Rahmetli babam 1928'li
1957 de askere gitmiş 18 ay.
Tuzla'da Inzibat Subayı (Astegmen)
Printable View
Şu an ülkede yönetim bozukluğu mevcut,iktidar kendi derdinde ve keyfinde devamlı bana birşey olmasın saltanatım sürse derdinde,yandaş,yalaka medyada ona tam gaz,halk perişan darboğazda,esasında bu halk bunu aradı,devamlı bir insan kandırılırmı ve kanak olurmu,ne yazıkki öyle bir milletiz,halkın çoğunluğu anayasanın 34 maddesinden haberi yok,o yasa onların lehine,ama torba yasadaki korkutma yasalarından haberi var,oysa o yasa için anayasa mahkemesi yok hükmündedir,yasamıza aykırıdır diyor,böyle korkutuluyor halk,adaletsizliğe karşı gelirsen kışkırtıcısın,düzen bozucu,iktidarı yıkmaya teşebbüz suçu işliyorsun doğru kodese emir verilmiş hakimler savcılar tarafından,keyfi içeride tutuluyorsun,hiç suç işlememişsen ceza aldığında bile cezan geri bırakılarak 5 yıl hak mahrumiyetine maruz kalıyorsun,bu ceza ile hakkını bile arıyamıyorsun,kısaca üfürükten cezalar,böyle ceza alan çok ülkede,içeride yatanda çok,yetmez gibi çocuklara bile hakaret davası açılıyor,yani bu iktidar zamanında derdini açıklaman bile yasak,ama yukarıda belirttiğim gibi hepsi yasaya aykırı,bunları bildiklerinden bize bir mok olmasın diye özel anayasa peşindeler,önümüzdeki günler gündem hep bu olacak devamlı kaşıyacaklar,can vermek kolay değil onun için uğraşıyorlar yani can vermemek için,ama ne yapılırsa yapılsın yine aklı selim ülke insanları galip gelecek edende cezasını bulacak,su akar mutlaka yolunu bulur !!!
VİOPTA açılış yatay,yani borsaya güven kalmadı,petkim bile 19 seviyesinde :notr:
günaydınlar
PETKİM 19.40...zamanında bize 20-21 arası bile vermiyordu,şimdi önüne gelene mal dağıtıyor,neyse dağıtsın bizde alalım,sakla samanı gelir zamanı,zaten hiç endexse uymadı,bankalar hep onu katladı gitti,acep sanayi olmadan bankalar ne moka yarar:notr:
Bloomberg kanalı ne moka yarıyor devamlı reklam veriyor,CNBC-e bu kanal geri geldi ama eski formunda değil,yani yatırımcının yararına değil,bir eko var oda onlardan farklı değil :notr: