arkadaşlar ben uzun zamandan beri bir şeyler yazmıyordum bakıyorum da herkez bir şeyler söylüyor. kardeşim tektu bu ne yapacağı ne edeceği belli olmaz burda yatırım yapacak adamlarda belli boş yere saçma sapan yazılar yazıpda kafa karıştırmayalım. yatırım yapacak ve bekleyecek olanlar beklesin satacak olanlar satsın ki yeni girecek olan arkadaşlara yada çıkacak olanlara kafa karıştıttırmasın. bu tektu topiğinde kaçç sayfa yazılar yazıldı çizildi kağıt 60 krştan 1,5x lere çıktı satan sattımı sattı alan aldımı aldı kağıt düştü anassının gözüne sonra yine çıkacak yine düşecek bep iniş hep çıkış olmaz sabır edersen kazanırsın etmezsen kaybedersin. şuan tektu için olumsuz hiç bir şey yok benim kendi görüşüm. zaman da herşeyin ilacı illaki çürükler çıkacak. herkez kendi bilecek varsa bir beklenti sabredip bekleyeceksin yoksa kuru kalabalık yapıpda burda kimsenin kafasını karıştırmayacaksın. bist de dünyanın hissesi var git başka hisse al burda varsa kazanılacak paran kazanırsın kaybedeceğinde varsa burda kaybedersin. beklemen gerekiyorsada bekleyeceksin. durum ortada
https://i.hizliresim.com/ODozQ5.jpg