Hala anlamadınız mı?
Türk Borsası küçük yatırımcının birikimlerini patronlara peşkeş çekme kurumları gibi olmuş.
Kendi Görüşümdür.Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Printable View
Orası öyle doğru söylüyorsunuz. Benim derdim Burda 2 de bir dikkat ederseniz. bu epey zaman devam ediyor. devamlı şirketin sahibi gibi kapt a o gün açıklama olmasa bile olumlu haber gelmiş gibi bir yazı atıp üstüne umut vaad ediyorlar. Ben borsa açıldığı günden beri alıp satarm. Burda bir zararımda yok zaten geçen sene 0.55 kr den 2.60 görüp bedelliden para toplayıp çakmışlar. Ama bu işe yeni girenler.bu tuzağa düşmeleri insanı üzüyor. Yoksa kağıt dip seviyelerine yakın.ama yeni girenlere tavsiyem imkb 50 harici kağıt almamaları yönündedir.Herkese Bol kazançlar.
Yatırım Tavsiyesi Değildir...
En son 19.10.2020 tarihli KAP açıklaması ile duyurduğumuz Kırşehir'deki fabrika arazimizin bulunduğu parselde yaklaşık 80 dönümlük alana güneş enerjisi santralinin (GES) kurulumu tamamlanmış ve bugün Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından kabulü yapılarak devreye alınmıştır.
Saygılarımızla,
Allah bu kan emicilerin gözünü toprakla doyursun inşallah.
Allah binbir türlü belanızı versin. bırak hisseyi ülkeden soğudum. bu hükümete benim sülalemden tek bir oy yok.
Tekrar kuruşlu günlere mi dönecek bu kağıtçık!!!!!
Topladıkları parayı gömmedikleri süre umudum var, herkese bol şans y. t. d. 🍺🍺🍺
tahtadaki spekülatör ne kadar acımasız olduğunu 1.17 den aşağı kırarsa görürüz, benim görüşüm buradan yukarı gitme zamanı ama bir türlü olmuyor, halka arzlar ve bugün koç topluluğu hisse geri alım açıklaması diğer hisselere ilgiyi çekti, açıkçası daha önce değim gibi, parayı kaçırmadıkları süre umut var ! (y.t.d.)
"diğer" e bakın. bilerek götürmüyorlar hisseyi.
https://www.youtube.com/watch?v=4i2L...KorkarBorsadan
Bağlı ortaklığımız Özışık İnşaat ve Enerji A.Ş., sahip olduğu 5.000.000 adet Niğbaş Niğde Beton San. ve Tic. A.Ş. paylarına ilişkin, Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 Sayılı Pay Tebliği'nin "Payları borsada işlem gören ortaklıkların pay sahiplerine yönelik bilgi formu düzenleme yükümlülüğü" başlıklı 27'nci maddesi kapsamında hazırlanan Pay Satış Bilgi Formunun onaylanması talebiyle 05.07.2021 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapmıştır.
Saygılarımızla,
Bağlı ortaklıklarımız Işıklar Holding A.Ş. ile Işıklar İnşaat Malzemeleri A.Ş., sahip oldukları sırasıyla 21.468.022 adet ve 5.101.000 adet Niğbaş Niğde Beton San. ve Tic. A.Ş. paylarına ilişkin, Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 Sayılı Pay Tebliği'nin "Payları borsada işlem gören ortaklıkların pay sahiplerine yönelik bilgi formu düzenleme yükümlülüğü" başlıklı 27'nci maddesi kapsamında hazırlanan Pay Satış Bilgi Formunun onaylanması talebiyle 05.07.2021 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapmışlardır.
Saygılarımızla,
CEMAŞ 'ın Işıklar İnşaat Malzemeleri A.Ş. de sahip olduğu payların paylaşımını niye yapmıyorsunuz?
soru/ IŞIKLAR ENERJİ Mİ CEMAŞ'IN ORTAĞI DIR?
CEMAŞ Mİ IŞIKLAR ENERJİNİN ORTAĞIDIR?
spek tek başına dans etmeye devam et, daha halen yeterince mal alamadın mı ? yoksa birileri sadık değil mi ? (y.t.d.)
Maşallah bizim Borsa klasik hareketini yapıyor, borsa dediğimiz bankalar ve aracı kurumlar, küçük yatırımcı ve yabancı kalmayınca !!!!! kim kime dum duma :drunk: herkese hayırlı işler dilerim, akıl almaz ve gelmez.
1180 den tüm portföyümüzle elimize aldık bugün, hayırlısı olsun inşaallah.
