Ppv ve p mühendislikte neler oluyor acaba 2014 /6ayında sermayesini arttırmışlar bilgisi olan varmı. Bir de gebze ticaret odasına kayıtlı çbs gayrimenkul şirketleri vardı haberi olan varmı?
Printable View
Ppv ve p mühendislikte neler oluyor acaba 2014 /6ayında sermayesini arttırmışlar bilgisi olan varmı. Bir de gebze ticaret odasına kayıtlı çbs gayrimenkul şirketleri vardı haberi olan varmı?
İstifaname resen tescil renk araç kiralama ttsicil gazetesi yayın tarihi 3.07.2018
İstifaname resen tescil mikrotaş mikronize tozlar ttsicil gazetesi yayın tarihi 3.07.2018
Selamlar.arkadaşlar ben tamamen hileli iflas davası sonucuna odallandım.inşallah bir sıkıntı çıkmaz.bence yönetim tamamen buna odaklı ve hayırlısıyla süreç biterse ondan sonra tüm gelişmeleri duyacağız.bu gizlilik ve sessizlik heralde bundan dolayı
şirketler zaten sisteme göre yönetilmeli kişilere göre yönetilirse al takke ve külah insan oğlu doyumsuz nefislerimize her zaman yeniliyoruz.a şirketten b şirkete kes fatura borçlandır b firmaya nakit çık ordan üçüncü firmaya sonra o firmayı sat bir çok firma holding bu şekilde yönetiliyor.sisteme yatırım yapan hakkaniyetli bir genel müdür atayan firmalar bol bol ortaklarına kar payı dağıtıyor.bençe hak edenler cezasını çeksin bizim şirket yapmaz zaten sütte leke var onlar tertemiz.tosuncuklarımız yakın zamanda olacak işte o zaman sağlam yönetiçilerde gelirse kimse tutamaz..
Belsan boya sanayi diye bir şirketimiz daha var unutmayın bunlara bağlı olan tosuncuklarımız süpriz olmaz blançolarda bunların özkaynakları blançoya mı yoksa alt hesabamı geçecek.
2015te hileli iflas durumu olsaydı balonu oraya gelmeden patlatırlardı iflasla ilgili verilen karar bana kalırsa bitiremedikleri bir yatırımdan kaynaklanan bir sıkıntı açıklıyamadıkları için bizde komplo teoriler üretiyoruz düşüncem şirketleri iflasa sürüklüyen yatırım giderleri ve faturalar gizlenincede giderler açıklanamıyor olmalı değerleme raporları yapılamadığından yatırım giderleri blançoya zarar geçince balon patladı.
Bu gelişmeler yeni mi eski mi oluyor. Gece gece okuyup birşey anlamadım. İyi birşeyler olacak mı artık.🙏🙏