Bu arada bu birleşme olayı hemen agustos sonu falan olmiyacak.. daha var.. rızza bu toplu sahip oldugu usaslar ile bi show yapar. Sonra birleştirir . Show u bekliyoruz rızza.. ytd
Printable View
Bu arada bu birleşme olayı hemen agustos sonu falan olmiyacak.. daha var.. rızza bu toplu sahip oldugu usaslar ile bi show yapar. Sonra birleştirir . Show u bekliyoruz rızza.. ytd
Cok akillisin gs den ciktigimi anlamissin buravo heralde spek yazcam sana mi yazim ytdddd
Gs yi 22 lerden almaya basladigimda yazmistim 45 leri gorur diye senin gibi arkadaslarda yok gormez yok 15 olcak falan yaziyordu bende dussun alalim para cok yaziyordum bundan niye rahatsiz oluyorsun kardes ytddddd usasta isterse 0.10 dussun para var care var ordanda yapistiririz sen paranin tumunu gomdun heralde
Rodosa yakinimda ondan rodoslama yaziyorum ytdddd ergenim ama gs den kazandigim parayi sen bu kafayla zor gorursun borsada insallah usas dusmezde kazanirsin ytddddddd
Su hesabi bile yapamiyorsun paramin yuzde 20 sini baglamisim usasa yarisi giderse kalaniyla alir maliyeti indiririm eger hepsini yatirirsam dogru paramin yarisi gitmis olur ytddddddd
Tukasin 1.70 deki kopus hareketinin aynısını bu hissede görüyorum ne olacaksa bu haftada olacak en geç pazartesi...yrd değildir.
ben fiestacibo
Her ne kadar Uşas sağlam duruyor gözükse de; ieyho aşağı düştükce usaşcilarda her kademede % 2.25 Kaybediyor. Birleşme işleminden önce 0.41 altına satamaz. Çünkü birleşmi günü spk ya sunulan rakamın altında olamazlar. Sonrası her şey olabilir. Isyho& ieyho birleşmeden sonra % 35 daha aşağı salmıştı.ytd.
Rizada ekmek yemek zor dostlar. Yeşerecekmiş görünüp hep sömürür. Ytd
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.