HAFTALIK LİSTEYİ İNCELEMENİZ İÇİN BU GÜNDEN YAZACAĞIM
sanko
usak
bntas
trgyo
glyho
ıhlgm
dgklb
mtryo
atlas..ve sanel.... inanın cok hisse var fiyatları yüksek paylaşmıyorum ben ucuz seviyorum :) bol kazançlar
Teşekkürler Üstad...
23-01-2021, 19:00
mebes
Alıntı:
Originally Posted by celik comak
HAFTALIK LİSTEYİ İNCELEMENİZ İÇİN BU GÜNDEN YAZACAĞIM
sanko
usak
bntas
trgyo
glyho
ıhlgm
dgklb
mtryo
atlas..ve sanel.... inanın cok hisse var fiyatları yüksek paylaşmıyorum ben ucuz seviyorum :) bol kazançlar
Teşekkürler. Emeğinize sağlık...
23-01-2021, 19:02
mebes
[QUOTE=hakan4554;5107846]
Alıntı:
Originally Posted by peroksit_74
Hakan hocam, maşallahiniz var. Sadece marti fire vermis listenizden. Yeni haftalik listenizi paylasirsaniz seviniriz. Tesekkurler. YTD.
TAKİP LİSTEM
MEPET
GRNYO
SNPAM
IEYHO YTD. İyi hafta sonları...
Teşekkürler. Emeğinize sağlık. Hakan hocam yoksa senkron yerine sanel mi . Ilginç , bekliyoruz teşekkürler...
23-01-2021, 19:10
mebes
Alıntı:
ıhlgm de hedeflerim belli 2.5 yıl önce kulis yaptığımda bu hedef bana verildi uzun vade denildi 22 tl hedefi bekliyorum bu nasıl olur ne şekilde olur bilemiyorum... 1.50 kuruştan 7 ayda 90 tl olan burva gecen senenin bombasıydı ben onu gecen sene şubatta paylaşmıştım bu sene 1 ilk yaparak yıllık liste oluşturdum umarım başarılı olacaktır ALLAH utandırmasın İNŞALLAH
Verdiğiniz hedefleri hisseler en az %50 daha fazlasını yaptı. Hedef verdiyseniz hatta biraz az yazıyorsunuz. Celik hocam geçen senelerde verdiğiniz hedefler bazılarında ikiye katladı...
23-01-2021, 19:32
ACEMİ BORSACI
[QUOTE=hakan4554;5107846]
Alıntı:
Originally Posted by peroksit_74
Hakan hocam, maşallahiniz var. Sadece marti fire vermis listenizden. Yeni haftalik listenizi paylasirsaniz seviniriz. Tesekkurler. YTD.
TAKİP LİSTEM
MEPET
GRNYO
SNPAM
IEYHO YTD. İyi hafta sonları...
Hakan hocam Megap çıkardınız mi listeden??
23-01-2021, 20:05
celik comak
o üçlü almad.sanel ve yggyo bunlardan birini öne cıkarmam gerekiyor anket yapsak hangisi öne cıkar ?
23-01-2021, 20:07
NKN
Alıntı:
ıhlgm de hedeflerim belli 2.5 yıl önce kulis yaptığımda bu hedef bana verildi uzun vade denildi 22 tl hedefi bekliyorum bu nasıl olur ne şekilde olur bilemiyorum... 1.50 kuruştan 7 ayda 90 tl olan burva gecen senenin bombasıydı ben onu gecen sene şubatta paylaşmıştım bu sene 1 ilk yaparak yıllık liste oluşturdum umarım başarılı olacaktır ALLAH utandırmasın İNŞALLAH
Sn Çelik Çomak
İhgm , siz 22 TL hedeften bahsettikten sonra 2 bedelli sermaye arttırımı yaptı
bu arttırımlar hissenin hedef fiyatın da bir değişikliğe sebep olmuyor mu?
Tşk
23-01-2021, 20:08
hakan4554
SANEL 4.02 olmadan incelemeyeceğim. Bu hafta 4.02 olsun sonra görüşümü söyleyeceğim.