Utneliklerindenmis:he:
Printable View
Normalde olumlu olması lazım tabi. Ama bugün sabah paylaştığım Teb yatırım raporunda bankaları olumlu görmemişler.
Piyasa Teb in raporlara dikkat eder.
Xbank da da yükselen takoz vardı. Şu an alt kanal desteğinde. Tutuyorlar şimdilik..Aşağı kırar mı diye de ona bakıyorum bir yandan .
Vadenin kapanmasına kalmış 3 gece, adam hala makas açma derdinde. 200 tele fark attı gene teorige.
Zabahtan bu yannı bankalara zopa atıyor herifin sinirleri gevşemiştir artuk fışkırttır palişkom sen endekis mühendisisin al ordan kuşu muşu
Aferin palişkom güzel fışkırttın, kaptık yine yımırtalı pideyi
Sen çok yaşa emi :cheers:
Alfas ve Astor bu 2 pırasanın bilançosu ne zaman damlayacak laa :he:
Spot da son 5 dk aldıkları,
https://i.hizliresim.com/nrb60ro.PNG
Bugün pala ile bir türlü senkronize olamadım.......ama şu var çok büyük zarardan son anda kurtuldum......
bozkurt,
sizin mahalle komple aselsn da galiba
akçay da orada olabilir mi bir bak sor soruştur.:)
Dr. Barış Esen
@barisesen
Kredi kartına ilk önlem taksit sınırlaması ve limitlerden önce muhtemelen kart faizleri ile ilgili gelecek.
Bireysel TL cinsi kredi kartı harcamaları aylıklandırılmış olarak 16 Şubat itibariyle geçen yılın aynı ayına göre % 147,2 arttı..
Taksitsiz kredi kartı harcamalarında artış % 181,9 oldu.
bankaların tadını geçen hafta ABD yaptırımının içindeki bankaların uğrayacağı kayıp ve yukarki durum olabilir 1-2 gün sindirir
Muhbir
@ajans_muhbir
·
3s
ï¸ Cübbeli Ahmet: “Tavla oynayan, Allah'a-Peygambere isyan etmiştir!
Tavla oynadıktan sonra namaza kalkan domuz kanı ile abdest almış gibidir!
Oynayana selam verilmez selamları alınmaz!
Yanlarına oturanların bütün sevapları silinir!â€
yanmayan kefenden buraya gelen bir öykü
dikkat edin tavla oynayanlar:)
Dağ gibi yiğit soldu gitti genç yaşında.....Ben hemen ölmez sanmıştım onca organ nakli ile ...
.........
Rothschild Ailesi'nin bir numarası Jacob Rothschild öldü…
sabırla bekledik gene vurduk
tavana
tavana
olsa derim ama yok
ben bile kendimden şüphe ettim ben olsa olsa mayısnkini tutarım olmadı aydın doğanınkini
bu değişik oldu:whistling:
emre,
eregl deki mıtal satışları bugun 14.00 da ne kadar olduğu belli olur diyorlardı bittimi satış kaldımı ellerinde daha pozisyon açıcam onları bekliyorum tiktirip gitselerde oyunumuza baksak:drunk:
Eee adam tavlacı değil bilardocu demek :)
Bilardo helal der sorsan..
Ben dedim demek istemesem de ben söylemiştim, ASTOR shortlamak yürek ister, :rules:
https://i.hizliresim.com/3of4lij.PNG
Pawn Star (Modern Rehinciler) programını uzun zamandır izlerim
Bu tür koleksiyon parçalarına en fazla 100/120 dolar filan verip alıyorlar. O da faal durumdaysa
Adam 750 dolardan satışa koymuş
Doğrudur Muhtemelen 5X /60 lı yıllar olabilir fotodaki gencin d.tarihi
Bozkurt olamaz 1933 doğumlu diye kalmış aklımda ..bi ara söylemişti sanki
Thyao bilançosu ertelenmiş nisana. Normalde Mart başı bekleniyordu