0.24 usd ve altı olmadan dönüş yapmaz. Bence tabi. Kaynak: gtüm
Printable View
0.24 usd ve altı olmadan dönüş yapmaz. Bence tabi. Kaynak: gtüm
Bizim şirket hangi sektörde :)) yorumusuz liman,kimya,gayrimenkul ?
25.10.2021 10:32:59 AKKÖK HOLDİNG CEO'SU AHMET DÖRDÜNCÜ: 2021 SONUNDA CİRODA GEÇEN YILA GÖRE YÜZDE 20-25 CİVARINDA ARTIŞ ÖNGÖRÜYORUM. PORTFÖYÜMÜZDEKİ BAYRAK GEMİSİ KİMYA SEKTÖRÜ OLDU. BURADAKİ İŞLERİMİZ DİĞERLERİNDEN DAHA HIZLI BÜYÜYOR- CAPİTAL DERGİSİ
Ağırlik kimyada yeni kapasite artirmak icin %30 luk tesis kuruluyo haberlerde var tank yapımi içinde çed raporu alındi bunuda uzun vadede yapacaz dediler kapta. limanda körfezin en büyükleri arasında senin benim paramda gözü olanın 3 limanida olsa yine yaramıyor hissemi sasa burayı yönetenler işine bakiyo kaç milyar piyasa degerinde geri alım açıkladi simitci dükkani olanda patron bakkalı olanda patron dur
Allah muhafaza eksi 1 olsa borsa halimiz ne olacak sevgili seyirciler bakıyonuz öyle hadi bilenler yazsin bakalim
Şimdi patronu kansız olmayan bir sürü hisse var 3e 5 e katlamış fiyatları şimdi ordaki patron zarar mı ediyor hisse yükselince. Hisse itin dötüne girince bu polhocu*** kar mı ediyor? Arabalar yuzde 10 koydu 1 haftada heryerde enflasyon zammı firmalar herşeye zam yapıyor. Hisseyi alacağına boya stok yapsan 1e 3 para kazanırdık 1 yılda s2m böyle hisseyi tahtacıyı oçocuğ
Polho holding olduğu için belli bir değil birden çok sektörde faaliyet yapıyor. Dolaysıyla borsa da holdingler bölümünde bulunuyor. Borsada bir hissenin temeli ne olursa olsun yükseleceği bir zaman vardır. Mühim olan doğru zamanda doğru hissede olabilmek. Ben kendi adıma bu hisseye biraz erken girdim ama sanki zamanı çok yaklaştı gibi. Her zaman dediğim gibi ben burdayım ve çorba içmek için değil iki Kuzu yemeden gitmeyeceğim. İster 2, 4 a, ister 2 ye insin. YTD
Sayın otorite inmesin niye insin üzerime alıyom bak herkesde böyle sanıyo burda artık sıkınti patron bu kağidi tutanlar kendileri malasef borsamız artık patronlarla çalışıyo yillikta bist rekor kırdi biliyosunuz bide pole bakalim net %30 eksi gösteriyo sebeb patronun malları 3.80de boşaltmasiyla oldu biliyosunuz arsa satişi .fasdaki deponun diyorum ben satışi alınan çed raporu cio muzun 20 tane kap haberi hepsi çöp oldu kim yaptı bu hisseyi böyle desek ne deriz yatırimci varmi var bist rekor kirmışmi evet çogu hisse pandeminin başlangıcindan buyana 2ye 3 katlamişmi evet neden pol %30 ekside durupta yukselmez tam 4 ay önceki fiyat 2.72 buna biri cevap versin herkes buraya görüşünü yazsın ortak biyerde buluşalım neden yükselmiyo.
Bence inatlaşma var. Birileri yüklü mal almış büyük beklenti ile patrona danışmadan onları bekliyolarlar satsın diye. Bence bu malın bizde ki 50-100 binlerle alakası yok montanlı maldan bahsediyorum. İzinsiz alınan yüklü maldan dolayı kitlediler olan biz gariblere oldu diye düşünüyorum. O mal için nezaman anlaşırlarsa tahta rahatlar benim düşüncem yatırım tavsiyesi değildir. Sadece tahtadaki oçocukluğu için başka bir neden bulamıyorum.