Kaç aydır bi yüzde 10 yaptın, ondada endeks bırakmadı ne şanssızız ki bu dandik hisseyi aldık bu hissede hiç olumlu birşey olmayacak mı rezaletin böylesi görülmedi.
GT-N8010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kaç aydır bi yüzde 10 yaptın, ondada endeks bırakmadı ne şanssızız ki bu dandik hisseyi aldık bu hissede hiç olumlu birşey olmayacak mı rezaletin böylesi görülmedi.
2.37 kapattı ya inanamıyorum, şerefde bir numarasın Garfa senden şereflisini görmedim, bize ağzımızı bozduruyorsun ve hergün bizden beddua alıyorsun bravo aynen devam edin, birgün olsun yeşil kapattı sanmıştım, yine kırmızı valla harikasın, yazıklar olsun.
Söylediğimiz gibi çıktığı yere geri geldi. Cibilliyetini biliyoruz artık bunların.2.20 ler ardından 1.80 ler göz kırpıyor.Bunlar insafsız başkalarının acılarıyla besleniyorlar.. spknın gözü zaten cıkan kağıtlarda hemen devre kesici ama düşenlere ses yok...60 bin endeks seviyelerine geldik nerdeyse. Yatırım tavsiyesi değildir.bir gün sevinmek umuduyla...
Görüldüğü üzere %10 luk artışı okadar kolay yapabiliyorki hisse ama ne hikmetse tahtaya sahip çıkmıyorlar maalesef,
Bugün dahi yüklü mal alınmasına karşı boş kademeler alınıp yukarda kapatmadılar,
Son 2 3 ayda satanlar çoklu iken alan nerdeyse tek bir kurum,
Eylüldeki düşüş sonrası yüklü mal alan iki kurumda zerre bulaşmıyorlar,
Niye aldınız diye sormak lazım bu denli sığ bir hissede o malları nereye satıcaksınız,şuan zaten zarardalar,
Var bu işte bir iş...
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Dünya Amerikanın esaretinde bilinmeze doğru yol alıyor.İran üzerinden ortadoğuda israile yer acma ve silah satışını artırma gayretinde. Bu durum Bizim gibi gelişmekte olan ülkeleri hem dolar hem petrol üzerinden cok etkileyeceğe benziyor.Amerika inatla dünyayı savaşa doğru sürüklüyor.Bu gerginlikler sürerse Borsada yüzbinler hayal 75 - 80 binler gercek olabilir.Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kapana kısıldık...yatırım tavsiyesi değildir...
Satın satın!
5-2,5 arası onca fiyat oluşmuş satmamışsın.şimdi bu fiyatlar satmak için en iyi fiyatlar SATIN! sattıktan sonra aşağıdan yerine koyup 10-20kademe yukarı satıp iyi para yapmış olursunuz.