Hemşo valla bu kafayla kaybetmeye mahkumsunuz ,, hep kendi tarafınızdan bakıyorsunuz ,, Millet ne düşünüyor dinlemiyorsunuz
Printable View
Hemşo valla bu kafayla kaybetmeye mahkumsunuz ,, hep kendi tarafınızdan bakıyorsunuz ,, Millet ne düşünüyor dinlemiyorsunuz
neyse sen yazmaya devam et, heyecanlı oluyor, sabah keyif çayını içerken okurum artık...
Benim liderim belli,
ata binişiyle, sofra adabıyla yemeğini yiyen, asaletiyle, savaşta askerinin başında, dış politikayı bilen (İtalya'ya bana çizmemi giydirmeyin), yurtta; çiftçisiyle, esnafıyla, memuruyla, hukukçusuyla nasıl konuşacağını bilen...
Var mı böyle bir lider.
Var hep kalbimde.
Atatürk.
Sonsuza dek Türk milletinin kalbinde olacak.
O'nun kurduğu Cumhuriyetin ve yönetim şeklinin değiştirilmesine karşı çıkacak o millettir.
Atatürk ve Cumhuriyet düşmanları bunları bilsinler.
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Bazen doğruyu anlayabilmek için yanlışı seçmek gerekir, zira yanlışı seçtikten sonra yanlış olduğunu acı tecrübeler ile anlamak en sağlıklı ve kalıcı çözümü getirir. Her türlü ikna çabasından kuvvetli ve tartışmasız olan bu tecrübe aslında toplumdaki kutuplaşmayı da sona erdirecek olan tek çözümdür.
O nedenle evet demek belkide milletimiz için en hayırlısı olacaktır.
Hamamda cariye kovalarkene düşüp ölen veya şarabı aniden kesip geberen liderimiz hiçmi yok? :oleyo: