-
borsacıbaba
@borsacibaba
Ünlü ekonomist Murat Muratoğlu, borsaya yatırım yapanlara kötü haberi verdi. Muratoğlu, Merkez Bankası’nın faiz kararı sonrası borsada yaşanacak kıyamet senaryosunu açıkladı.
Borsada gelecek haftalarda yaşanabilecek gelişmeleri değerlendiren Muratoğlu, Merkez Bankası’nın (TCMB) 26 Ekim’de açıklayacağı faiz kararına dikkat çekti.
Borsanın yükünü aldığına vurgu yapan Muratoğlu “Yatırımcı sayısı 8 milyona ulaştı ve çok ciddi anlamda kredili işlem dönüyor. Faizler artınca bu kredilerin kapatılması istenecek ve kapatılması için de borsaya mecburen satış gelecek. Yani anlayacağınız, kredili işlemlerden muhakkak uzak durun. Özellikle küçük kağıtlarda sağlam bir düzeltme hareketi yaşanacağını tahmin ediyorum. Yem olmanızı istemiyorum. Saçma bir şekilde yükselen içi bomboş hisseler, hatta batık işlem gören hisseler söz konusu.” Dedi.
-
Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde:
"İşgalciler, halkımıza iki kez Gazze'yi terk etmeleri için çağrı yaptı ama halkımız bunu dinlemedi.
İşte bunlar bu kadar zayıf ve korkak.
Üzerimizde hiçbir hükümleri yok!
Hâlâ yapacağımız çok şey var!
İşgalcilere şunu söylüyorum: Kimse Gazze'yi terk etmiyor.
Gideceğimiz tek yer, sizin işgal ettiğiniz topraklar."
-
TÜRK DEGS / TURK MAGS
@turkdegs
·
1 sa
🔴 Cihat Yaycı ; ABD şuan Doğu Akdeniz'e getirdiği Uçak Gemisi ve Görev Grupları acaba bizim Suriye'deki hava harekatlarımızı engeller mi diye sordum?
📌Türkiye’nin irade söylemine rağmen biz Suriye’de hava harekatına devam edemez isek, engellenmişiz demektir.
-
#Sondakika
İsrail 'e ait bir F16 'nin Gazze şeridinde düştüğü iddia ediliyor.
-
The Spectator Index
@spectatorindex
BREAKING: 3 Palestinians killed in clashes in the West Bank.
-
Beyaz Saray : İsrail'in , Gazze'nin kuzeyini insansızlaştırma planını reddediyoruz.
-
AA Canlı
@AACanli
·
1 sa
BM: İsrail'in Gazze'nin kuzeyindeki 1 milyondan fazla sivilin 24 saatte taşınması yönündeki çağrısı dehşet verici. Gazze hızla cehennem çukuru haline geliyor ve çöküşün eşiğinde.
-
Selim Atalay
@SelimAtalayNY
·
24d
JP Morgan CEO Jamie Dimon, şirketin bilanço toplantısında:
"Şu an, dünyanın on yıllardır gördüğü en tehlikeli andayız”
🗯️bilançodan bahsetmiyor