macerası- ağustos başına göre yüzde 100 primli hala, kasım en yükseği, aralık ve ocak en düşüğü seviyelerinde.. zirveye kıyasla yüzde 17 aşağıda
temmuz dibinden başlayıp 6 ayda yüzde 146 yükselmiş ve sonra hepi topu yüzde 17 düzeltme yapmış, büyük bi numara yok ortada
işlemleri tamamladım...23 ocak alınan pozlar için; 5200 altında işlem bitti..FLATIM...
Spotta bir değer var onun altında agresif short açarım...yoksa birkaç gün işlem yapmam..
Ben derim ki Bu saat'ten sonra SASA dan korkmanıza gerek yok ......
https://i.hizliresim.com/i6n8d14.png
YFAS dün aldıklarını Bofa'nın üzerine kusmazsa güzel.
Benim favori eşek çekerim emaneti severim adaleti dedi ellam. Yürü len kin tutar seni..
bu ne yaf, habiren aşağı gidiyoruz.
matbbaada makinalar mı bonzuk?
boşkuş bi koşu sorup gel. asdasdas. :he:
Bu bir gerçek piyasa inancını yitirdiği zaman ralli yapar, daha da büyük ralli beklerken piyasa düşer.
-2021 Mart yeni zirveler beklenirken piyasa 8 ay testere yaptı.
-2021 Ekim yeni dipler beklenirken yeni zirveler geldi.
-2022 Temmuz yeni dipler beklenirken yeni ralli başlıyordu.
-2023 başı yeni ralli seçim öncesi hükümet borsayı düşürmezler denilirken tam bir testere piyasası başladı.
-Bundan sonrasını hep birlikte yaşayacağız göreceğiz yalnız sağlığımıza dikkat edelim yeter ...
Bozkuş sen ayının gözünü bağlayacam diyorsun bu pala ıslak çivili odunla dövüyor üstelik gözümüzü ellerimizi bağlayarak bırakıyor kaçmayınca tekrar yakalayıp tekrar dövüyor. Vicdansız pala
Senaryo kurmak lazım...Aklımda A-B planı var...
A planı guduk ama B planından çok umitliyim..zamanı gelince burada tartışırız..B planı bu sefer 1.500 puanlık olsun..
Bu son vurgun tüm viob tarihimin tek pozisyondaki en yüksek puanı oldu...Ama B planı bundan büyük olmalı...Zaman..zaman..olgunlaşsın hele..
534 short girer..1 tur daha 20.000 aşağı basar..iblis oğlu iblis..
senin tepkini s..
Her iki yöne çok sert haereketler oluyor. Sermaye artışları gerekiyor. En baba dediğimiz tahta bile çok kolay tavan taban oluyor. Derinlik gerekiyor. Yoksa işimiz zor.
GUBRF zirveden %75 aşağı düşmüş :thumbdown: sağlam kitlemişler
Çoğu kağıt Ekim seviyelerinde. Temmuz denemesinler de.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5364...... şort..... hayırlısı
twitter ve sosyal medyada sizin masum gördüğünüz çoğu insan şebeke.. birbiri ile bağlantısı var..
size şirket haberi atan (insan, web siteleri vb.), firmalardan bilgi taşıyanlar babalarının hayrına bu işi yapmıyor.. çoğunun bu işlerden menfaati var..
ya bu işi öğrenin ya da aldanmaya devam..
Son kişi kalana kadar batırmaya devam edeceğiz diyorlar .
Ama kimi ?
Kredili ve
Kaldıraçlı işlem yapanı
Paraya ihtiyacı olanı
Spottakiler !
Sen malının ederini biliyorsan sana kim ne yapabilir ?
SASA gram sevmiyorum ama yatırımcısı en karakterli yatırımcı grubu çıktı adamlar satmadı malı kapattılar ekranları.
bugün sağ gösterip sol vuruyorlar bence :)
Ölü kedi sıçradı, öğleden sonra yine düşer gibi gibi
4.815 % + 2,14
Bugün 100 tane tavan olur herhalde
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye'nin Ocak ayı dış ticaret açığı 14.3 milyar dolar ile rekor seviyeye yükseldi - Bloomberg HT
Palaaaaaaa ısmeni burda unuttun.
Onu da alsana aqua :he:
işte şirket var şirket var...
hangi tahtada olduguna dşikkat edeceksin...
sise sahol %10 düşmeden alımları patır patır gönderiyorlar...
tkfen gibiler ise %50 düşmeye rağmen umurlarında değil...
yatırımcının cebinde gözü olan şirketten hayır gelmez...
%50 düşmüş hala böyle bir günde bile ekside...
ben yatırımcı değilim trade ederim...
aldım birazdan veririm...
dabıl dip görüntüsü var gibin.
bugün ve yarın zabah pozitif olanbilenbilür.
sonrası ne olancak diye kafa yormak lazım bence.