Bakalım Erdoğan'ın ihtiyaç duyduğu destek İyi Parti'den mi gelecek
Printable View
Bakalım Erdoğan'ın ihtiyaç duyduğu destek İyi Parti'den mi gelecek
stopları patlatıyorlar. saatlikler toparlamaya başladı.
Kadın haklı kk ısrarı reisi sectirecek bir belediye başkanlığı filan verseler kk ye oda muradına erse millette yeni yüzlerle tanişsa.Mansur fırsattı değerlendirilmedi.
İyi partiden ayrılmayı düşünenlerin sağ liberallerin bir kısmı Babacan ve Davutoğluna geçiş yapabilir bu aşamadan sonra.
İyi Parti biraz daha sağa kaymış olur böylece.
Boşkuş,
destek verirsen ben de aday olacam.
ya dutarsa, amonyum nitrat. :he:
Bu Ziraat ne yapmış ya öyle ? Varlık fonu mu bu
Kılıçdaroğlu: Hiç merak etmeyin, bütün taşlar yerine oturacak - NTV
Tehlike geçmedi endekste sert hareket daha gelecek...
Baykal gitti Meral geldi. Borsacının belalısı olur, şu tip şeylerr seans kapanınca yapılmalı.
Gerz biz bile korktuk, ülkenine bütünlüğü, istikali filan deyince ne oluyoruz deyip borsacı sattı dedi.
Taşlar yerine oturacak denince aldılar biraz.
En tutucu akp li bile mr yavaş dan çekiniyor iken kk yıktı dağıttı masayı.
Meral Akşener in misyonu tamamlandı.
''Endeksin tansiyon aleti'' olan KCHOL de sinyaller oluşmaya başlamışsa önemlidir ....
https://i.hizliresim.com/fx0bkun.png
Herkeşin kazama umuduyla girdiği bir seçim, daha sağlınklı bir seçimdir. Bence.
2 milyara çıktı ziraat herkesin malını alıyorlar...
Ben beklemiyordum kendi adıma ama davulun sesi uzaktan hoş gelir sabahta yazdım Türkiyede siyaset zor iş .
Şuanda haber kanallarına süreçte yaşananlar servis edilmeye başlandı .
söylenenler ve Meral hanımın anlattıklarına bakılırsa CHP-İYİ parti haricindekiler masada kurgu birşey verilmiş onlara bakanlık veya ortak adaylık vs bir sürü şey yazılıyor .
Sonuç olarak hayır şerh Allah tan bakalım süreç nasıl gidecek.
Ama Mansur Yavaş Meal hanımın çağrısına cvp verir aday olursa bomba olur.
Borsa neden tavan olmadı?
bilmediğimiz bişi mi var?
%10 u geçen oynamalar oldu bugün
https://i.hizliresim.com/bzkmp9r.jpg
borsa belirsizliği sevmez önce aşagı sonra yukarı 5000 altı haftaya gelir sonra 6000 seçime kadar ytd
Tek başına belediye seçimini bile kaybetmişti, şimdi de cumhurbaşkanlığı seçimini kaybetme adayı oldu, olan yine bizim gibi gariplerin ümitlerine oldu...
https://www.milliyet.com.tr/siyaset/...-adayi-1050670
HDP destekli KIlıçdaroğlu hükümeti mi HDPsiz Yavaş hükümeti mi kurulduktan 3 ay sonra dağılırdı bu soruyu sorun kendinize? Büyük bir kriz çıkmadan önce ön alma hareketidir..KIlıçdaroğlu dürüst iyi bir insandır misyonunu yerine getirmiştir..Masayı deviren bence Kılıçdaroğlu ısrarıdır..yanlışdan dönülür ve hdp şantajı ile hükümet devam edeceğine Yavaş hükümeti Türk Milleti için daha hayırlıdır..
2,5 milyar ziraat...
Siyasetçinin hem kafası çalışacak, hem her türlü insan ile dialog kuracak, hem uzun vadeli hedefleri planlayacak, aynı zamanda alengilli işleri bilecek çok zor iş, bir şeyler hep eksik kalıyor.
Sağ tarafta siyaset nispeten daha kolay, solda bir de tutarlı olma gerekliliği oluyor.
başbakan olacağım demişti....
Bence mansur beşgan
ve dahi gılınçdar,
er meydanına çıkmalı.
ön seçimin gıralı olur.
üç kişi kapışır.
yenişemezlerse bir raund daha.
yannuz meral yannuz bırakuldu.
bence demeokrat parti ve babacan merale destek verip,
masayı ikiye bölmelilerdi.
bence.
https://twitter.com/AyYildizz17/stat...35229701033985
Süleyman Soylu söylemişti, satar demişti, sattı..
Artık ikinci tur bence garanti. Borsa yükselecek ise birinci turdan sonra gerçek anlamda sivil para girişi ile yükselir.
Artık hisse bazında bakın deniyor.
Helal olsun meral hanıma tepkisi ve çıkışı çok doğru idi kaybedeceğim aday ile olmaz dedi şahsen bu yüksek enflasyon gariplik ile Kemal bey alamaz ben bile diyorsam bunu haklı yani kadın
Ben mevcut iktidara oy vermeyeceğim ama Kemal beyede oy vermem
Bir kaç kurban gitti bu süreçte
Yaşar Okuyan vardı arada dosya filan diyordu.
>>>>>>>>>>>
Kemal Kılıçdaroğlu'na bir yıl önce Meral Akşener'le ilgili gizli bilgileri içeren bir dosya verdiğini iddia eden Yaşar Okuyan'ın CHP ile ilişiği kesildi.