2015 yılında o GK olacağı günlerde yazmazdın buralarda... bak geçmiş diğer hissenet in diğer TOPİĞİNDE duruyor...
GK katılmadığını adım gibi hatırlıyorum be cancağızım...
milleti Gk nasıl yolladığını da...
Printable View
Hayırdır doktor sen bizim gk'yla niye bu kadar ilgileniyorsun. (sen kendi gk'nda oy kullan sonra bizi eleştir)
Ben her zaman her yatırımcıya gk için oy kullanın tavsiyesinde bulunurum. Kendi lehine olacak şekilde her maddeyi oyunu kullansın hayırdır sen niye rahatsız oluyorsun. Derdiniz belli de yemezler doktor...
Ben her zaman ky'ye gk a katılıp kendi lehine oy kullanmasını tavsiye ederim bu bir...
İkincisi son dört yıldır mahkeme kararı ile denetçi atanıyor dediğimde yalan demiştin
anladığım diğerlerine inandın bir tek 2015 kaldı...
Onu da ispatlıyoruz yine çamura yatıyorsun bak bir şey daha yazayım belki anlarsın...
gk 2015 yılında 8 nci ayda yapıldı. Peki 2015'in 6 aylık bilançosunu denetim şirketi nasıl denetledi.
Yani 2015 yılında da şirket mahkeme kararı ile denetçi firmayı seçtirdi. Ve gk onayına sundu.
Eğer ki mahkeme kararı ile atanmış olmasaydı 6 aylık finansal raporlarına denetci gorus bildiremezdi. Bu iki
Bir bakayım dedim yine rumuzunu değiştirmiş bu seferde platinum olmuşsun... Dikkatimi bir şey çekti... Ha sen kendinin pohpohlandığını görmemi istedin ama ben başka bir şey daha gördüm doktor... bak ne yazmışsın
Bak KERVAN paşa paşa DENETİMSİZ TABLOLARINI yayınlayarak KOTTA kalıyorsa...
Demek ki neymiş...
Bilerek ve istenerek KOT dışı da kalınırmış...
Kervansarayı kötülemeye devam...
Ancak artık utanmıyorsunda... Çarpıtma değil burada o kadar yazışmamıza rağmen yalan yazıyorsun. Ayıp Doktor Ayıp...
Denetimsiz bir tane tablomuzu göster...
Bizim her sene içinde ki 6 aylık ve 12 aylık (olması gereken zaten) bütün finansal tablolarımız denetimden geçmiştir.
Artık kendini aştın açık açık yalan söylüyorsun ayıp ayıp yakışıyor mu sana...
İspatla bakalım hangi tablolarımız denetimsizmiş...
Sayın frecell. Bu drtuss denen kişi ezik biri midir. ne iştir böyle yazmaktan bıkmıyor. ya herro ya merroculardan 4 yıldır eksilen bir kişi olmadı. 4 yıldır sağlam duranlar( KY) bir 4 yıl daha sağlam duracak şekilde DURMALARI MI DRUTUSS u çileden çıkarıyor ağlak ağlak yazmasına sebep oluyor. acıyorum bu drtuss un haline. hani kot dışına çıksak da kendide bi rahatlasa aslında biz bunu da istiyoruz. hiç olmazsa drtusss da bayram eder. ah nerdeeeeeeeeee. keşkem kot dışına çıksa da ES da bayram etse yeni yönetim de bayram etse . ifa ve fesih davaları kot dışında iken de devma eder. zıkıntı yok. keşkem ES okuyorsa bu drtuss gibi düşünüyorsa evet keşkem çıksa kot dışına hani bi 4 yıl daha kendilerine eziyet etmesinler. Frecell kardeş bunların alayı ezik alayı. Başka bir izah yapılmaz bunlara. YTD
Doritos KERVN harcadığın vakti kendi hissende harcasan başına bunlar gelmezdi :)) Gerçi belki isteyerek geldi kim bilir... Ne de olsa birilerinin adamı olmaya alışıksındır:)))
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hala okuyup anlayamadın mı?
Sana diyorum ki , şirkette ve bağımsız denetçide senin gibi SAF KY kandırıyor diyecem ..,Maşallah sen şirketi ve bağımsız denetçiyi savunuyorsun!!!
Adamlar bu cümleyi ŞABLON yapmış...
399/6 ne der ilk 4 ayı demiyo mu???
Kimin aklıyla burda dalga geçersiniz...
AL SANA İLK 3 aylık tablo bilgileri!!!
Kime hizmet ettiğin bak ortada!!!