Vaybe 5.olmusum :)
Printable View
Vaybe 5.olmusum :)
günün anlam ve önemini belirten acıklamayı sn 2 ileri 1geri gerekli acıklamayı yaptı..sizden bir açıklama beklemedim ..sn donkişot un dikkati sayesin dede hata yaptığımız yeri bulduk .... ..biz de kendi hatalarımızı düzelttik arkadaşlara gereken tebriği ilettim.... Buranın ne kadar dürüst bir yarışma olduğunu sorgulamak yada ispatlamakta boynumuzun borcudur
Ozaman kusura bakmayın ama "ukala" bir sekilde günün anlam ve önemini belirten diye bir kelime yazmayacaksınız.. Yazarsanız bende haksızlık yaptığınız bahsiyle size cevap veririm.. İnsanlar burada vakitlerini ayırıp yarisma duzenliyor, kendilerine en ufak bir fayda olmadan sadece hep birlikte olunsun vakit geçirilsin diye. Ama siz sanki dünyanın en büyük olayıymış gibi aciklama bekliyoruz diyorsunuz.. Bunun haricinde buranın dürüst bir yarisma oldugunu sorgulama diye bir hakkiniz da yok ve sizin boynunuzun borcuda değil.. Bu bir oyun bana uymuyorsa katılmam ama aciklama bekliyoruz yada buranın dürüstlüğünü sorgulamak gibi laflar biraz abartı..
Torpil olsa 105. sırada olmazdım..:vk:
Sayın Larix sizin yazinizda birşey yok.. Kafaniza takılmış tabiiki sorabilirsiniz ama ben o kişinin soru sekline takildim. Hesap sorar gibi günün anlam ve önemine istinaden aciklama bekliyorum demesi pek hos değil.. Yinede sayın 2ileri1geri güzel sakin cevap vermiş.. Yetmez gibi benim cevabima da buranın dürüstlüğünü sorgulamak boynumuzun borcu yazıyorsa kusura bakmasin ama okadar da uzun boylu değil..