1200 den sattık, endeks korkuttu,
bu senet 0,80 kuruşla 2,40 arası gidip gelmiyor mu ? Ve bu hareketi hemen hemen her yıl yapmıyor mu ? 1,20 den alanın riski parasının %33 kaybetmek ve vade farkıdır... 1,20 den alacak olanın kazancı yaklaşık %100 olacaktır. bu yaklaşık 500 günlük süreçte net kazanç gibi duruyor tahtanın geçmişini incelediğinde ...günlük bakarsan bktan bir senet ..amcam 1 kademede para kazanmaya çalışıyor. paramın y arısı ile aldım ,80 kuruşa düşerse diğer yarısıylada alacağım .Tahtada ki amcalar ne isterse yapsın ...
not her koyun kendi bacağından asılr.
Tavan kapatmış hayır mı şer mi acaba :) ytd
Bugün de çiçek gibi maşallah , soğuk bira da yanında iyi geldi, haftayı primle kapatacağız diye umuyorum, herkese bol şans !!!! (y.t.d.) :drunk:
bilanço yakında gelecek galiba, bugün yine ne toplarsam kar diye solo yapıyor, acımasız ahlaksız dünya (y.t.d.) :drunk:
ne kadar ölçü olur bilmem ama geçen yıl 6 aylık vergi daresi karı olarak 20.147.180, konsolide karı geçen sene 6 aylık 54.475.834 imiş..bu sene vergi dairesine sunulan karı 78.383.123...bakalım akşam konsolide ne çıkacak?,,,ytd
2021 6 aylık konsolıde kar 99.427.171,,,hayırlı olsun..ytd..
hayırlı olsun 6 aylık bilanço, kendime göre hak ettiği yere tez gelir inşallah ! komik fiyatlar tam bir komedi, belki insafa gelenler olur ve tren 4-10 durak ileri gider (y.t.d.):drunk::drunk:
Bencede bilanço iyi ,gelecek bilançoların çok daha iyi olacağı kesin çünkü elektrik işini kotardı ,buralar elbette kağıdın yeri değil bende artık yola yukarı yönlü hareketle devam edeceği görüşündeyim.
Kar bence de iyi.Bu kağıt bu borsada en az 2 Türk Lirası olmalı ama ah ulan Rıza yatacak yerin senin de yok.:bravo::bravo:
ah ulan Rıza yine paniklettin milleti aldın 2-3 milyon daha.Sen bu sicilini zor temizlersin.1.4X lerde malın 1/5 ini veririm.Aşağısı kurtarmaz.Kalan da evladiyelik olur gibi.Ha 3 e 5 e erken götürüsen verir organize işlerini bekleriz.
2017 35 zarar, 2018 25 zarar, 2019 18 zarar acıklamış firma 2021 de 99 6 aylıkta kar açıklayacak ve bu beğenilmeyecek;külahıma anlatsınlar... en önemli sarf girdilerinden olan elektriği üreten GES'in mahsuplaşma katkısı bilançoya yansımamışken,yeni diğer yatırımlar tam olarak devreye alınmamışken..mümkün olacak bir araya gelecek alacaksın %51'i el mi yaman bey mi, hadi diyeceksin ortaklarına resmen zulmedenlere!!!.....ytd
ben öyle veya böyle borsamıza yakında yeniden para geleceğini düşünüyorum, enflasyon + bilanço ve maliyetleri hesaplarsak ? gelecek yıl mart ayına kadar min 1,80-2,00 arası varması lazım, yoksa geçekten dolapların dolabı dönmüş olur ve dolabı kuranlarda zarara girer , işte sabit getiri ile borsa arasında olan farkı canlı yaşıyoruz, Borsada oyuncu büyük düşünür ve büyük riske katlandığı için büyük paralar kazanmak ister, zararın tadına varmayan bu işi öğrendim diyemez, düşe kalka öğendik yürümeye (32 yıllık Borsacıyım) burada yazdıklarım kendi düşüncelerimin güncel hali ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir .:drunk:
Zarar açıklayan şirketler uçtu uçtu gidiyor.Kar açıklıyor ama düşüp düşüp aşağıya salıyor.Ne menem bir şey bu böyle
Sömürgeci Devletlerin ve Yerli İşbirlikçilerinin Bıkmadan Tekrar Tekrar Deneyip Her Seferinde Hezimete Uğratıp Anadoluyu Kendilerine Mezar Ettiğimiz Tarihi Bir An .. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!
Rıza Bey, Seninle olan mücadelemizin sonu, mutlaka ZAFERİMİZ ile bitecektir. Haberin ola.
O paralar kolay kazanılmadı. Sana kolayca bırakacağımızı mı zannediyorsun? O mallar bizde olduğu sürece, ya sen borsayı bırakacaksın. Ki, o mümkün değil. Ya da bizimde kazanmamızı hazmedeceksin. Bak bu mümkün.
Kap ın resmi sayfası sermaye ve ortaklık yapısı bilgileri sekmesinde fiili dolaşım % 107,77 görünüyor. Ödenmiş sermaye 791 milyon TL iken fiili dolaşımda ki pay 852.465.046,21TL nasıl oluyor. rıza sahte cemaş payı mı basıp piyasaya sürdü.
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...kum-sanayi-a-s
herkese slm
cemas ne olur acaba.