Abi ben başlığa geldiğimde shortla. :))))))))))))))
Printable View
Abbowwaw...Melih Gokcek'i camide duduklemisler. Üzerinden 18 saat geçmiş, ben yeni gördüm. Kibrasmalar camilere girdiyse, hükümetin derhal değişmesi lazım. Turkiye'de kaos istenmez.
Alıntı:
İddiayı eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alişan Satılmış dile getirdi. Satılmış'ın konuyla ilgili olarak Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma göre camide Gökçek'in kendileriyle yan yana saf tuttuğunu gören cemaat, "Biz tüyü bitmedik yetimin hakkını yiyenlerle aynı camide saf tutup Allah'ın huzuruna duramayız" diye camiyi terk etti.
Kaçma hesapları yapıyor ülke bulamıyor,B.A.E'ye RTE ile zıt diye gelmişti,RTE baktı açıklamalardan huzursuz herşeyi göze alarak,üstüne taviz vererek anlaşma yoluna gitti,adamların üstünden her türlü kirli unsur akıyor,bulaştıkları her yer kuruyor,rabbana hep bana,işin bilincini biliyorlar ayağımız kayarsa sonumuz felaket olur diyorlar devamlı %30 gücüylen bunu korumaya çalışıyorlar sistemi ele geçirdikleri için,Amaaa korkunun ecele faydası yoktur,bilinen son biliniyor.
Babacan, buna oynuyor, son mesajları bu minvalde; biz intikam almayacağız (Güvenle çekilmenin anahtarı biziz), biz de mütedeyyiniz (Aynı tabandanız), FETÖ' ye sinyaller (KHK' ları kaldırıp af çıkarma), oluk oluk para gelecek (ABD ile AB ile anlaştık)..
Siyaset böyle bir şey, Davutoğlu da aynı şeyleri söylemeye başlarsa pek ne dediği anlaşılmıyor (intikam almayacağız konusunda), eklemleyin yanına AKP' yi, MHP' yi...
Döndük başa, BOP'la tam uyumlu İhvan çizgisi..
Tabi yine ilk sopa yiyecek bizim ulusalcı tayfa olacak, SHP leşmiş CHP ile şimdi papazlar, o zaman da sopa kardeşliğinde buluşacaklar...ABD' ci ihvancılarla Kürtçü liboşların, ulusalcılara ve Rusçulara attığı dayağın tadı damaklarında kaldı.
Eski Rand Raporunda bahsedilen kilit adam var, o nasıl manevra yapacak merak konusu, 'bunların' alternatif teklifleri de o olsa gerek..
Aslında Abdülhamit'e değil de daha çok Vahdettin'e benziyor, artık orada suretini tutuyorlar, suretinden faydalanıyorlar, altındaki klikler fıkır fıkır, Omertayı ortaya sürüp dokunulmazlık kazanmışlar, o klikler saf değiştirdiği an, bu iş biter, saf değiştirmenin haklı gerekçesi de, onu korumak için yaptık olacaktır.
Bu arada kızıl Ekim geldi. 9 larda çok fazla oyalanmayacaktır..uzun dönemli konsolidasyonları artık çift hanelerde göreceğiz..